Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İftira atıyorsa, konuyu açmana sebep olan olay ortadan kalktığına göre hala daha neden bu konular açık acaba? Kapat konuyu o halde!

Ben hep derdim ki yok insanlar bu kadar kötü olamaz ama bana şunu ogrettin bundan sonra asla kimseye yardım etmeyeceğim yani yüzüme baka baka yalan söyleyip beni sucluyorsun
Eline ispatın yok Allahtan korkmuyorsun hala iftira atıyorsun hadi ispatla burda ben dert paylaştım bana şunu alın dıe söylemedim

Bak bir hamile hanım sana yardım etmek istemiş bura da günah değil mi sen o kadını hamile haliyle üzüyorsun onun vebaline giriyorsun belkidr akşam rızkını sana gönderecekti nolur yapma git namusunla çalış
Hala beni o ksii gibi yargılıyor Allahim

Eline ispatın yok Allahtan korkmuyorsun hala iftira atıyorsun hadi ispatla burda ben dert paylaştım bana şunu alın dıe söylemedim
Bekle oraya da post açıyorum şimdi en azından orda kandırdığın insanlar da akillanir da senin gibilerine bir daha hiç bir şey yollamazlae

e bi zahmet direkt isteme zaten. ama kocandan dert yanmak icin actigin konuda sana biz hamburger gonderelim diyene niye evet diyorsun allah razi olsun diyip gecemiyor musun?

E tamam burda da özelden birilerinden yardım istiyormuşsun kendi ağzınla kabul etmişsin. Hala neyi inkar ediyosun?
Yardım istemedilmb
Bekle oraya da post açıyorum şimdi en azından orda kandırdığın insanlar da akillanir da senin gibilerine bir daha hiç bir şey yollamazlae
İftiracı Allah bunun hesabını sorsun senden

e bi zahmet direkt isteme zaten. ama kocandan dert yanmak icin actigin konuda sana biz hamburger gonderelim diyene niye evet diyorsun allah razi olsun diyip gecemiyor musun?
İşte orada da senaryo aynıydı kocamdan lahmacun istedim bebegin canı çekti vs

Ya hu haydi kadın yalan söylüyor, aşerdiğini ve çocuğunun da canının istediği şeyi sırf annesin, çocuğunun yanında boynun bükük kalmasın diye arkadaşıma rica ettim gönderdim sana, diyorum ki bu konular hala neden açık sen daha hala başkalarını suçluyorsun. Yazık...

Arkadaşlar para gönderen olmadı umarım?

Konu sahibinin ne zamandan profiline baksam özelden birileriyle konuşuyor gözüküyordu.

Şüphelendim.

Hani bir de gebelik kısmında aşerdim canım istedi ama param yok diye konu açması da çok ilginç.
bu sefer valla ben gondermedim :KK70:

Ne ispatından bahsediyosun? Burda da Bitttter Bitttter den yardım istemişsin işte özelden.
Ben teklif ettim arkadaşlar ben söyledim aşerdim bişi olur mu diye yazınca kesinlikle kendisi bana direk bişi demedi sadece itiraz etmeden kabul etti ama daha adres aşamasına gelmeden ben arkadaşımla konuştum zaten yemek sepeti gibi uygulama üzerinden yollamayı düşünmüştüm nakit değil

Beni düşündüren bu kadar kolay kabul etmesi. Bu yüzden bende yardıma alışmış olduğunu düşünüyorum açıkçası

Ya beni insanlardan soğuttun yemin ediyorum şuan tiksiniyorum kalkıp biri gözümün önünde ölse yardım etmeyeceğim sen ne kötü bir insansın kızım eğer doğru yola gireceksen ver adresini erzak yollayayim bak bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ama insanları kandirma duygularıyla oynama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X