Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla konu sahibi mi doğru söylüyor diğer arkadaş mı bilemem. Ben iban istedim vermedi. Neyse doğruysa Allah yardımcısı olsun. Yalansa boş yere gerildim sabahtan beri.
e siz de iban istemissiniz, o zaman niye ben birileri konu sahibine ozelden yardim yapiyor deyince ego masturbasyonu yapmis oldum?

dilenci mi bu kadin? kocasiyla olan derdini paylasmis, hic utanmiyorsunuz dilenci muamelesi yapmaya?

Kanıt attım hanımefendi resim attım ben sadece sizlerin duygularıyla da oynamasin diye uyarmak istedim siz benim alnimda enayi yazıyor bırak ben yardım edeceğim diyorsanız illaki de elbette buyrun edin sizin zorluklarla kazandığınız paralarla alınan yiyecekleri nasılsa enayi yolladı diye afiyetle yiyordur şuan

gurbettekikardelen kadının tarafındaydı iki dakikada notmuş ona dolandırılınca mı farkına varmış. rüzgar nereye eserse o da ya
Ne diyorsun sen acaba? Konuyu ilk okuduğumda bir anne olarak üzüldüm kadının tarafındaydım tabii ki, gönderdiğim hamburgerlere değil, bundan sonra gerçek ihtiyaç sahibi olursa ona temkinli yaklaşacağıma acıyorum.

Başkaları çıkmasaydı ne kadar güvenebilirdik ki? direk pat diye yazınca acaba der insan. İspatlarıyla gelince hak veririm ki bir kaç kişi de olayı teyit etmiş. Kadın profesyonel dilenci

Eklentiler

• IMG_20220419_171852.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 85
Ben konuya en başından temkinli yaklaştım. Çünkü konu sahibi kocam aç kalın evde diyip annesine gitti yazmış. Bu evde pirinç, çorba, kuru ekmekte mi yok aç kalacaklar? Basbaya vicdana oynuyor.

Ben yalan söylemiyorum iftira ediliyor bana her kimse o kısi üzerime atılıyor

Başkaları çıkmasaydı ne kadar güvenebilirdik ki? direk pat diye yazınca acaba der insan. İspatlarıyla gelince hak veririm ki bir kaç kişi de olayı teyit etmiş. Kadın profesyonel dilenci
Ben başından beri nötrdüm valla böyle yerlerde kolay kolay güvenmem hiç.

Ben başından beri nötrdüm valla böyle yerlerde kolay kolay güvenmem hiç.
Ay yok kimseye ne yardım gönderirim ne de böyle ortaya atılan olaylara inanırım hemen. Kanıtla gelirse hemen inanırım ama Konu sahibi konuda kıvama gelir diye bekledim ama özelden dolandırmış milleti.

Yavvvvvvvvv Allahin aşkına isim soyisim varmiiiii reism var mı aynı istek le mi geldim buraya bana lahmacun alın mi deidm eşim ne biçim koca ve baba dıedert mi açtım yeter ya

Ben konuya en başından temkinli yaklaştım. Çünkü konu sahibi kocam aç kalın evde diyip annesine gitti yazmış. Bu evde pirinç, çorba, kuru ekmekte mi yok aç kalacaklar? Basbaya vicdana oynuyor.

Ben de temkinli durdum soruma cevap alamayınca ve dahi tekrar sordum "Acımadınız, kırdınız" yazdıktan sonra, yine cevap gelmedi. İzlemeye aldımdı. Hızlı çıktı arkadaş, aynı gün üyelikle hemen bu işlere kalkışabilecek kadar aç(!)mış demek.

Böylelerini görünce insanlar artık gerçekten ihtiyaç sahiplerinede inanmıyorlar
Geçengün okul dağılma saatine denk geldim
Bir anne oğlunun arkadaşlarının fırına gittiğini görmesin diye başını çeviriyordu
Koşarak oğlunu uzaklaştırdı
Konu sahibi eğer konun yalansa ve insanların iyi niyetlerini suistimal ediyorsan yazıklar olsun

Özelden açtığınız konunun linkini atabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…