- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
e siz de iban istemissiniz, o zaman niye ben birileri konu sahibine ozelden yardim yapiyor deyince ego masturbasyonu yapmis oldum?Valla konu sahibi mi doğru söylüyor diğer arkadaş mı bilemem. Ben iban istedim vermedi. Neyse doğruysa Allah yardımcısı olsun. Yalansa boş yere gerildim sabahtan beri.
Kanıt attım hanımefendi resim attım ben sadece sizlerin duygularıyla da oynamasin diye uyarmak istedim siz benim alnimda enayi yazıyor bırak ben yardım edeceğim diyorsanız illaki de elbette buyrun edin sizin zorluklarla kazandığınız paralarla alınan yiyecekleri nasılsa enayi yolladı diye afiyetle yiyordur şuanMillet sordu ısrarla kadın da söyledi. Ortaya geçip “kızlar xxxx sitesinden memnunum aaa bu arada bu da orda dolandırıcı denemek için tık tık” yazmadı ya. Gereksiz yere zavallı kadına yükleniyorsunuz. İki ayrı kişiden de yardım kabul etmiş konu sahibi belli ki meslek edinmiş bunu.
Ne diyorsun sen acaba? Konuyu ilk okuduğumda bir anne olarak üzüldüm kadının tarafındaydım tabii ki, gönderdiğim hamburgerlere değil, bundan sonra gerçek ihtiyaç sahibi olursa ona temkinli yaklaşacağıma acıyorum.gurbettekikardelen kadının tarafındaydı iki dakikada notmuş ona dolandırılınca mı farkına varmış. rüzgar nereye eserse o da ya
Başkaları çıkmasaydı ne kadar güvenebilirdik ki? direk pat diye yazınca acaba der insan. İspatlarıyla gelince hak veririm ki bir kaç kişi de olayı teyit etmiş. Kadın profesyonel dilenciMillet sordu ısrarla kadın da söyledi. Ortaya geçip “kızlar xxxx sitesinden memnunum aaa bu arada bu da orda dolandırıcı denemek için tık tık” yazmadı ya. Gereksiz yere zavallı kadına yükleniyorsunuz. İki ayrı kişiden de yardım kabul etmiş konu sahibi belli ki meslek edinmiş bunu.
Ne diyorsun sen acaba? Konuyu ilk okuduğumda bir anne olarak üzüldüm kadının tarafındaydım tabii ki, gönderdiğim hamburgerlere değil, bundan sonra gerçek ihtiyaç sahibi olursa ona temkinli yaklaşacağıma acıyorum.
Ben konuya en başından temkinli yaklaştım. Çünkü konu sahibi kocam aç kalın evde diyip annesine gitti yazmış. Bu evde pirinç, çorba, kuru ekmekte mi yok aç kalacaklar? Basbaya vicdana oynuyor.Kanıt attım hanımefendi resim attım ben sadece sizlerin duygularıyla da oynamasin diye uyarmak istedim siz benim alnimda enayi yazıyor bırak ben yardım edeceğim diyorsanız illaki de elbette buyrun edin sizin zorluklarla kazandığınız paralarla alınan yiyecekleri nasılsa enayi yolladı diye afiyetle yiyordur şuan
Postunu silmiş bende hemen o uygulama da o posta dair bir konu açtımZehrasan şu konusu oldugu linki bana özelden atabilir misin ?
Ben yalan söylemiyorum iftira ediliyor bana her kimse o kısi üzerime atılıyorNe diyorsun sen acaba? Konuyu ilk okuduğumda bir anne olarak üzüldüm kadının tarafındaydım tabii ki, gönderdiğim hamburgerlere değil, bundan sonra gerçek ihtiyaç sahibi olursa ona temkinli yaklaşacağıma acıyorum.
Ben başından beri nötrdüm vallaBaşkaları çıkmasaydı ne kadar güvenebilirdik ki? direk pat diye yazınca acaba der insan. İspatlarıyla gelince hak veririm ki bir kaç kişi de olayı teyit etmiş. Kadın profesyonel dilenci
Ben gönderdim!
senin çıksınAllah iftira atan herkesin belasını versin colugu çocuğundan çıksin
Ay yok kimseye ne yardım gönderirim ne de böyle ortaya atılan olaylara inanırım hemen. Kanıtla gelirse hemen inanırım amaBen başından beri nötrdüm vallaböyle yerlerde kolay kolay güvenmem hiç.
Yavvvvvvvvv Allahin aşkına isim soyisim varmiiiii reism var mı aynı istek le mi geldim buraya bana lahmacun alın mi deidm eşim ne biçim koca ve baba dıedert mi açtım yeter yaBaşkaları çıkmasaydı ne kadar güvenebilirdik ki? direk pat diye yazınca acaba der insan. İspatlarıyla gelince hak veririm ki bir kaç kişi de olayı teyit etmiş. Kadın profesyonel dilenci
Ben konuya en başından temkinli yaklaştım. Çünkü konu sahibi kocam aç kalın evde diyip annesine gitti yazmış. Bu evde pirinç, çorba, kuru ekmekte mi yok aç kalacaklar? Basbaya vicdana oynuyor.
Hatun ne iftirası orda da post açtım seni hatirladilae hala iftira diyorsunBen yalan söylemiyorum iftira ediliyor bana her kimse o kısi üzerime atılıyor
Sana yazıp duruyorum neden adresini yazmıyosun bana? Bak yardım edicem diyorum. İhtiyaç sahibi olduğunu teyit edeyim direkt trink diye ibanına para göndericemBen yalan söylemiyorum iftira ediliyor bana her kimse o kısi üzerime atılıyor
Hemen mi sildi ? Yani bugün mü ?Postunu silmiş bende hemen o uygulama da o posta dair bir konu açtım
Kanıt attım hanımefendi resim attım ben sadece sizlerin duygularıyla da oynamasin diye uyarmak istedim siz benim alnimda enayi yazıyor bırak ben yardım edeceğim diyorsanız illaki de elbette buyrun edin sizin zorluklarla kazandığınız paralarla alınan yiyecekleri nasılsa enayi yolladı diye afiyetle yiyordur şuan