• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsistmiş! 😱

Aynen öyle. Ben yolumu çizdim bile. Şimdi o annesinin timsah gözyaşları benim için bir şey ifade etmiyor.

Öyle gerçekten hiçbirşey ifade etmedi banada. Hayatımda ilk kez böyle acımasız davrandığımı hissettim ve hak yerini buldu galiba. Keşke en başta bu şekilde ruhsuz olabilseydim. Ama yaşadıktan sonra insan elinden gelen herşeyi yaptığını anlayıp değmediğini görünce böyle oluyor. İlâhi adalet

Öyle gerçekten hiçbirşey ifade etmedi banada. Hayatımda ilk kez böyle acımasız davrandığımı hissettim ve hak yerini buldu galiba. Keşke en başta bu şekilde ruhsuz olabilseydim. Ama yaşadıktan sonra insan elinden gelen herşeyi yaptığını anlayıp değmediğini görünce böyle oluyor. İlâhi adalet
Aslında samimi olmadıklarını biliyoruz içten içe. Onların tek derdi "elalem ne der" kaygısı. Sorunlu oğulları ve gözlerini kırpmadan onlara köle olsun diye ezmeye çalıştıkları 'gelin' değil.
İlahi adaleti sabırla bekleyeceğim. Çok canımı yaktılar ana, baba, oğul. Allah biliyor ya, gözyaşımla uyuduğum günleri Rabbime havale ettim.

Canm son durum ne boşandınmı
Uğraşıyorum. İnatla araya girip barıştırmaya çalışıyor karşı taraf.
Aileme bir kez daha gayet ciddi olarak söyledim, olmayacak. Bitti. Ömrümü sorunlu birinin düzelmesini bekleyerek harcamak istemiyorum ben.

Şaka gibi değil mi. Sanki o sistematik işkenceyi yapanlar o ve ailesi değil gibi. Sanki ben onları yarıyolda bırakmışım gibi. Annesi utanmadan, sıkılmadan anneme yalvarıyor 'bu yuvayı yıkmayalım' diye. Halbuki ben geçmişte ondan ne çok yardım istemiştim de, hep yüzünü çevirip oğlunu korumuştu.
Yazık geçen zamanıma. Keşke ilk tartışmada, ilk ağlayışımda karşımda kahkaha atmasında koysaydım kapının önüne.

Seni ve anneni kapının önüne koydular, sen terk etmedin ki. Hep bunun üzerinden konuşun ama ben sizinnyerinizde olsam avukatla görüştürür, dilekçeyi gönderirdim.

bende eşimle kavga edince kv dedimki herkes dayakla avrat oldu dedi eşim bana vurmuştu o gün anladım ki seviyor gibi görünüp beni sevmediklerini oğulunun tırnagına taş degse üzülürdü nede olsa biz el kızıyız ben de cocık istedim olmadı 2 yıllık evliyim nasipte yokmuş dün bişey oldu sen ana deglsin anlamazsın diyor bana evladın olursa anlarsın beni diyor kurtul biran once Rabbim inşallah banada nasip eder bigün

Aileme bir kez daha gayet ciddi olarak söyledim, olmayacak. Bitti. Ömrümü sorunlu birinin düzelmesini bekleyerek harcamak istemiyorum ben.
Davanı aç tazminat iste kesinlikle seni yine bastırmaya çalışıyorlar inanma

bende eşimle kavga edince kv dedimki herkes dayakla avrat oldu dedi eşim bana vurmuştu o gün anladım ki seviyor gibi görünüp beni sevmediklerini oğulunun tırnagına taş degse üzülürdü nede olsa biz el kızıyız ben de cocık istedim olmadı 2 yıllık evliyim nasipte yokmuş dün bişey oldu sen ana deglsin anlamazsın diyor bana evladın olursa anlarsın beni diyor kurtul biran once Rabbim inşallah banada nasip eder bigün
Hazır çocuk olmuyorken kurtul işte. Şimdi benim çocuğum olsa çok çok zorlanırdım düzelmeyecek bunlar çünkü

Aslında samimi olmadıklarını biliyoruz içten içe. Onların tek derdi "elalem ne der" kaygısı. Sorunlu oğulları ve gözlerini kırpmadan onlara köle olsun diye ezmeye çalıştıkları 'gelin' değil.
İlahi adaleti sabırla bekleyeceğim. Çok canımı yaktılar ana, baba, oğul. Allah biliyor ya, gözyaşımla uyuduğum günleri Rabbime havale ettim.
Ama ben şimdiden sağır sultana bile duyurdum. Nikahlı karısını beş kuruşsuz borçlarla ortada bırakan insan evladı diye önüme gelene söylüyorum. Sanırım utançtan ortadan kayboldu

Onların öyle bir kaygısı yok tatlım, kendimkafalarında senden koparacakları bir şey vardır. Çok basit bir şey. Ev depozitosu olur bu veya sende olan bir şey. Sizi ararken, yalvarırken şahit olsun diye birilerini çağırırlar onların yanında ağlarlar. Avukatla halletme olayı ondan diyorum. Sizi dımdızlak göndermek isterler. Çevreye de sizi kötüleyecekler.

Hazır çocuk olmuyorken kurtul işte. Şimdi benim çocuğum olsa çok çok zorlanırdım düzelmeyecek bunlar çünkü
Cocuk istemiyorum dedim eşime ben acık acık elalem ne der peşinde herkes ben evi terk edip gelecektım kv elalame ne derim ben diyor ailem üzmek de istemedigm için bu son şans bakalım Rabbim ne göstercek bana benım eşimde başka bir hastalık belirtileri var geçn bakmıştım yüzüne de söyledim şuan adını bilmiyorum ama

Her şeyden önce ruhumu onarma lazım. Farkettiğime göre, o kadar sevgiye açım ki;ufacık ilgiyi aşk sanıp kendimi ateşe atmışım. Bunu bir daha kendime yapmayacağıma söz verdim.
Bundan sonra hayatımda tek önceliğim kariyerim ve param.
Aşka da sevgiye de inancım kalmadı ne yazık ki. İçim bomboş.
bize çektirdikleri o kadar şeye karşı tek kazancımız önceliğimizin kendimiz olduğunu anlamak oluyor. çektiklerimizin yanında bu devede kulak kalıyor ama sonraki ilişkilerimizde daha temkinli ve ne istediğimizi biliyoruz en azından.
sizin olaylarınız çok yeni ve evlilik süreciniz olduğu için daha sancılı geçiyordur eminim
ama yukarıda birinin söylediği gibi en az 6 ay acı çekmeniz çok normal
ben 8 ayda anca kendime gelmiştim, psikolojik destek almadan
ama inanın ki bu acılar bittikten sonra o kadar güçlü olduğunuzu hissedeceksiniz ki, başkasına ihtiyacınızın olmadığını anlayacaksınız ve ilerideki ilişkilerinizde değer görmediğiniz anda kopabilmeyi bileceksiniz
dualarım sizinle.. konuşmak isterseniz her zaman mesaj atabilirsiniz. çeken bilir bu süreci..

Cocuk istemiyorum dedim eşime ben acık acık elalem ne der peşinde herkes ben evi terk edip gelecektım kv elalame ne derim ben diyor ailem üzmek de istemedigm için bu son şans bakalım Rabbim ne göstercek bana benım eşimde başka bir hastalık belirtileri var geçn bakmıştım yüzüne de söyledim şuan adını bilmiyorum ama
Ailem üzülmesin diye diye çok zaman geçirdim. Evliliğim boyunca üzüldüler şimdi yüzlerinde güller açıyor. Borçlar umurlarında bile değil

Zaten barissan yine eskiye dönecek, cirkinlesecek.
Barismadigini ve seni geriye ceviremediklerini anlayinca da cirkinlesecekler.

Onların öyle bir kaygısı yok tatlım, kendimkafalarında senden koparacakları bir şey vardır. Çok basit bir şey. Ev depozitosu olur bu veya sende olan bir şey. Sizi ararken, yalvarırken şahit olsun diye birilerini çağırırlar onların yanında ağlarlar. Avukatla halletme olayı ondan diyorum. Sizi dımdızlak göndermek isterler. Çevreye de sizi kötüleyecekler.

Bu da olabilir.

Benim de şahitlerim var. Aileme bu süreçte güvenmek zorundayım, tüm planlarım altüst. Ben onlara kararımı söyledim. Zaten dava açılacak ve avukat bakıyoruz ancak şu durumda onlara daha fazla yüklenemem.
Evet bu söylediğiniz daha mantıklı, bende olan çok az miktar paraya çingene gibi takmış durumda olabilirler. Öyleler çünkü.
Ben tüm sülalesine, yakınlarına anlattım yaşadıklarımı oradayken. İsterlerse 7 cihana kötülesinler umrumda değil. Ne mal oldukları belli.

bize çektirdikleri o kadar şeye karşı tek kazancımız önceliğimizin kendimiz olduğunu anlamak oluyor. çektiklerimizin yanında bu devede kulak kalıyor ama sonraki ilişkilerimizde daha temkinli ve ne istediğimizi biliyoruz en azından.
sizin olaylarınız çok yeni ve evlilik süreciniz olduğu için daha sancılı geçiyordur eminim
ama yukarıda birinin söylediği gibi en az 6 ay acı çekmeniz çok normal
ben 8 ayda anca kendime gelmiştim, psikolojik destek almadan
ama inanın ki bu acılar bittikten sonra o kadar güçlü olduğunuzu hissedeceksiniz ki, başkasına ihtiyacınızın olmadığını anlayacaksınız ve ilerideki ilişkilerinizde değer görmediğiniz anda kopabilmeyi bileceksiniz
dualarım sizinle.. konuşmak isterseniz her zaman mesaj atabilirsiniz. çeken bilir bu süreci..
Çok teşekkür ederim. Bu süreçte buradan bir çok benim gibi mağdur arkadaş edindim. Çok yardımcı oldular sağolsunlar. Size de yazarım elbette. Siz de ne zaman isterseniz yazın lütfen.

Sana tek ve hayati tavsiyem şu olur: sakın çocuk yapma.

Okulu ne yaptın? Birisi bahsetmişti, son sene kredi transferi oluyor vs diye. Bence en önemlisi bu. Avukat bulduktan sonra da hiç kafana takma.
Hallettim okulu bir şekilde. Bırakmadım. Zaten ilk hallettiğim işim o oldu. Buradan bir üye yardım etti bana sağolsun.
Sırada şu kalın kafalılara barış gibi bir olasılığın olmadığını söyleyip, gelen iftiraları karşılama kısmı var işte.

Back