Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamin icinden bir anda lucifer cikmadiysa hep boyledir. Hep boyle bir adamsa ne diye cocuk ustune cocuk yapiyorsunuz?
Kocası istemiştir, kaynanası istemiştir, kızım tek kalmasın kardeşi olsun demiştir. Çocukların rezil bir hayat yaşamasının ne önemi var. Dünyaya gelsinler yeter. Aman arkalarından çocuğu olmadı ya da tek çocukta kaldı diye konuşmasınlar yeter ki.

Gülemiyorum böyle şeylere ya, acayip sinirimi bozuyor. Tam dayaklık herif.
Ama konu sahibi de bu durumu kanıksamış. Evlilik böyledir diye düşünüyor. bağırılmak normal bir durum çünkü kocasını kızdırdı. gelsin adam özür dilemeden konuşsun mutlu olur kadın eski sıcaklığına döner kocasına karşı. Kendi buna alışmış da o bebeler için üzülüyorum ben

Sonra biri gelip “kidin çilişmik zirindi diyil” diyor, bu konular aklımıza geliyor sinirlerimiz zıplıyor.
Ha bi de kadının çalışmamasını evlenmeden önce kabul ettiyse daha ömür boyu aksini isteyemez adam. Ama kadın kaynana ile oturmayı evlenmeden evvel kabul ettiyse bile sonradan cayabilir.

Biraz da kişilik meselesi. Mesela benim tanıdığım, çalışıp tüm parayı gelip kocasına veren kendine birsey almak için parası olmayan tanıdıklarım var . Bu konu sahibinde de onu seziyorum. Çalışsa da parayı verir o öküze

Cehalet işte. Yine de üzülüyorum ben. Kadına kimse değerli olduğunu öğretmemiş ki. Kendine değer vermiyor. Dışarıda başka bir dünya olduğunun ve böyle mahlukatlara muhtaç olmadığının farkında değil.

haklisiniz. yani hala gülerek, hayatım al bebek istedi diyebiliyor böyle adama. minnet etmeye ne gerek var. ama dediğiniz gibi, kişilik meselesi, her zaman ekonomik özgürlük de kurtarmıyor.

not düşeyim. ben de konu sahibinde gerçekten biraz simariklik seziyorum Allah affetsin

Millet gül gibi kocasına ilk çocuğu yaparken bin kere düşünüyor, bu ayıların karıları arka arkaya sıralıyor, hadi sıralıyor sıralarken neyine güveniyor hayret ediyorum.
Şu an işimde Senior seviyeye gelmedim, gelmeden de çocuk düşünmüyorum. Kocam maddi durumumuz iyi, sen gerekirse çocuk büyütürken hiç çalışma, ben sana da çocuğumuza da her halükârda bakarım diye yalvarıyor;ama ıı ıhh kendimi kimsenin, senelerdir melek gibi olan adamın bile insafına bırakamıyorum. Çalışamazsam evden kazanabileceğim para iyi bir para olsun istiyorum. Kocam aldatır, boşanırım, çocuğum özel bir çocuk olur her ihtimali düşünmek zorundayım. İnan bu dünyada olmaz dediğimiz her şey oluyor.

Şimdi herkes çıkacak, herkesin şartları eşit değil, herkes okuyamıyor, ne anlatıyorsun diyecek. Benim engelli, eğitimsiz annem bile canını dişine taktı çalıştı kazandı, günde bir kukla boşaltırdım, emek emek parayla çeyiz dizerdim derdi; o zaman bir inşaat işçisi yevmiyesi kazanıyormuş.

Teyzem desen eğitimi yok, senelerce yemek pişirdi, konfeksiyonda çalıştı, kendine ev aldı.

Tüm kadınlar çalışmalı arkadaşlar, nerede olduğu hangi vasıfla olduğu fark etmez, bu ayıların eline bakmamak için çalışmalıyız

Ben şunu merak ediyorum konu sahibi
İlaki kv ve kocanızı tanıyorsunuz
Kocanız anesine
ANne kızım ve hamile karım benden burger istedi bende bunları dedim küstüm geldim derse
Annesi ne der
Sonuçta o da bir kadın oda çocuk doğurmuş

Ya simdi isiniz olsa,kapi kilidini degistir alma eve anasinda ne yerse yesin derdim. Fakat adam biliyor ona muhtac oldugunu.

Off yeminle anlamiyorum hala neden calismaz belirli bir Türk kadin kesimi. Niye yani niye ??

Çocuk bu anlıyor mu
Bisey alsın etsin istemez kynvlde

Böyle bir hayata neden 2. çocuk?? Neden? Gerçekten sebebi nedir merak ettiğim için soruyorum.
Boşanacak imkanı cesareti olmayan, tavşan gibi doğurup "çocuklar için katlanıyorum" diyor çevresine.

Sanki çocuk dilekçe yazıp geldi dünyaya.

“İyi yapmışsın oğlum, senin karın da çok şımardı. Bizim zamanımızda hamburger mi vardı salçalı ekmeenen büyüttüm sizi” der ne diyecek. Şu adamı yetiştirmiş anadan ne bekliyorsunuz?

Bu adamın anası sence ne kadar merhametlidir?

Bisey alsın etsin istemez kynvlde
Öffff
Biraz insaf merhamet empati
Biz görmedik bu hale gedi bu öküz bari çocukları sağlıklı büyüsün demesini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…