Nasıl bir eş nasıl bir baba anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynısını yaşadım, G*rdrops üzerinden, öğrenci kartını attı, abla ihtiyaçlıyım, alacak param yok, çok özendim dedi. Giymediğin, kullanmadığın kıyafetlerini lütfen gönderir misin dedi, dayanamadım. Kaç yıl evvel koskoca ağır kutu yolladım, 50 60 TL gibi bir kargo ücreti ödedim hatta. Kız almış, teşekkür etti. Bir baktım ki bir süre sonra başka bir hesap benim gönderdiklerimi satışa çıkarmış.

konu sahibi de sadece cocugunub hamburger yiyemeyisini ve diger konuda da param olsaydi seklinde yazdigi icin ben suphelendim. hakli oldugumu da dusunuyorum ama israrci olmayacagim. egomu da alip gidiyorum
Oncelikle dertlerini anlatiyor..
Bizi duygusal olarak olgunlastiriyor.
Sonrasinda ise sureci bir tik ileriye goturebilmek icin hizlandirici bir olay yaratacak.Misal : Kocam beni dovdu,beni evden atti vs..
Yine yardim istemeyecek ama bizim kendisinin ne kadar caresiz oldugunu dair bir profil olusacak zihnimizde.
Yeterli duygusal bag kuruldugunda yani olgunluk surecimiz tamamlandiginda ise yardim isteyecek.

Evet israrci olunmaz ama bana da mantikli geldi sen soyledikten sonra.

AAma.iy

Ama iyide güzelim bu olay 2 hafta önce oldu çünkü orada da yazmıştın ve orada yiyecek farklıydı herkes sana yardım etti bak günaha giriyorsun bebeklerinin boğazından haram geçirme
Konu sahibi, inşallah bu arkadaşın yazdıkları doğru değildir.

Tamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedim
Birgaripinsan buyrun hadi kimin ego masturbasyonu bu simdi? hababam sinifi ahmetlik yapmadan once bi daha dusunun bundan sonra.

beğenmediklerini üzerine uymadıklarını satsa haklı derdim paraya çevirecek onlarla da başka şeyler alacak.ama arkadaşlarım da yollamış benim gibi.hepsini satışa koymuş tek tek baktık anladık çünkü

Pis herif. Böyle bir adamla evliyseniz ve boşanma fikriniz yoksa mutlaka çalışın. Kızınızın istekleri içinde kalmasın

Yok, gönderdiklerimin neredeyse hepsini gördüm. Beş kuruş harcamadan, durumu ajite ederek, iyi niyetimden faydalandı. Sonra onları bedavaya aldı, kargo ücreti ödemeden de uygulama üzerinden satarak nakite çevirmiş işte. Fark ettiğimde bayağı bir parça satmıştı. Hayret bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…