- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
senin versin onun niye veriyorEger öyleyse Allah belanı versin mi
Bana özelden adresini yaz. Düzcede olduğun yazıyor profilinde. Orda tanıdıklarım var. Evine göndereyim gerçekten çocuklu muhtaç biri olduğunu söylerlerse sana yardım yapıcam ok?
Zorla elinden para aldım snkibl çocuğum mutlu olsun dıe kabul ettimYazıklar olsun sizin gibi insanlara. utanmadan yazıyorsun hala. gerçi utanmanız olsa dilencilik yapmazdınız
Serseriye bak.Allah o duruma düşürsunde anla kırdığın yerden kırıl düşmez kalkmaz Allah
Bütün göndermek isteyenlerin teklifini cocuk icin mi kabul ettiniz? Kac tane hamburger yiyecek bu cocuk?Zorla elinden para aldım snkibl çocuğum mutlu olsun dıe kabul ettim
Bir şey dedi mi buna?Bana özelden adresini yaz. Düzcede olduğun yazıyor profilinde. Orda tanıdıklarım var. Evine göndereyim gerçekten çocuklu muhtaç biri olduğunu söylerlerse sana yardım yapıcam ok?
Ya calci yardım gönderenler olmuş burdan da. Baya bayagurbettekikardelen yemek göndermiş
Bize link atsanızArkadaşlar resim attım orada önce lahmacun sonra da pide istemişti senaryo yine aynıydı buyrun bakın başka üyeler de hatırladı
Allah iftira atan herkesin belasını versin colugu çocuğundan çıksinSen sus ekmek çıkarma her yerden. Dolandırıcılığı meslek edinmişsin kendine.
Kabul ettiniz de parayi nasil alacaktiniz?Tamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedim
Tamam olabilir bak yargılamıyorum seni. Bana özelden adresini yaz. Düzcede tanıdıklarım var diyorum. Onlar aracılığıyla çocuklu ihtiyaç sahibi bir kadın olduğunu teyit edersem sana yardım da bulunucam tamam mı?Zorla elinden para aldım snkibl çocuğum mutlu olsun dıe kabul ettim
Zehrasan şu konusu oldugu linki bana özelden atabilir misin ?Ya beni insanlardan soğuttun yemin ediyorum şuan tiksiniyorum kalkıp biri gözümün önünde ölse yardım etmeyeceğim sen ne kötü bir insansın kızım eğer doğru yola gireceksen ver adresini erzak yollayayim bak bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ama insanları kandirma duygularıyla oynama
Ben gönderdim!Bana özelden adresini yaz. Düzcede olduğun yazıyor profilinde. Orda tanıdıklarım var. Evine göndereyim gerçekten çocuklu muhtaç biri olduğunu söylerlerse sana yardım yapıcam ok?
Millet sordu ısrarla kadın da söyledi. Ortaya geçip “kızlar xxxx sitesinden memnunum aaa bu arada bu da orda dolandırıcı denemek için tık tık” yazmadı ya. Gereksiz yere zavallı kadına yükleniyorsunuz. İki ayrı kişiden de yardım kabul etmiş konu sahibi belli ki meslek edinmiş bunu.Bu mesajı itirafı okumadan önce yazdım
Siz bizi uyarmak isteseydiniz bunu bu şekilde yapmazdınız. Sitenin adını verene kadar öyle bir siteninin varlığından haberimiz bile yoktu. Böyle ortaya bir laf atacaksanız kanıtlar ile gelecektiniz. yo şu sitede gördüm yok burada gördüm olmaz ablacığım.
Senin çocuğun olmadığı için kolay beddua ediyorsun tabikiAllah iftira atan herkesin belasını versin colugu çocuğundan çıksin