Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavvvvvvvvv Allahin aşkına isim soyisim varmiiiii reism var mı aynı istek le mi geldim buraya bana lahmacun alın mi deidm eşim ne biçim koca ve baba dıedert mi açtım yeter ya
Profesyonel dilencilik yaptığınız eşiniz biliyor mu? bu lahmacun pide nerden geliyor diyo soruyor mu sormaz çünkü senin ne kocan var ne çocuğun. hamile bile değilsin

Ben başından beri nötrdüm valla😬 böyle yerlerde kolay kolay güvenmem hiç.

Ben başta uzuldum cocuk varsa diye. Ama bilip bilmeden kimseye internetten giyecek, yiyecek yollamam uzulup, gerçekten bir şeylere ihtiyaci olan insanlar yardim alirken mahcup oluyorlar herkesten bir şey alamiyor çekiniyorlar biliyorum.

Ben de temkinli durdum soruma cevap alamayınca ve dahi tekrar sordum "Acımadınız, kırdınız" yazdıktan sonra, yine cevap gelmedi. İzlemeye aldımdı. Hızlı çıktı arkadaş, aynı gün üyelikle hemen bu işlere kalkışabilecek kadar aç(!)mış demek.
Kocamla kavga ettik şimdi bana istedigim kıyafeti almıcakmış. Çıplak gez diyo link atsam alır mısın 🥺

Ben başta uzuldum cocuk varsa diye. Ama bilip bilmeden kimseye internetten giyecek, yiyecek yollamam uzulup, gerçekten bir şeylere ihtiyaci olan insanlar yardim alirken mahcup oluyorlar herkesten bir şey alamiyor çekiniyorlar biliyorum.
Ya zaten herkesin bam teli çocuk. Ben cocuga üzüldüm ama yardım gönderecek kadar üzülmedim ki ne yazıkki. Herkes ekstrem durumlar hariç kendi kaderini kendi tayin eder. Olay gerçekse de konu sahibi bu hayata bile isteye 2.cocugu yapıyorsa çaresine de bakmak zorunda.

e siz de iban istemissiniz, o zaman niye ben birileri konu sahibine ozelden yardim yapiyor deyince ego masturbasyonu yapmis oldum?

dilenci mi bu kadin? kocasiyla olan derdini paylasmis, hic utanmiyorsunuz dilenci muamelesi yapmaya? :deli:

B
e siz de iban istemissiniz, o zaman niye ben birileri konu sahibine ozelden yardim yapiyor deyince ego masturbasyonu yapmis oldum?

dilenci mi bu kadin? kocasiyla olan derdini paylasmis, hic utanmiyorsunuz dilenci muamelesi yapmaya? :deli:
İyi de ben seni alıntılamadım sen kendi kendine üstüne alınıp bana saldırıya geçtin. Ben yardım etmek isteyenlere mi özelden yazanlara mı ego tatmini yapıyor dedim? Dalga geçen yorumlar gördüm kime ait olduğuna da bakmadım o kişilere yazdım. Neden yardım etmek isteyen birine vicdansız diyim akıl var mantık var.

Tek derdiniz kocanız şikayet etmek olsa, yardım taleplerini geri çevirirsiniz.
Ne diye tanımadığınız insanlardan hamburger kabul edesiniz?
Hayati birşey değil sonuçta.
Bu tarz şeylere alışık olmayan kimse, tanımadığı bilmediği insanlara adreste vermez.
Kocam annesine gitti, siz aç kalın dedi, basbayağı oynanmışsınız.

Bende son mesajlardan kadına çok yüklenildi diyordum kendi kendime. 🤦‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-19-17-29-56-880_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-04-19-17-29-56-880_com.android.chrome.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 186
  • IMG_20220419_171852.jpg
    IMG_20220419_171852.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 174
B
İyi de ben seni alıntılamadım sen kendi kendine üstüne alınıp bana saldırıya geçtin. Ben yardım etmek isteyenlere mi özelden yazanlara mı ego tatmini yapıyor dedim? Dalga geçen yorumlar gördüm kime ait olduğuna da bakmadım o kişilere yazdım. Neden yardım etmek isteyen birine vicdansız diyim akıl var mantık var.
kendisi bana ben dilenci degilim dedi, siz de kadina dilenci diyorsunuz dediniz. kimse dilenci dememisti. forumda bir daha konusurken alinti yapin madem o kadar buyuk buyuk laflar edecek kadar cesursunuz.

Ya adresimi vereyim Hayriniza bana da bir bir buçuk İskender atabilir misiniz zbbsbshzbshsbsh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X