- Konu Sahibi Nimesay1818
çocuk anlamıyor diye her dediği olacak mı? bizimkiler de istiyor her gördüğünü, güzellikle anlatıyoruz.Çocuk bu anlıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuk anlamıyor diye her dediği olacak mı? bizimkiler de istiyor her gördüğünü, güzellikle anlatıyoruz.Çocuk bu anlıyor mu
Merak ettim, nasıl korundunuz da oldu?Kazaylaaa oldu korunurkn...
Bakin kızım her gördüğünü isteemes canı çekmiş istemiş herzaman istemez bilmeden yargilamayinçocuk anlamıyor diye her dediği olacak mı? bizimkiler de istiyor her gördüğünü, güzellikle anlatıyoruz.
Anası "Sen nasıl herifsin?" diye zopaynan kovalayacak olsa gider mi hiç eteğinin altına?Ben şunu merak ediyorum konu sahibi
İlaki kv ve kocanızı tanıyorsunuz
Kocanız anesine
ANne kızım ve hamile karım benden burger istedi bende bunları dedim küstüm geldim derse
Annesi ne der
Sonuçta o da bir kadın oda çocuk doğurmuş
Sprailim kaydiMerak ettim, nasıl korundunuz da oldu?
Allah bilir yüzleştiğimizde ne tatlı bir teyze derizBu adamın anası sence ne kadar merhametlidir?
E hepsinin sebebi cehalet. Korunmayı bilmez, hadi tamam korunmadın, dışarı boşalmayı da bilmez, hadi diyelim hamile kaldın bir şekilde, aldırmayı da bilmez. Bu çocuğa nasıl bakarız, böyle bir adamdan çocuk yapılır mı diye düşünmek yok.Boşanacak imkanı cesareti olmayan, tavşan gibi doğurup "çocuklar için katlanıyorum" diyor çevresine.
Sanki çocuk dilekçe yazıp geldi dünyaya.
Kazayla olmasa şaşardımKazaylaaa oldu korunurkn...
Diyelim ki şımardı ama arada çocuğu harcamanın ne anlamı var. Bence ekonomik durumlarida iyi değil ama çocuk yapmak lazım tabi bol bolhaklisiniz. yani hala gülerek, hayatım al bebek istedi diyebiliyor böyle adama. minnet etmeye ne gerek var. ama dediğiniz gibi, kişilik meselesi, her zaman ekonomik özgürlük de kurtarmıyor.
not düşeyim. ben de konu sahibinde gerçekten biraz simariklik seziyorum Allah affetsin
Sinirlerim bozuldu şuvan.Kazayla olmasa şaşardım
Hic sasirtmadiKazaylaaa oldu korunurkn...
Benim konunun başından beri bozuk valla. Ben okumaya katlanamıyorum bu heriflerle bu hayatları yaşıyorlar. Zerre üzülmüyorum kadına.Sinirlerim bozuldu şuvan.
Mesele o kız çocuğu ya da hamburger değil. Adam ve zihniyet problem.çocuk anlamıyor diye her dediği olacak mı? bizimkiler de istiyor her gördüğünü, güzellikle anlatıyoruz.
Siz niye konu sahibine hamburger isteme konusunda kabahatli gibi davranıyorsunuz?çocuk anlamıyor diye her dediği olacak mı? bizimkiler de istiyor her gördüğünü, güzellikle anlatıyoruz.
Eşim korunuyordu demişsiniz. Geri çekilme dimi?Kazaylaaa oldu korunurkn...
Evet gayet anlıyorlar. Çocukların her istediğini alsaydınız oo oo. Benimkiler de istiyor "üzgünüm bugün alamayız, başka yemek yapacağım" diyorum. Ve ya bir yere gidiyoruz eşim alamayız oyuncağı yerine koyalım diyor, ben tutup vah yavrumm bir şey istedi diye ağlamıyorum. Anlatıyorum ağlarsa da yapacak bir şey yok.Çocuk bu anlıyor mu
Shevan benim de sinillelim gıpırdandı.Sinirlerim bozuldu şuvan.
Olay bu mu bu konuda? Buna mi takilmali yani ciddi soruyorum?çocuk anlamıyor diye her dediği olacak mı? bizimkiler de istiyor her gördüğünü, güzellikle anlatıyoruz.
Evet ya, düşünmemeye çok alışmışlar maalesef. Alakasız şeylere cevap veriyor. Okumuyor, görmüyor belki de görmek istemediği şeyi.Off gerçekten çıldırmamak elde değil.
Buraya konu açıyosunuz, neden çalışmayıp 2 çocuk yaptınız, niye kendinizi ezdiriyosunuz diyoruz ama 1 mesaja bile cevap vermiyosunuz.
Gidip hâlâ saçma sapan hamburger mesajlarına cevap veriyosunuz.
Bu berbat evliliğe 2 çocuk meydana getirdiğiniz için resmen bencilsiniz! O 2 küçük masumu da bu berbat hayatı yaşamaya mecbur bırakıyosunuz. Cahil insanlar üremesin artık ya. Kavgalı, şiddetli evde, annenin harçlık bile alamayıp evcil hayvan yerine konulduğu bir yerde çocuk falan yapılmasın!