Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şunu merak ediyorum konu sahibi
İlaki kv ve kocanızı tanıyorsunuz
Kocanız anesine
ANne kızım ve hamile karım benden burger istedi bende bunları dedim küstüm geldim derse
Annesi ne der
Sonuçta o da bir kadın oda çocuk doğurmuş
Anası "Sen nasıl herifsin?" diye zopaynan kovalayacak olsa gider mi hiç eteğinin altına?

Boşanacak imkanı cesareti olmayan, tavşan gibi doğurup "çocuklar için katlanıyorum" diyor çevresine.

Sanki çocuk dilekçe yazıp geldi dünyaya.
E hepsinin sebebi cehalet. Korunmayı bilmez, hadi tamam korunmadın, dışarı boşalmayı da bilmez, hadi diyelim hamile kaldın bir şekilde, aldırmayı da bilmez. Bu çocuğa nasıl bakarız, böyle bir adamdan çocuk yapılır mı diye düşünmek yok.

haklisiniz. yani hala gülerek, hayatım al bebek istedi diyebiliyor böyle adama. minnet etmeye ne gerek var. ama dediğiniz gibi, kişilik meselesi, her zaman ekonomik özgürlük de kurtarmıyor.

not düşeyim. ben de konu sahibinde gerçekten biraz simariklik seziyorum Allah affetsin :KK43:
Diyelim ki şımardı ama arada çocuğu harcamanın ne anlamı var. Bence ekonomik durumlarida iyi değil ama çocuk yapmak lazım tabi bol bol

Off gerçekten çıldırmamak elde değil.

Buraya konu açıyosunuz, neden çalışmayıp 2 çocuk yaptınız, niye kendinizi ezdiriyosunuz diyoruz ama 1 mesaja bile cevap vermiyosunuz.

Gidip hâlâ saçma sapan hamburger mesajlarına cevap veriyosunuz.

Bu berbat evliliğe 2 çocuk meydana getirdiğiniz için resmen bencilsiniz! O 2 küçük masumu da bu berbat hayatı yaşamaya mecbur bırakıyosunuz. Cahil insanlar üremesin artık ya. Kavgalı, şiddetli evde, annenin harçlık bile alamayıp evcil hayvan yerine konulduğu bir yerde çocuk falan yapılmasın!

çocuk anlamıyor diye her dediği olacak mı? bizimkiler de istiyor her gördüğünü, güzellikle anlatıyoruz.
Siz niye konu sahibine hamburger isteme konusunda kabahatli gibi davranıyorsunuz?
Şımarıklık seziyorum demişsiniz başka yorumda.
Kocam para eve bırakmaz, eve şunlar alınacak desem gider istediğini alır diyen kadına şımarık diyende hiç şımarık insan görmemistir.

Çocuk bu anlıyor mu
Evet gayet anlıyorlar. Çocukların her istediğini alsaydınız oo oo. Benimkiler de istiyor "üzgünüm bugün alamayız, başka yemek yapacağım" diyorum. Ve ya bir yere gidiyoruz eşim alamayız oyuncağı yerine koyalım diyor, ben tutup vah yavrumm bir şey istedi diye ağlamıyorum. Anlatıyorum ağlarsa da yapacak bir şey yok.
Sizin yaptığınız çocuk için çok yaralayıcı. Eşinizin üslubu zaten iğrenç ötesi. Ben de diyorum ki siz bu adamı boşamazsınız bari çocuğunuza travma malzemesi olmayın. Şu an tek hissettiği şey değersiz olduğu çünkü siz bunu empoze ettiniz. YAPMAYIN. Lütfen kızınıza gidin acıyan gözlerle bakmadan durumu toparlayın.

Off gerçekten çıldırmamak elde değil.

Buraya konu açıyosunuz, neden çalışmayıp 2 çocuk yaptınız, niye kendinizi ezdiriyosunuz diyoruz ama 1 mesaja bile cevap vermiyosunuz.

Gidip hâlâ saçma sapan hamburger mesajlarına cevap veriyosunuz.

Bu berbat evliliğe 2 çocuk meydana getirdiğiniz için resmen bencilsiniz! O 2 küçük masumu da bu berbat hayatı yaşamaya mecbur bırakıyosunuz. Cahil insanlar üremesin artık ya. Kavgalı, şiddetli evde, annenin harçlık bile alamayıp evcil hayvan yerine konulduğu bir yerde çocuk falan yapılmasın!
Evet ya, düşünmemeye çok alışmışlar maalesef. Alakasız şeylere cevap veriyor. Okumuyor, görmüyor belki de görmek istemediği şeyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X