- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Eşimin böylelerini kısırlaştıracaksin , yağmurda şu bile vermeyeceksin dediği tiplerden . Sizde anneninizin evinde yeyin bundan sonra bence . Baksın bakalım şımarmak ne demekmişböyle koca ve baba olmaz olsun kızım az önce babasından hamburger menü oluyor ya hani onu istedi çok seviyor oruçlu değiliz ben hamileyim eşim zaten tutmuyor bende gülerek dedimki hayatım al benimde canım istedi bebis istedi dedim bağırdı bir anda sizde ne cok şey istiyorsunuz fazla simardiniz sen aseriyorum diye yalan söyler herseyi istersin kızın da hazıra alışmış falan ama kızım nasıl ağlıyor bari onun istediğini alsaydı ben neyse dedım useniyosan gider ben alırım dedim üzerime yürüdü çıktı gitti evden annesine aç kalın da görün elinizdekinin kıymetini falan dedi kızıma çok üzüldüm. Ben annemde yicem ne halniz varsa görün dedi
Gülemiyorum böyle şeylere ya, acayip sinirimi bozuyor. Tam dayaklık herif.Özünde iyi biridir belki
Keşke böyle bir adamdan bir de ikinci çocuğu yapmasaydın. Her adam baba olacak karakterde değil maalesef.böyle koca ve baba olmaz olsun kızım az önce babasından hamburger menü oluyor ya hani onu istedi çok seviyor oruçlu değiliz ben hamileyim eşim zaten tutmuyor bende gülerek dedimki hayatım al benimde canım istedi bebis istedi dedim bağırdı bir anda sizde ne cok şey istiyorsunuz fazla simardiniz sen aseriyorum diye yalan söyler herseyi istersin kızın da hazıra alışmış falan ama kızım nasıl ağlıyor bari onun istediğini alsaydı ben neyse dedım useniyosan gider ben alırım dedim üzerime yürüdü çıktı gitti evden annesine aç kalın da görün elinizdekinin kıymetini falan dedi kızıma çok üzüldüm. Ben annemde yicem ne halniz varsa görün dedi
Eşim bana hiç para vermez hamburger yapcam evde para ver desem vermez kendi bildiğini alırben eşinizin tavrını kesinlikle yanlış buldum. ama sizin tavrınız da garip.
avm'desiniz, çocuk gördü istedi sandım. burda üzücü olan çocuğun hamburger yiyememesi değil, anne babasının bir hamburger için geldiği hâl. madem eşinizin huyunu biliyorsunuz, çocuğunuzu bu çirkin tavırlara şahit bırakmadan, evde yapmayı teklif etmek olabilirdi. ha eşinizin huyunu biliyorsanız boyun eğin demek istemiyorum, ama hamile kaldığınıza göre birlikte yaşamayı tercihi etmissiniz. işin sonunda olan hep cocuklara oluyor, yazık
Lütfen doğumdan sonra en kısa zamanda kendi ayaklarınız üzerinde durma oyoluna bakin
İkinci kez baba olmaya çok layık bir adammış. İki yetmez üç,dört, beş çocuk verin bu adama.
O anneye de yazıklar olsun, rezil bir evlat yetiştirmiş. Çocuğum böyle olsa evlatlıktan reddederim, olmamış bu deyip kıçına tekmeyi basarım. Evlat filan da demem.böyle koca ve baba olmaz olsun kızım az önce babasından hamburger menü oluyor ya hani onu istedi çok seviyor oruçlu değiliz ben hamileyim eşim zaten tutmuyor bende gülerek dedimki hayatım al benimde canım istedi bebis istedi dedim bağırdı bir anda sizde ne cok şey istiyorsunuz fazla simardiniz sen aseriyorum diye yalan söyler herseyi istersin kızın da hazıra alışmış falan ama kızım nasıl ağlıyor bari onun istediğini alsaydı ben neyse dedım useniyosan gider ben alırım dedim üzerime yürüdü çıktı gitti evden annesine aç kalın da görün elinizdekinin kıymetini falan dedi kızıma çok üzüldüm. Ben annemde yicem ne halniz varsa görün dedi
Yaşadıklarınız size müstahak da çocuklara üzülüyor insan işte...Eşim bana hiç para vermez hamburger yapcam evde para ver desem vermez kendi bildiğini alır
buzlukta kıyma ya da tavuk yok mu hiç? salata malzemesi, un su tuz? daha önce de almış belli ki. çocuk yapmak yerine gidip çalışsaydiniz madem böyle kocayla da kiziniza sinirsiz istekleri sunabilmek için başkasının eline bakmak zorunda kalmasaydiniz.Eşim bana hiç para vermez hamburger yapcam evde para ver desem vermez kendi bildiğini alır