Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana özelden adresini yaz. Düzcede olduğun yazıyor profilinde. Orda tanıdıklarım var. Evine göndereyim gerçekten çocuklu muhtaç biri olduğunu söylerlerse sana yardım yapıcam ok?

Yazıklar olsun sizin gibi insanlara. utanmadan yazıyorsun hala. gerçi utanmanız olsa dilencilik yapmazdınız
Zorla elinden para aldım snkibl çocuğum mutlu olsun dıe kabul ettim

IMG_20220419_171852.jpg

Valla konu sahibi mi doğru söylüyor diğer arkadaş mı bilemem. Ben iban istedim vermedi. Neyse doğruysa Allah yardımcısı olsun. Yalansa boş yere gerildim sabahtan beri.

Zorla elinden para aldım snkibl çocuğum mutlu olsun dıe kabul ettim
Tamam olabilir bak yargılamıyorum seni. Bana özelden adresini yaz. Düzcede tanıdıklarım var diyorum. Onlar aracılığıyla çocuklu ihtiyaç sahibi bir kadın olduğunu teyit edersem sana yardım da bulunucam tamam mı?

Ya beni insanlardan soğuttun yemin ediyorum şuan tiksiniyorum kalkıp biri gözümün önünde ölse yardım etmeyeceğim sen ne kötü bir insansın kızım eğer doğru yola gireceksen ver adresini erzak yollayayim bak bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ama insanları kandirma duygularıyla oynama
Zehrasan şu konusu oldugu linki bana özelden atabilir misin ?

Bu mesajı itirafı okumadan önce yazdım :KK70:

Siz bizi uyarmak isteseydiniz bunu bu şekilde yapmazdınız. Sitenin adını verene kadar öyle bir siteninin varlığından haberimiz bile yoktu. Böyle ortaya bir laf atacaksanız kanıtlar ile gelecektiniz. yo şu sitede gördüm yok burada gördüm olmaz ablacığım.
Millet sordu ısrarla kadın da söyledi. Ortaya geçip “kızlar xxxx sitesinden memnunum aaa bu arada bu da orda dolandırıcı denemek için tık tık” yazmadı ya. Gereksiz yere zavallı kadına yükleniyorsunuz. İki ayrı kişiden de yardım kabul etmiş konu sahibi belli ki meslek edinmiş bunu.

Yıllar evvelinde hem bu sitede hem başka kadın sitelerinde kader adlı bir kadın milletten üçüzlere yardım başlıgı altında binlerce lira cebine indirmiş, kıyafet yardımlarını da internet sitelerinden satmıştı.
Çok kötü deşifre oldu, özürler dilendi ama hakkında dava açılmıştı.
Hatta bu sitede de konusu çok oldu onun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X