- 19 Nisan 2022
- 68
- -150
- 34
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Kapatmıyorm mesaj attım kapanmamissssYa hu haydi kadın yalan söylüyor, aşerdiğini ve çocuğunun da canının istediği şeyi sırf annesin, çocuğunun yanında boynun bükük kalmasın diye arkadaşıma rica ettim gönderdim sana, diyorum ki bu konular hala neden açık sen daha hala başkalarını suçluyorsun. Yazık...
Hayır, kızıyla ona (kızı varsa tabi) kocasının almadığı yemeği gönderdim.Para mı gönderdiniz siz?
Allah o duruma düşürsunde anla kırdığın yerden kırıl düşmez kalkmaz AllahBenim de canım kova tavuk çekti yollamak isteyene iban verebilirim ?
Hatta kızımın canı hamburger, eşim de bir karışık kebab.
Dua ederiz bol bol
Bu mesajı itirafı okumadan önce yazdımBakin ne reklam yapıyorum ne de başka birşey yazık kandırdın istemedim çünkü orada da kadınlar yardım ettiler evine yiyecek gitti aynı cümleler aynı başlık ve hikaye aynısıydi bu kişi bu işi meslek edinmiş ben bu sefer de kandırdın istemedim orda görünce çok üzüldüm ama yalanmis
Sen öğrendin o kitap olayından sonra Yassy, hiç unutmuyorum o serzenişini ya, hem üzüldüm, hem kızdım hem güldümdü sana. :))bu sefer valla ben gondermedim
Allah razı olsun iftira ediyor utanmadanSiz bizi uyarmak isteseydiniz bunu bu şekilde yapmazdınız. Sitenin adını verene kadar öyle bir siteninin varlığından haberimiz bile yoktu. Böyle ortaya bir laf atacaksanız kanıtlar ile gelecektiniz. yo şu sitede gördüm yok burada gördüm olmaz ablacığım. Sizi şikâyet ettim
İyi de nerde gördünüz diye sorunca söyledi kadın sitenin ismini.Siz bizi uyarmak isteseydiniz bunu bu şekilde yapmazdınız. Sitenin adını verene kadar öyle bir siteninin varlığından haberimiz bile yoktu. Böyle ortaya bir laf atacaksanız kanıtlar ile gelecektiniz. yo şu sitede gördüm yok burada gördüm olmaz ablacığım. Sizi şikâyet ettim
biz sorduk calci ya bence reklam yapmiyor. o sitenin arayuzu de cok kotuymus bu aradaSiz bizi uyarmak isteseydiniz bunu bu şekilde yapmazdınız. Sitenin adını verene kadar öyle bir siteninin varlığından haberimiz bile yoktu. Böyle ortaya bir laf atacaksanız kanıtlar ile gelecektiniz. yo şu sitede gördüm yok burada gördüm olmaz ablacığım. Sizi şikâyet ettim
Ya calci yardım gönderenler olmuş burdan da. Baya bayaSiz bizi uyarmak isteseydiniz bunu bu şekilde yapmazdınız. Sitenin adını verene kadar öyle bir siteninin varlığından haberimiz bile yoktu. Böyle ortaya bir laf atacaksanız kanıtlar ile gelecektiniz. yo şu sitede gördüm yok burada gördüm olmaz ablacığım. Sizi şikâyet ettim
Hayır, kızıyla ona (kızı varsa tabi) kocasının almadığı yemeği gönderdim.
Yazıklar olsun sizin gibi insanlara. utanmadan yazıyorsun hala. gerçi utanmanız olsa dilencilik yapmazdınızTamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedim
Yeni gördüm ben deYa calci yardım gönderenler olmuş burdan da. Baya bayagurbettekikardelen yemek göndermiş
Bana özelden adresini yaz. Düzcede olduğun yazıyor profilinde. Orda tanıdıklarım var. Evine göndereyim gerçekten çocuklu muhtaç biri olduğunu söylerlerse sana yardım yapıcam ok?Allah razı olsun iftira ediyor utanmadan
Eger öyleyse Allah belanı versin miEğer Zehranın dediği gibiyse bu mevzu ben kızı oldugunu, hamilelik vs oldugunu bile sanmiyorum iki arkadaş canlari bir şey cektiginde acip 2 kişilik yemek soyletiyorlar millete.
Sen sus ekmek çıkarma her yerden. Dolandırıcılığı meslek edinmişsin kendine.Allah razı olsun iftira ediyor utanmadan