- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Muhtemelen girer girmez şöyle dedi "ben bıktım bu kadından, durmadan bir şey istiyor. Ben zengin miyim? Oturup iki tas yemek yapmıyor. Durmadan dışardan dışardan. Çocuğu da alıştırdı evde yemek yemiyor"Ben şunu merak ediyorum konu sahibi
İlaki kv ve kocanızı tanıyorsunuz
Kocanız anesine
ANne kızım ve hamile karım benden burger istedi bende bunları dedim küstüm geldim derse
Annesi ne der
Sonuçta o da bir kadın oda çocuk doğurmuş
Hamburger bu ya. Allah'ın hamburgeri. Sanki fiyatı 1 haftalık market masrafı olan bir oyuncak istedi çocuk.çocuk anlamıyor diye her dediği olacak mı? bizimkiler de istiyor her gördüğünü, güzellikle anlatıyoruz.
Bunları diyebilen burada bile ne kadar kişi varE hepsinin sebebi cehalet. Korunmayı bilmez, hadi tamam korunmadın, dışarı boşalmayı da bilmez, hadi diyelim hamile kaldın bir şekilde, aldırmayı da bilmez. Bu çocuğa nasıl bakarız, böyle bir adamdan çocuk yapılır mı diye düşünmek yok.
Utanmasa adama hak verecekOlay bu mu bu konuda? Buna mi takilmali yani ciddi soruyorum?
Bir hamburger gaç para bileyon mu ?Hamburger bu ya. Allah'ın hamburgeri. Sanki fiyatı 1 haftalık market masrafı olan bir oyuncak istedi çocuk.
Evet ya, düşünmemeye çok alışmışlar maalesef. Alakasız şeylere cevap veriyor. Okumuyor, görmüyor belki de görmek istemediği şeyi.
Aldırmak gönnah, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledin şuvan.E hepsinin sebebi cehalet. Korunmayı bilmez, hadi tamam korunmadın, dışarı boşalmayı da bilmez, hadi diyelim hamile kaldın bir şekilde, aldırmayı da bilmez. Bu çocuğa nasıl bakarız, böyle bir adamdan çocuk yapılır mı diye düşünmek yok.
Hiç para vermemesinden bile belliBu adamın ne olduğu ilk çocuktan önce bile bellidir.
Bir yetmemiş ikinciye hamilesiniz.
Sonra da çocuğum ağladı demenin bir anlamı kalmıyor ki.
Gel oğlum biraz aç kalsınlar akılları başlarına gesinMuhtemelen girer girmez şöyle dedi "ben bıktım bu kadından, durmadan bir şey istiyor. Ben zengin miyim? Oturup iki tas yemek yapmıyor. Durmadan dışardan dışardan. Çocuğu da alıştırdı evde yemek yemiyor"
Ay inanamıyorum ya, kadın "aşerdiğimi yemezsem bebeğe bir şey olur mu" diye soruyor. Düşünün artık cahilliğin boyutunu.Buraya konu açıp birde gebelik bölümüne niye açıyorsunuz buraya cevap vermiyorsunuz zaten aserdidigini yemezse kızınız bişey olmaz o kocadanda hiç bir halt olmaz
Hiç para vermemesinden bile bellibelki acil bir şey oldu, nasıl bir taksi parası bi hastane parası olmaz üstünde?
Taksi de ney der kocası muhtemelen.Hiç para vermemesinden bile bellibelki acil bir şey oldu, nasıl bir taksi parası bi hastane parası olmaz üstünde?
Mesele o kız çocuğu ya da hamburger değil. Adam ve zihniyet problem.
Siz niye konu sahibine hamburger isteme konusunda kabahatli gibi davranıyorsunuz?
Şımarıklık seziyorum demişsiniz başka yorumda.
Kocam para eve bırakmaz, eve şunlar alınacak desem gider istediğini alır diyen kadına şımarık diyende hiç şımarık insan görmemistir.
Olay bu mu bu konuda? Buna mi takilmali yani ciddi soruyorum?
Hamburger bu ya. Allah'ın hamburgeri. Sanki fiyatı 1 haftalık market masrafı olan bir oyuncak istedi çocuk.
Siz olayı bütünüyle değerlendirmiyorsunuz ama. Mesela ben böyle davranan bir adamla evli kalamazdım, çocuğumu bununla büyütmezdim. Olay hamburger değil ikilinin çocuğun yanındaki hareketleri.Bir hamburger bile alamayacağınız, en küçük heveslerini bile karşılayamayacaginiz çocuklar yapmayın abi, günah