-
- Konu Sahibi Nimesay1818
Silmiş postu şimdi o uygulamaya girip bu konuyla ilgili post açacağım en azından başka insanlar kandirilmasin yazık günahBi alinti paylassan bizde okusak
Maalesef bende tecrübe ettim doğru söylüyorsunuzİnanmayın yalan söylüyor ben farklı bir uygulama da da okudum bu kadını aynı sözcüklerdi yardım toplamak için yapıyor inanmayın orda farklı bir yiyecekten bahsediyordu
Postu sildiyse hic mi alinti yapn olmamis?Silmiş postu şimdi o uygulamaya girip bu konuyla ilgili post açacağım en azından başka insanlar kandirilmasin yazık günah
Hala suçluyor ya elinde ispat var mı kimsin sen ya karaliyosjn ben burda okdr şey yazdılar kimseden hamburger istemedim sadece eşime kızgınlığım paylaştımAma orda evine adres soranlara verdin özelden yazdım dedin ve onlar yolladılar sonra da Allah razı olsun dedin
Yahu senle niye ugrasayim tanımam etmem ama sende aynı hikayeyle başka insanları dolandırma bak ihtiyacın olabilir amenna ama bu şekilde suistimal etme en azından başka bir senaryo bulsaydin saf misin nesin dünya küçük al işte karşıma çıktı şimdi orada da yazacağım seniBenim le uğraşma kimsin sen beni tanıyormuş un ben derdimi paylastim okadar ifitra atma
Böyle vicdanimizla oynayan insanlardan nefret ediyorum bende marketin önünde israrla bebegi aglayan bebegim ac diyen bi kadina mama almiştim üstelik kendi alicaklarimi alamamiştim mama cok pahaliydi ama illa onun dedigi yerden almam gerekirmiş üzülmüştüm haline. Kadina mamayi verdikten sonra yoluma devam ettim bi abi durdurdu beni bidaha yardim etme vs dedi tartişmak üzereydik onlarin taktigi bu mamayi satip parasini alicak demişti anlaşmali onlar o yüzden senin o esnaftan almani istedi demişti cok şaşirmiştim.bu üyeyi bilemem günahını alamam ama dolap vs uygulamasında çocuklarımın kıyafeti yok diyen birine kargo da benden bedava kıyafetler göndermiştim.başkaları da göndermişti.sonra onları başka bir platform da sattığını öğrendik.ondan beri kimseye bedava vermiyorum satıyorum sitede ucuz da olsa
Ben size yardım etmek istedim sizde kabul ettiniz hiç itiraz etmedinizBen değilim o eğer öyle olsa burda da dediğin gibi yardım isterdim!!!!!
Size yemin ederim doğru söylüyorum.bu üye orda da yiyecek aldırdı insanlara bir sürüya cok benzerini yasadik cunku bir uye boyle kocasindan sikayet ediyordu iste beni babamla gorusturmuyor yok cocugum hasta onu hastaneye goturmedi bagirip cagiriyor diyordu, araya sadece bir cumle iste param olsa soyle yapardim yazinca biz yardim ettik. sonunda herkesten yardim topladigi cikti ortaya.
konu sahibi de sadece cocugunub hamburger yiyemeyisini ve diger konuda da param olsaydi seklinde yazdigi icin ben suphelendim. hakli oldugumu da dusunuyorum ama israrci olmayacagim. egomu da alip gidiyorum
Yapma o uygulama da da bir sürü yardım ettiler hatta bende edecektim sakın ha etmeyin bakın karşıma çıktıBen size yardım etmek istedim sizde kabul ettiniz hiç itiraz etmediniz
Ben arkadaşıma sorunca yasak ceza alırsın deyince baz geçtim
özelden mi yazdınız?açıklar mısın lütfen bilelimBen size yardım etmek istedim sizde kabul ettiniz hiç itiraz etmediniz
Allah sizi bildiği gibi yapsın iftiracıYapma o uygulama da da bir sürü yardım ettiler hatta bende edecektim sakın ha etmeyin bakın karşıma çıktı
keske konunun linki veya bir goruntusu olsaydi bu sekilde bir sey diyemiyoruz ki.Size yemin ederim doğru söylüyorum.bu üye orda da yiyecek aldırdı insanlara bir sürü
Ben kendimde hamile olduğumdan uygulama üzerinden hamburger alıp yollamak istedimdee arkadaşıma da bi danışayım dedim oda güvenli değil sitede yasak deyince çekindim başka şeyler çıkar diyeYapma o uygulama da da bir sürü yardım ettiler hatta bende edecektim sakın ha etmeyin bakın karşıma çıktı
Tamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedimBen size yardım etmek istedim sizde kabul ettiniz hiç itiraz etmediniz
Anlamadım ne yardımı hanımefendi benim ihtiyacım yok kikeske konunun linki veya bir goruntusu olsaydi bu sekilde bir sey diyemiyoruz ki.
N Nimesay1818 siteye uye olur olmaz hemen ozelden birileriyle konusmaya basladiniz, forumu kullanmayi bile insanlar zor cozuyor. ne hakkinda konustunuz acaba ben cidden merak ettim. yardim teklifi geldi siz mi reddettiniz?
İspat et haid yalancı iftiracıYardim gönderen olduysa geçmiş olsun bişey diyemiyorum çünkü orada da gönderdiler bu kadın bu işi meslek haline getirmiş
Hayır ben teklif ettim zaten söylüyorum daTamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedim
Ama orda da aynısını yaptın be güzelim yazık değil mi bu insanların duygularıyla oynuyorsun su mübarek günde evlatlarının boğazından haram geçiriyorsunTamam sz teklif ettiniz bende kzim için kabul ettim ne var bunda buraya yazma amacınız ne ben mi zorla istedim