- Konu Sahibi Nimesay1818
Mune etiketleyebilir mi birisi daha fazla yardım toplamasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısını yaşadım, G*rdrops üzerinden, öğrenci kartını attı, abla ihtiyaçlıyım, alacak param yok, çok özendim dedi. Giymediğin, kullanmadığın kıyafetlerini lütfen gönderir misin dedi, dayanamadım. Kaç yıl evvel koskoca ağır kutu yolladım, 50 60 TL gibi bir kargo ücreti ödedim hatta. Kız almış, teşekkür etti. Bir baktım ki bir süre sonra başka bir hesap benim gönderdiklerimi satışa çıkarmış.bu üyeyi bilemem günahını alamam ama dolap vs uygulamasında çocuklarımın kıyafeti yok diyen birine kargo da benden bedava kıyafetler göndermiştim.başkaları da göndermişti.sonra onları başka bir platform da sattığını öğrendik.ondan beri kimseye bedava vermiyorum satıyorum sitede ucuz da olsa
Anlamadım ne yardımı hanımefendi benim ihtiyacım yok ki
Yav ben değilim o kişi anlamıyor musun kimdir o bilememAma orda da aynısını yaptın be güzelim yazık değil mi bu insanların duygularıyla oynuyorsun su mübarek günde evlatlarının boğazından haram geçiriyorsun
Oncelikle dertlerini anlatiyor..konu sahibi de sadece cocugunub hamburger yiyemeyisini ve diger konuda da param olsaydi seklinde yazdigi icin ben suphelendim. hakli oldugumu da dusunuyorum ama israrci olmayacagim. egomu da alip gidiyorum
Konu sahibi, inşallah bu arkadaşın yazdıkları doğru değildir.AAma.iy
Ama iyide güzelim bu olay 2 hafta önce oldu çünkü orada da yazmıştın ve orada yiyecek farklıydı herkes sana yardım etti bak günaha giriyorsun bebeklerinin boğazından haram geçirme
Birgaripinsan buyrun hadi kimin ego masturbasyonu bu simdi? hababam sinifi ahmetlik yapmadan once bi daha dusunun bundan sonra.Tamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedim
yanlis etiketlemisim duzelttimAnlamadım ne yardımı hanımefendi benim ihtiyacım yok ki
İfitra atıyor Allah kuran caorisnKonu sahibi, inşallah bu arkadaşın yazdıkları doğru değildir.
beğenmediklerini üzerine uymadıklarını satsa haklı derdim paraya çevirecek onlarla da başka şeyler alacak.ama arkadaşlarım da yollamış benim gibi.hepsini satışa koymuş tek tek baktık anladık çünküAynısını yaşadım, G*rdrops üzerinden, öğrenci kartını attı, abla ihtiyaçlıyım, alacak param yok, çok özendim dedi. Giymediğin, kullanmadığın kıyafetlerini lütfen gönderir misin dedi, dayanamadım. Kaç yıl evvel koskoca ağır kutu yolladım, 50 60 TL gibi bir kargo ücreti ödedim hatta. Kız almış, teşekkür etti. Bir baktım ki bir süre sonra başka bir hesap benim gönderdiklerimi satışa çıkarmış.
Özelden ben teklif ettim aşeriyorum deyince ama sonra güvenilir gelmedi esasen para konusu değil güvenli gelmeyen site içinde sorun yasak diye vaz geçtimözelden mi yazdınız?açıklar mısın lütfen bilelim
yasak evet.mune hanım kaç kere uyardı bizleriÖzelden ben teklif ettim aşeriyorum deyince ama sonra güvenilir gelmedi esasen para konusu değil güvenli gelmeyen site içinde sorun yasak diye vaz geçtim
İftira atıyorsa, konuyu açmana sebep olan olay ortadan kalktığına göre hala daha neden bu konular açık acaba? Kapat konuyu o halde!İfitra atıyor Allah kuran caorisn
Yok, gönderdiklerimin neredeyse hepsini gördüm. Beş kuruş harcamadan, durumu ajite ederek, iyi niyetimden faydalandı. Sonra onları bedavaya aldı, kargo ücreti ödemeden de uygulama üzerinden satarak nakite çevirmiş işte. Fark ettiğimde bayağı bir parça satmıştı. Hayret bir şey.beğenmediklerini üzerine uymadıklarını satsa haklı derdim paraya çevirecek onlarla da başka şeyler alacak.ama arkadaşlarım da yollamış benim gibi.hepsini satışa koymuş tek tek baktık anladık çünkü
Ben hep derdim ki yok insanlar bu kadar kötü olamaz ama bana şunu ogrettin bundan sonra asla kimseye yardım etmeyeceğim yani yüzüme baka baka yalan söyleyip beni sucluyorsunİfitra atıyor Allah kuran caorisn
Çarpsın inşallah zaten baştan bir numara olduğu belliydiİfitra atıyor Allah kuran caorisn
Mune ahretlik bakarmısın lütfen karışacak burası ..