- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Konu sahibi o yuzden biran önce keske kendine gelse. Cocuga uzuldugumuz ile kaliyoruz. Birde 2. E hamile.adama hak vermiyorum. ama annenin yaptığını da doğru bulmuyorum. yani adamin almayacağı belli demek ki. çocuk babası tarafından yalnız bırakılmış istek/ihtiyaçları noktasında. anne ise destek olmak yerine olayı daha da dramatize etmiş. ha, bu sefer konu anne çocuğu tek başına mı yaptı neden tek başına destek oluyor meselesine geliyor. ben çocuğun üstün faydasını gözetmeyi tercih ediyorum. birinden birisi sahip çıkmak zorunda bu çocuğa. anne hala evli kalmayı tercih ederken, bir yandan da böyle baba olmaz olsun deyince o zaman annesi çocuğun için bunu yapma diyorum. adamı evlilikte ve çocuk bakımında görmezden gelmeyi tercih ediyorum
Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
Ben hayret ediyorum, bir ben dübürüme güvenemiyorum herhâlde, herkes çok cesur.
Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
Hem spiral hem prezervatifle korunurken hamile kalabilmek... kimi kandırıyorsunuz ya? Ayrica buradaki kimse bu adamin prezervatif takacagina inanmaz.Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
Ah ah vah vah. Vay pislik adam, kıyamam sana hem de hamilesin yaptığına bak. Gözüne dizine dursun yaptığın yemekler yıkadığın çamaşırlar. Ama hepimizin başında aynısından var, evlilik böyle bişey. Üzülme bacım alttan al, kocandır evinin direğidir. Erkekler böyle sinirli oluyor. Dövmemiş sövmemiş adam. Sen sıkma canını, akşama güzel yemeğini yap, kendine bak güzelce karşıla erini...Nasıl bir yorum bekliyodunuz? Çok merak ediyorum.
esiniz ne is yapiyor? maddi durumu var mi yok mu? belki parasi yoktur ondan sinirlenmistir ama bu okuzlugunu hakli cikarmaz.Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
Hanımefendi ne emmeye geliyorsunuz ne gömmeye. Hadi hamile kaldınız, spiral ve prezervatife rağmen mucize(!) olarak geldi. Rızk Allah’tan diyip mi doğurmaya karar verdiniz? Aldıramadınız mı? Kocanızı ikna etseydiniz, para diyince canı gidiyor baksanıza, paradan vursaydınız kaldıramayız aldıralım deseydiniz.Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
Tek sorum var size.Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
Konu sahibi o yuzden biran önce keske kendine gelse. Cocuga uzuldugumuz ile kaliyoruz. Birde 2. E hamile.
olan olmuş. konu sahibi de boşanacak ya da işe girip çalışacak, çocuğuna daha bir hayat sunabilecek gibi değil.Annede öyle bir zihniyet olsa baştan çocuk yapmazdı bu evliliğe
Hanımefendi ne emmeye geliyorsunuz ne gömmeye. Hadi hamile kaldınız, spiral ve prezervatife rağmen mucize(!) olarak geldi. Rızk Allah’tan diyip mi doğurmaya karar verdiniz? Aldıramadınız mı? Kocanızı ikna etseydiniz, para diyince canı gidiyor baksanıza, paradan vursaydınız kaldıramayız aldıralım deseydiniz.
Şimdi yiyemediğiniz hamburgeri düşüneceğinize daha büyük dertleriniz olduğunun farkına varın. Nasıl iş bulurum, nasıl çalışırım, emzirme sonrası kime bıraksam da çalışsam derdine düşün artık.
Hıhı yarın hemen dava açacakmışTek sorum var size.
Bu adamdan ayrılmayı düşünüyor musunuz?
Sizdeki koca guzellikle birsey anlatilacak birisi mi allah aşkına? Ha bu arada sunuda soyleyeyim. Hamileyken aserdiginiz seyi yemediginizde bebege birsey olmaz. Hamileligim boyunca midye diye sayikladim ancak yasak oldugu icin agzima sürmedim. Bebekte problem yok.Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
Çocuğa bişey alamamak günah değil, aldırmak günah çünküHanımefendi ne emmeye geliyorsunuz ne gömmeye. Hadi hamile kaldınız, spiral ve prezervatife rağmen mucize(!) olarak geldi. Rızk Allah’tan diyip mi doğurmaya karar verdiniz? Aldıramadınız mı? Kocanızı ikna etseydiniz, para diyince canı gidiyor baksanıza, paradan vursaydınız kaldıramayız aldıralım deseydiniz.
Şimdi yiyemediğiniz hamburgeri düşüneceğinize daha büyük dertleriniz olduğunun farkına varın. Nasıl iş bulurum, nasıl çalışırım, emzirme sonrası kime bıraksam da çalışsam derdine düşün artık.
Peki ne önerirsiniz çünkü bu söyledikleriniz için çok geç? Ben olay için bir tavsiyede bulundum.Yoo olay aynen hamburger, küçücük bı çocuğu sürekli biseylerden mahrum bırakarak, maddi imkansızlıklar içinde en basit isteğini bile karşılayacak durumum yoksa ben böyle bı durumda, evli kalmayı bırak çocuk yapmazdım, gerisini de düşünmek zorunda kalmazdim.
Öff.Kocası istemiştir, kaynanası istemiştir, kızım tek kalmasın kardeşi olsun demiştir. Çocukların rezil bir hayat yaşamasının ne önemi var. Dünyaya gelsinler yeter. Aman arkalarından çocuğu olmadı ya da tek çocukta kaldı diye konuşmasınlar yeter ki.
Aileniz arkanızda olurmuSprailim kaydi