- 1 Aralık 2020
- 4.313
- 49.298
-
- Konu Sahibi Nimesay1818
E tamam burda da özelden birilerinden yardım istiyormuşsun kendi ağzınla kabul etmişsin. Hala neyi inkar ediyosun?Tamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedim
İftira atıyorsa, konuyu açmana sebep olan olay ortadan kalktığına göre hala daha neden bu konular açık acaba? Kapat konuyu o halde!
Eline ispatın yok Allahtan korkmuyorsun hala iftira atıyorsun hadi ispatla burda ben dert paylaştım bana şunu alın dıe söylemedimBen hep derdim ki yok insanlar bu kadar kötü olamaz ama bana şunu ogrettin bundan sonra asla kimseye yardım etmeyeceğim yani yüzüme baka baka yalan söyleyip beni sucluyorsun
Hala beni o ksii gibi yargılıyor AllahimBak bir hamile hanım sana yardım etmek istemiş bura da günah değil mi sen o kadını hamile haliyle üzüyorsun onun vebaline giriyorsun belkidr akşam rızkını sana gönderecekti nolur yapma git namusunla çalış
Orda da çok yardim aldı bir sürü yiyecek yolladilarE tamam burda da özelden birilerinden yardım istiyormuşsun kendi ağzınla kabul etmişsin. Hala neyi inkar ediyosun?
Oldu oldu hepğnizi düşündüğüm için mapıs damlarına düşmeyin diye şey ettiydimmAma oldu mu ya? Burada sinema izler gibi izliyordum ben, konuya bi heyecan geldi, polisiye geldi, ekşın geldi ama olmaz yav hemen. ahshs
Bekle oraya da post açıyorum şimdi en azından orda kandırdığın insanlar da akillanir da senin gibilerine bir daha hiç bir şey yollamazlaeEline ispatın yok Allahtan korkmuyorsun hala iftira atıyorsun hadi ispatla burda ben dert paylaştım bana şunu alın dıe söylemedim
e bi zahmet direkt isteme zaten. ama kocandan dert yanmak icin actigin konuda sana biz hamburger gonderelim diyene niye evet diyorsun allah razi olsun diyip gecemiyor musun?Eline ispatın yok Allahtan korkmuyorsun hala iftira atıyorsun hadi ispatla burda ben dert paylaştım bana şunu alın dıe söylemedim
Ya o kişisin zaten bekleHala beni o ksii gibi yargılıyor Allahim
Yardım istemedilmbE tamam burda da özelden birilerinden yardım istiyormuşsun kendi ağzınla kabul etmişsin. Hala neyi inkar ediyosun?
İftiracı Allah bunun hesabını sorsun sendenBekle oraya da post açıyorum şimdi en azından orda kandırdığın insanlar da akillanir da senin gibilerine bir daha hiç bir şey yollamazlae
Ne ispatından bahsediyosun? Burda daEline ispatın yok Allahtan korkmuyorsun hala iftira atıyorsun hadi ispatla burda ben dert paylaştım bana şunu alın dıe söylemedim
İşte orada da senaryo aynıydı kocamdan lahmacun istedim bebegin canı çekti vse bi zahmet direkt isteme zaten. ama kocandan dert yanmak icin actigin konuda sana biz hamburger gonderelim diyene niye evet diyorsun allah razi olsun diyip gecemiyor musun?
Kziim için kabul ettim ben iban vermedim para istemedime bi zahmet direkt isteme zaten. ama kocandan dert yanmak icin actigin konuda sana biz hamburger gonderelim diyene niye evet diyorsun allah razi olsun diyip gecemiyor musun?
Ya hu haydi kadın yalan söylüyor, aşerdiğini ve çocuğunun da canının istediği şeyi sırf annesin, çocuğunun yanında boynun bükük kalmasın diye arkadaşıma rica ettim gönderdim sana, diyorum ki bu konular hala neden açık sen daha hala başkalarını suçluyorsun. Yazık...Eline ispatın yok Allahtan korkmuyorsun hala iftira atıyorsun hadi ispatla burda ben dert paylaştım bana şunu alın dıe söylemedim
bu sefer valla ben gondermedimArkadaşlar para gönderen olmadı umarım?
Konu sahibinin ne zamandan profiline baksam özelden birileriyle konuşuyor gözüküyordu.
Şüphelendim.
Hani bir de gebelik kısmında aşerdim canım istedi ama param yok diye konu açması da çok ilginç.
Ben yardim istemedim etmek isteyen kendi yazdı bnde kabul ettim kziim sevinsin dıe ama yardım etmediNe ispatından bahsediyosun? Burda daBitttter den yardım kabul etmişsin işte özelden.
Ben teklif ettim arkadaşlar ben söyledim aşerdim bişi olur mu diye yazınca kesinlikle kendisi bana direk bişi demedi sadece itiraz etmeden kabul etti ama daha adres aşamasına gelmeden ben arkadaşımla konuştum zaten yemek sepeti gibi uygulama üzerinden yollamayı düşünmüştüm nakit değilNe ispatından bahsediyosun? Burda daBitttter den yardım istemişsin işte özelden.
Ya hu haydi kadın yalan söylüyor, aşerdiğini ve çocuğunun da canının istediği şeyi sırf annesin, çocuğunun yanında boynun bükük kalmasın diye arkadaşıma rica ettim gönderdim sana, diyorum ki bu konular hala neden açık sen daha hala başkalarını suçluyorsun. Yazık...