Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hu haydi kadın yalan söylüyor, aşerdiğini ve çocuğunun da canının istediği şeyi sırf annesin, çocuğunun yanında boynun bükük kalmasın diye arkadaşıma rica ettim gönderdim sana, diyorum ki bu konular hala neden açık sen daha hala başkalarını suçluyorsun. Yazık...
Kapatmıyorm mesaj attım kapanmamissss

Bakin ne reklam yapıyorum ne de başka birşey yazık kandırdın istemedim çünkü orada da kadınlar yardım ettiler evine yiyecek gitti aynı cümleler aynı başlık ve hikaye aynısıydi bu kişi bu işi meslek edinmiş ben bu sefer de kandırdın istemedim orda görünce çok üzüldüm ama yalanmis
Bu mesajı itirafı okumadan önce yazdım :KK70:

Siz bizi uyarmak isteseydiniz bunu bu şekilde yapmazdınız. Sitenin adını verene kadar öyle bir siteninin varlığından haberimiz bile yoktu. Böyle ortaya bir laf atacaksanız kanıtlar ile gelecektiniz. yo şu sitede gördüm yok burada gördüm olmaz ablacığım.

Siz bizi uyarmak isteseydiniz bunu bu şekilde yapmazdınız. Sitenin adını verene kadar öyle bir siteninin varlığından haberimiz bile yoktu. Böyle ortaya bir laf atacaksanız kanıtlar ile gelecektiniz. yo şu sitede gördüm yok burada gördüm olmaz ablacığım. Sizi şikâyet ettim
Allah razı olsun iftira ediyor utanmadan

Siz bizi uyarmak isteseydiniz bunu bu şekilde yapmazdınız. Sitenin adını verene kadar öyle bir siteninin varlığından haberimiz bile yoktu. Böyle ortaya bir laf atacaksanız kanıtlar ile gelecektiniz. yo şu sitede gördüm yok burada gördüm olmaz ablacığım. Sizi şikâyet ettim
İyi de nerde gördünüz diye sorunca söyledi kadın sitenin ismini.

biz sorduk calci ya bence reklam yapmiyor. o sitenin arayuzu de cok kotuymus bu arada😂

Ya calci yardım gönderenler olmuş burdan da. Baya baya gurbettekikardelen gurbettekikardelen yemek göndermiş

Tamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedim
Yazıklar olsun sizin gibi insanlara. utanmadan yazıyorsun hala. gerçi utanmanız olsa dilencilik yapmazdınız

Devir sanal dolandırıcılık devri, daha geçen birinin burda kartından habersiz para çekilmiş. Tanımadığınız etmediğiniz insanlara paradır yemektir göndermeyin ya gözünüzü seveyim. Kaç yaşında kadınlarsınız etraf üç kağıtçı kaynıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X