Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapatmıyorm mesaj attım kapanmamissss

Bu mesajı itirafı okumadan önce yazdım

Siz bizi uyarmak isteseydiniz bunu bu şekilde yapmazdınız. Sitenin adını verene kadar öyle bir siteninin varlığından haberimiz bile yoktu. Böyle ortaya bir laf atacaksanız kanıtlar ile gelecektiniz. yo şu sitede gördüm yok burada gördüm olmaz ablacığım.

Allah razı olsun iftira ediyor utanmadan

İyi de nerde gördünüz diye sorunca söyledi kadın sitenin ismini.

biz sorduk calci ya bence reklam yapmiyor. o sitenin arayuzu de cok kotuymus bu arada

Ya calci yardım gönderenler olmuş burdan da. Baya baya gurbettekikardelen yemek göndermiş

Tamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedim
Yazıklar olsun sizin gibi insanlara. utanmadan yazıyorsun hala. gerçi utanmanız olsa dilencilik yapmazdınız

Devir sanal dolandırıcılık devri, daha geçen birinin burda kartından habersiz para çekilmiş. Tanımadığınız etmediğiniz insanlara paradır yemektir göndermeyin ya gözünüzü seveyim. Kaç yaşında kadınlarsınız etraf üç kağıtçı kaynıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…