Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildiğin kişiye alırsın zaten sıkıntı olmaz ki onda.
Kaçırdımmı bilmyorumda sendemi yolladın yoksa hamburger filan .
yok o nereden çıktı anlamadım.ben dolap uygulamasında bir ton kıyafet gönderip dolandırılmıştım sadece.

Hanımlar bu konu ve konuyu açan üye için demiyorum, çünkü bu kişisel bir mesele değil genel bir mevzu.
Sitede herhangi bir üye yiyecek, içecek, kıyafet vs isteyemez yasak, sizlerde istemedi ama yolladım deyip yollamayın, nakdi yardım zaten valilik izni olmadan asla yapılamaz.

Biz sitemizin böyle mevzularla çalkalanmasını istemiyoruz, ortaya bir sürü iddia atılmış, başka bir sitede de aynı kişi tarafından yardım istendiği yazılmış gerçektir değildir bilemeyiz, gerçek olup olmadığını teyit etmek de bizim işimiz değil.
Biz KK'ya ve KK üzerinden olup bitene bakarız, sizleri defalarca kimseye yardım yapmayın diye uyardık, uyarılara rağmen yardım yapıyorsanız sorumluluğu da size aittir.

Kadınlar Kulübü olarak biz hiçbir sorumluluk kabul etmiyor ve sizden yardım isteyenler için de hiçbir teminat vermiyoruz bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…