- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Utanmadan yazıyor musun hala. arz damarın çatlamış belli ki. O topladığın yardımlarda kaç yetimin hakkı var. Allah sana hesabını sorar bunların. Şimdi kaybol buradanIftira atmak için de üye olunamaz ki yalancı
Bal iftira için değil senin yaptıklarını ortaya çıkartmak için üye oldumIftira atmak için de üye olunamaz ki yalancı
Ego mastürbasyonu yapıyoruz şurada ses çıkarmakendisi bana ben dilenci degilim dedi, siz de kadina dilenci diyorsunuz dediniz. kimse dilenci dememisti. forumda bir daha konusurken alinti yapin madem o kadar buyuk buyuk laflar edecek kadar cesursunuz.
Kib hemensenin çıksın
Ettiği bedduaya bak hele.
Ben böyle mi deidm böyle desem neyseYa adresimi vereyim Hayriniza bana da bir bir buçuk İskender atabilir misiniz zbbsbshzbshsbsh
S***** G** (Defol) lan iftiracı kahbeeUtanmadan yazıyor musun hala. arz damarın çatlamış belli ki. O topladığın yardımlarda kaç yetimin hakkı var. Allah sana hesabını sorar bunların. Şimdi kaybol buradan
Iftira atmak için de üye olunamaz ki yalancı
Sende beş dklik seysinEsra Erol’da dayağı ekonomik şiddeti bitmeyen adamdan üç çocuk yapan kadını izlerken okudum konuyu. Allah rızası için gidin bi spiral taktırın beş dakikalık şey.
yalnız o sitedeki gibi silinmiyor yazdıkların. Seni ihbar edeyim de evden alsın polisler o zaman görürsün hakaret etmeyi dilenci seniS***** G** (Defol) lan iftiracı kahbee
Valla sen demeden yollamışlar bak ben diyorum kimse atmıyorBen böyle mi deidm böyle desem neyse
bir de küfür ediyosun inşallah C Calcifer hakkında suç duyurusunda bulunur.S***** G** (Defol) lan iftiracı kahbee
Yok artık cümleye bak çok ayıp yaSende beş dklik seysin
Ben olduğumu nerden çıkardın kahbeee
Çok ayıp ya gerçektenbir de küfür ediyosun inşallah C Calcifer hakkında suç duyurusunda bulunur.gurbettekikardelen sana bilgilerini vermiş. Lütfen bilgilerini özelden ver. Bizzat suç duyurusunu ben hazırlarım
Ya zaten herkesin bam teli çocuk. Ben cocuga üzüldüm ama yardım gönderecek kadar üzülmedim ki ne yazıkki. Herkes ekstrem durumlar hariç kendi kaderini kendi tayin eder. Olay gerçekse de konu sahibi bu hayata bile isteye 2.cocugu yapıyorsa çaresine de bakmak zorunda.
Aynen ben de bir börek yapmaya gitmiştim ortalık karışmış. Beni de etiketler misiniz?Yardım mardım giysi satma ortalık karışmış yemek hazırlıyordum nolur beni etiketleyip özet geçiversin biri Allah rızası için
Spiral ve prezervatife rağmen olmuş. Allah’ın lütfu(!)Esra Erol’da dayağı ekonomik şiddeti bitmeyen adamdan üç çocuk yapan kadını izlerken okudum konuyu. Allah rızası için gidin bi spiral taktırın beş dakikalık şey.