Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şunu merak ediyorum konu sahibi
İlaki kv ve kocanızı tanıyorsunuz
Kocanız anesine
ANne kızım ve hamile karım benden burger istedi bende bunları dedim küstüm geldim derse
Annesi ne der
Sonuçta o da bir kadın oda çocuk doğurmuş
Muhtemelen girer girmez şöyle dedi "ben bıktım bu kadından, durmadan bir şey istiyor. Ben zengin miyim? Oturup iki tas yemek yapmıyor. Durmadan dışardan dışardan. Çocuğu da alıştırdı evde yemek yemiyor"😀

E hepsinin sebebi cehalet. Korunmayı bilmez, hadi tamam korunmadın, dışarı boşalmayı da bilmez, hadi diyelim hamile kaldın bir şekilde, aldırmayı da bilmez. Bu çocuğa nasıl bakarız, böyle bir adamdan çocuk yapılır mı diye düşünmek yok.
Bunları diyebilen burada bile ne kadar kişi var
aldırma konularında kan gövdeyi götürür burada
Herkes nasibi ile gelirmiş

Evet ya, düşünmemeye çok alışmışlar maalesef. Alakasız şeylere cevap veriyor. Okumuyor, görmüyor belki de görmek istemediği şeyi.

Akşam yine kocası eve gelince baş tacı yapacak, kocasıyla barışmak için huyuna suyuna gidecek çünkü. Böyle kadınlara gerçekten acımıyorum artık ya. Akıllarını kullanmıyolar, ot gibi yaşayıp habire ürüyolar. Sonra çocukların da psikolojisini bozuyolar.

E hepsinin sebebi cehalet. Korunmayı bilmez, hadi tamam korunmadın, dışarı boşalmayı da bilmez, hadi diyelim hamile kaldın bir şekilde, aldırmayı da bilmez. Bu çocuğa nasıl bakarız, böyle bir adamdan çocuk yapılır mı diye düşünmek yok.
Aldırmak gönnah, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledin şuvan. 😂

Buraya konu açıp birde gebelik bölümüne niye açıyorsunuz buraya cevap vermiyorsunuz zaten aserdidigini yemezse kızınız bişey olmaz o kocadanda hiç bir halt olmaz

Bu adamın ne olduğu ilk çocuktan önce bile bellidir.
Bir yetmemiş ikinciye hamilesiniz.
Sonra da çocuğum ağladı demenin bir anlamı kalmıyor ki.
Hiç para vermemesinden bile belli😐 belki acil bir şey oldu, nasıl bir taksi parası bi hastane parası olmaz üstünde? 😐

Muhtemelen girer girmez şöyle dedi "ben bıktım bu kadından, durmadan bir şey istiyor. Ben zengin miyim? Oturup iki tas yemek yapmıyor. Durmadan dışardan dışardan. Çocuğu da alıştırdı evde yemek yemiyor"😀
Gel oğlum biraz aç kalsınlar akılları başlarına gesin
SEn yerden mi topluyon paraları
Bir ihtimal demiş olabilir anneside🥴

Buraya konu açıp birde gebelik bölümüne niye açıyorsunuz buraya cevap vermiyorsunuz zaten aserdidigini yemezse kızınız bişey olmaz o kocadanda hiç bir halt olmaz
Ay inanamıyorum ya, kadın "aşerdiğimi yemezsem bebeğe bir şey olur mu" diye soruyor. Düşünün artık cahilliğin boyutunu.

kimse birdenbire bu hali almaz , adam zaten böyle yetişmiş bu vicdansızlığı ilk kez yapmış olamaz. Kadınların çalışması çok önemli evet böyle bir durumda çocuğunu alıp gitmek vardı ama asıl sorun bu değil sorun daha derinlerde.. insanlar nasıl bu kadar bilinçsiz olabiliyor , neden kendilerini bile isteye bu duruma düşürüyor anlamıyorum.

l
Mesele o kız çocuğu ya da hamburger değil. Adam ve zihniyet problem.

Siz niye konu sahibine hamburger isteme konusunda kabahatli gibi davranıyorsunuz?
Şımarıklık seziyorum demişsiniz başka yorumda.
Kocam para eve bırakmaz, eve şunlar alınacak desem gider istediğini alır diyen kadına şımarık diyende hiç şımarık insan görmemistir.

Olay bu mu bu konuda? Buna mi takilmali yani ciddi soruyorum?

Hamburger bu ya. Allah'ın hamburgeri. Sanki fiyatı 1 haftalık market masrafı olan bir oyuncak istedi çocuk.

burada toplu yazayım. tabi ki çocuğun hiç bir dediği alınmasin demiyorum. o mesajı konu sahibi, oturup çocukla hamburger için ağlamayın, başka şekilde gönlünü etmeye çalışın gibi bir mesaja cevap olarak yazmıştı, ben de buna tepki gösterdim çünkü doğru bulmuyorum.

eve istediğimizi almıyor demiş, adam ailesine duyarsız. ama eşi de bunu biliyor zaten. ne diye gülerek benim de canım istiyor denir? zaten umrunda değil ve bu düzene razı olunmuş.

Bir hamburger bile alamayacağınız, en küçük heveslerini bile karşılayamayacaginiz çocuklar yapmayın abi, günah
Siz olayı bütünüyle değerlendirmiyorsunuz ama. Mesela ben böyle davranan bir adamla evli kalamazdım, çocuğumu bununla büyütmezdim. Olay hamburger değil ikilinin çocuğun yanındaki hareketleri.
Madem bu adamla yaşayacaksın şu çocukla oturup ağlamanın ona değersiz hissettirmenin bir manası var mı? Gel kızım gel ben sana alırım öhü öhüü yaparsanız o çocuk sağlıklı olmaz. Konuyu kapatacaksınız çocuk yokken ne diyecekseniz diyeceksiniz.
Siz çocuk olsanız hangisini tercih ederdiniz? Bu hamburger alınmayacak zaten. Ya çocuğa güzel bir dille anlatacaksınız, ya da onunla ağlayıp değersiz hissettireceksiniz. İki seçenek çok değil. Çünkü heriften bir fayda yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X