Millet gül gibi kocasına ilk çocuğu yaparken bin kere düşünüyor, bu ayıların karıları arka arkaya sıralıyor, hadi sıralıyor sıralarken neyine güveniyor hayret ediyorum.
Şu an işimde Senior seviyeye gelmedim, gelmeden de çocuk düşünmüyorum. Kocam maddi durumumuz iyi, sen gerekirse çocuk büyütürken hiç çalışma, ben sana da çocuğumuza da her halükârda bakarım diye yalvarıyor;ama ıı ıhh kendimi kimsenin, senelerdir melek gibi olan adamın bile insafına bırakamıyorum. Çalışamazsam evden kazanabileceğim para iyi bir para olsun istiyorum. Kocam aldatır, boşanırım, çocuğum özel bir çocuk olur her ihtimali düşünmek zorundayım. İnan bu dünyada olmaz dediğimiz her şey oluyor.
Şimdi herkes çıkacak, herkesin şartları eşit değil, herkes okuyamıyor, ne anlatıyorsun diyecek. Benim engelli, eğitimsiz annem bile canını dişine taktı çalıştı kazandı, günde bir kukla boşaltırdım, emek emek parayla çeyiz dizerdim derdi; o zaman bir inşaat işçisi yevmiyesi kazanıyormuş.
Teyzem desen eğitimi yok, senelerce yemek pişirdi, konfeksiyonda çalıştı, kendine ev aldı.
Tüm kadınlar çalışmalı arkadaşlar, nerede olduğu hangi vasıfla olduğu fark etmez, bu ayıların eline bakmamak için çalışmalıyız