- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Git merdiven yıka daha iyi berbatsın sen ..Tamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedim
Profesyonel dilencilik yaptığınız eşiniz biliyor mu? bu lahmacun pide nerden geliyor diyo soruyor mu sormaz çünkü senin ne kocan var ne çocuğun. hamile bile değilsinYavvvvvvvvv Allahin aşkına isim soyisim varmiiiii reism var mı aynı istek le mi geldim buraya bana lahmacun alın mi deidm eşim ne biçim koca ve baba dıedert mi açtım yeter ya
Tabi atayım hemenÖzelden açtığınız konunun linkini atabilir misiniz?
bana da lütfenTabi atayım hemen
Ben başından beri nötrdüm vallaböyle yerlerde kolay kolay güvenmem hiç.
Kocamla kavga ettik şimdi bana istedigim kıyafeti almıcakmış. Çıplak gez diyo link atsam alır mısınBen de temkinli durdum soruma cevap alamayınca ve dahi tekrar sordum "Acımadınız, kırdınız" yazdıktan sonra, yine cevap gelmedi. İzlemeye aldımdı. Hızlı çıktı arkadaş, aynı gün üyelikle hemen bu işlere kalkışabilecek kadar aç(!)mış demek.
O kadar rezilsin ki....Allah iftira atan herkesin belasını versin colugu çocuğundan çıksin
Ya zaten herkesin bam teli çocuk. Ben cocuga üzüldüm ama yardım gönderecek kadar üzülmedim ki ne yazıkki. Herkes ekstrem durumlar hariç kendi kaderini kendi tayin eder. Olay gerçekse de konu sahibi bu hayata bile isteye 2.cocugu yapıyorsa çaresine de bakmak zorunda.Ben başta uzuldum cocuk varsa diye. Ama bilip bilmeden kimseye internetten giyecek, yiyecek yollamam uzulup, gerçekten bir şeylere ihtiyaci olan insanlar yardim alirken mahcup oluyorlar herkesten bir şey alamiyor çekiniyorlar biliyorum.
Orda da yığınla aldisiz yemek mi gönderdiniz?
biri daha göndermek istemiş ona da olur demiş.
ne yapacak o kadar yemeği hayret bişe
e siz de iban istemissiniz, o zaman niye ben birileri konu sahibine ozelden yardim yapiyor deyince ego masturbasyonu yapmis oldum?
dilenci mi bu kadin? kocasiyla olan derdini paylasmis, hic utanmiyorsunuz dilenci muamelesi yapmaya?
İyi de ben seni alıntılamadım sen kendi kendine üstüne alınıp bana saldırıya geçtin. Ben yardım etmek isteyenlere mi özelden yazanlara mı ego tatmini yapıyor dedim? Dalga geçen yorumlar gördüm kime ait olduğuna da bakmadım o kişilere yazdım. Neden yardım etmek isteyen birine vicdansız diyim akıl var mantık var.e siz de iban istemissiniz, o zaman niye ben birileri konu sahibine ozelden yardim yapiyor deyince ego masturbasyonu yapmis oldum?
dilenci mi bu kadin? kocasiyla olan derdini paylasmis, hic utanmiyorsunuz dilenci muamelesi yapmaya?
lutfen kimse almasin…hiicc oylesineKocamla kavga ettik şimdi bana istedigim kıyafeti almıcakmış. Çıplak gez diyo link atsam alır mısın
Cıplak mı gezdiriceksin beni.. yegen mi istiyosun doru söyle hshdjdkddklutfen kimse almasin…hiicc oylesine
Hemen mi sildi ? Yani bugün mü ?
Iftira atmak için de üye olunamaz ki yalancıHatun ne iftirası orda da post açtım seni hatirladilae hala iftira diyorsun
kendisi bana ben dilenci degilim dedi, siz de kadina dilenci diyorsunuz dediniz. kimse dilenci dememisti. forumda bir daha konusurken alinti yapin madem o kadar buyuk buyuk laflar edecek kadar cesursunuz.B
İyi de ben seni alıntılamadım sen kendi kendine üstüne alınıp bana saldırıya geçtin. Ben yardım etmek isteyenlere mi özelden yazanlara mı ego tatmini yapıyor dedim? Dalga geçen yorumlar gördüm kime ait olduğuna da bakmadım o kişilere yazdım. Neden yardım etmek isteyen birine vicdansız diyim akıl var mantık var.
Orda da yığınla aldi
boydan gelir mi jdkffjfkjddjjdCıplak mı gezdiriceksin beni.. yegen mi istiyosun doru söyle hshdjdkddk