Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooovvvv oraya girmeyecektin, 9595959 KK meydan savaşı başlayacak şimdi.

Konu sahibi bunu yapabilecek bilinç düzeyinde mi sizce? Sevişip çoğalmak dışında çocuk yetiştirmeyle ilgili bildikleri tek bir şey yok.

Kesinlikle! Hic anlamayacagim bu kocaya guvenip, rahata alisip calismayan kadinlari. Turk kadini kendini neden bu aciz duruma sokuyor anlamiyorum.

Kadın bu kadarını düşünecek kadar gelişmiş biri olsa zaten bu evliliğe 2 çocuk meydana getirmezdi.

Kesinlikle! Hic anlamayacagim bu kocaya guvenip, rahata alisip calismayan kadinlari. Turk kadini kendini neden bu aciz duruma sokuyor anlamiyorum.
Ben hayret ediyorum, bir ben dübürüme güvenemiyorum herhâlde, herkes çok cesur.

Yoo olay aynen hamburger, küçücük bı çocuğu sürekli biseylerden mahrum bırakarak, maddi imkansızlıklar içinde en basit isteğini bile karşılayacak durumum yoksa ben böyle bı durumda, evli kalmayı bırak çocuk yapmazdım, gerisini de düşünmek zorunda kalmazdim.

Zıkkımın kökünü yesin o lokmalar tıkasın hemen tövbe yarabbim tövbee..

"Kadinin dusmanim yine kadin "

Utanmasa adama hak verecek
adama hak vermiyorum. ama annenin yaptığını da doğru bulmuyorum. yani adamin almayacağı belli demek ki. çocuk babası tarafından yalnız bırakılmış istek/ihtiyaçları noktasında. anne ise destek olmak yerine olayı daha da dramatize etmiş. ha, bu sefer konu anne çocuğu tek başına mı yaptı neden tek başına destek oluyor meselesine geliyor. ben çocuğun üstün faydasını gözetmeyi tercih ediyorum. birinden birisi sahip çıkmak zorunda bu çocuğa. anne hala evli kalmayı tercih ederken, bir yandan da böyle baba olmaz olsun deyince o zaman annesi çocuğun için bunu yapma diyorum. adamı evlilikte ve çocuk bakımında görmezden gelmeyi tercih ediyorum

Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.

1.Uyelik iptali
2.Konu silme
3."Kadinin kadinin dusmaniymis,sayenizde ogrendim" demek suretiyle foruma seslenis ve akabinde ayrilis.

Muhtemel mesaj: “Off şuraya derdimizi anlatmaya geldik hemen yargılıyosunuz pişman oldum açtığıma, kadın düşmanı yine kadın, napiyim bu saatten sonra boşanıp ele güne rezil mi olayım, kocamı seviyorum, çocuklarım için katlanıyorum bla bla”

Hamburger yiyemedim karnımdaki bebeğe bir şey olmuş mudur diye düşünüyor, gebelik topiğinde.

Annede öyle bir zihniyet olsa baştan çocuk yapmazdı bu evliliğe

Süper hero geliyor desenize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…