• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsistmiş! 😱

canım benim, 2 yıldır terapi alıyorum, öncesinde gençliğimden itibaren anksiyete tedavisi gördüm , psikolojiyi yan dal okudum ve kendi deneyimlerimle ilgili benim diyen uzmandan daha fazla okuma yaptım, yani yıllardır, kanımın son damlasına kadar savaştım...ancak hem aile travmalarımın şiddeti hem eşle mücadele beni tüketti bu süreçte, üstelik son bir yılda erkek kardeşim ve annem çıkarları (para-miras) uyuşunca eşimle işbirliği yapmaya başladılar, kızımla bu cehennemde kısılı kaldım...kendi kanımdan insanların,annem ve kardeşimin beni üzdükçe , yok ettikçe zevk alan adama karşı korumayı bırak, bir olup karşıma geçmesi son darbe oldu...artık hayatta hiç umudum yok, sağlığım da iyi değil, sadece bekliyorum işte...kabullendim,bitti
Kızınızı da alıp hepsinden uzaklaşsanız:(

üzülme be benneyanginlargordum benneyanginlargordum , öldüm ama yenilmedim, şunu da yapsaydım dediğim hiçbirşey kalmadı, mezar taşıma narsistlerle savaşarak öldü yazdırıcam :-)
Çok üzüldüm, pes etmeyin lütfen. Ben hala o gücün içinizde olduğuna inanıyorum. Çıkarın hepsini hayatınızdan. Sağlığınıza odaklanın onların yaptıkları umrunuzda olmasın

Çok üzüldüm, pes etmeyin lütfen. Ben hala o gücün içinizde olduğuna inanıyorum. Çıkarın hepsini hayatınızdan. Sağlığınıza odaklanın onların yaptıkları umrunuzda olmasın
iyi dileklerin ve umudun için çok teşekkürler canım ama benim durumum o noktayı çoktan geçti,umursamamaya çalışıyorum ama düşün sürekli sırtından vuran şeytanların biriyle aynı evde yaşıyorsun, diğerleri de en yakınların, ne kadar umursamasan da hep diken üstü....şu anda hayatta olmam bile mucize aslında ama dedim ya iyi dayandım ben, yine de bitti artık, hastalığımı da seviñcle kabullendim zaten, artık pes edebilirim diye bir rahatlık geldi üstüme...düşün yorgunluğum ne derece

iyi dileklerin ve umudun için çok teşekkürler canım ama benim durumum o noktayı çoktan geçti,umursamamaya çalışıyorum ama düşün sürekli sırtından vuran şeytanların biriyle aynı evde yaşıyorsun, diğerleri de en yakınların, ne kadar umursamasan da hep diken üstü....şu anda hayatta olmam bile mucize aslında ama dedim ya iyi dayandım ben, yine de bitti artık, hastalığımı da seviñcle kabullendim zaten, artık pes edebilirim diye bir rahatlık geldi üstüme...düşün yorgunluğum ne derece
Yaa kıyamam sana kıyamam... İnşallah her şey yoluna girer hakettiğin gibi yaşarsın. İnşallah iyileşebilirsin. 🙏 Kızının güzel günlerini gör sen ❤️

Yaa kıyamam sana kıyamam... İnşallah her şey yoluna girer hakettiğin gibi yaşarsın. İnşallah iyileşebilirsin. 🙏 Kızının güzel günlerini gör sen ❤

ağlattın beni kız sabaha karşı sabaha karşı :KK68: kıyamam deme ama , acımana gerek yok valla bak çok iyi savaştım, elimden geleni yaptım, delirmeden , ruhumu karartmadan mücadele ettim, beni tanısan gurur duyardın, üzülme sakın :KK49:inşallah kızımın bikaç yıl daha yanında olucam, inşallah ...:KK200:

ağlattın beni kız sabaha karşı sabaha karşı :KK68: kıyamam deme ama , acımana gerek yok valla bak çok iyi savaştım, elimden geleni yaptım, delirmeden , ruhumu karartmadan mücadele ettim, beni tanısan gurur duyardın, üzülme sakın :KK49:inşallah kızımın bikaç yıl daha yanında olucam, inşallah ...:KK200:
Eminim çok iyi savaştığına. Ama şu hayatta hep kötülerin daha huzurlu olmasına katlanamıyorum işte... Annem geldi aklıma. O da savaşçı bir kadındır, zor bir hastalık atlattı iyileşti. 1 yıl kadar kemoterapi aldı hastanede yattı ama iyi şimdi. O ilaçların etkileri illaki oluyor vücuda ama buna şükür. Çok gençsin tüm kalbimle iyileşmen için dua ediyorum. ❤️ Sende umudunu kaybetme

Eminim çok iyi savaştığına. Ama şu hayatta hep kötülerin daha huzurlu olmasına katlanamıyorum işte... Annem geldi aklıma. O da savaşçı bir kadındır, zor bir hastalık atlattı iyileşti. 1 yıl kadar kemoterapi aldı hastanede yattı ama iyi şimdi. O ilaçların etkileri illaki oluyor vücuda ama buna şükür. Çok gençsin tüm kalbimle iyileşmen için dua ediyorum. ❤ Sende umudunu kaybetme
ya sen nerden çıktın gece gece, ilâhi işaret misin? melek misin? şu yazdıkların beni hem ağlattı hem de öyle iyi geldi ki, umarım en dar zamanında seni de melekler kollasın, anneciğinle sen de uzun mutlu bir ömür sürün inşallah kuzum:anne: :KK200:

geçmiş olsun ne hastalığınız var aceba özel olmazsa

ya sen nerden çıktın gece gece, ilâhi işaret misin? melek misin? şu yazdıkların beni hem ağlattı hem de öyle iyi geldi ki, umarım en dar zamanında seni de melekler kollasın, anneciğinle sen de uzun mutlu bir ömür sürün inşallah kuzum:anne: :KK200:
Valla aynı duygular içindeyiz. Çok teşekkür ederim inşallah yıllar sonra kocanı gömmeyi nasip etsin Allah :KK50: 😄 kızın da senin sayende çok akıllı ve çok güçlü olacaktır eminim. Çünkü öyle olur... :KK19:

zaten herşey ailede başlıyor, sağlıklı bir ailede yetişen, yeterince değer gören kadın bunların tuzağına kolay düşmez, düşse de çabuk uyanır, çıkışı kolay olur...ben de narsist anne ve narsist kardeş ile büyüdüm ve kaçınılmaz olarak bir narsistle evlendim...17 yıldır evliyim, bunlari farketmem , yasadiklarimin
normal olmadığını anlamam, aydınlanmam ise 2 yıl öncesine dayanıyor, yaşım 42...hala evliyim çünkü çok fazla gücüm ve ömrüm kalmadığını hissediyorum , hem doğuştan ailedeki narsistlerle hem eşimle mücadelenin sağlığım üzerinde geri dönulmez hasarlar bıraktığı bir yaşta ve noktadayım, kızımın benimle geçireceği kalan az zamanı da yeni bir düzen ve yeni travmalarla harcamak istemiyorum ve elimden geldiğince onu koruyarak ölümü bekliyorum....siz daha gençsiniz, lütfen iyileşin ve hayatınıza devam edin
42 yaş ve ölüm ,ikisi yanyana inanın hiç güzel durmuyor. Yaşayın,evladınız için tutunun hayata,siz çok güçlü ve yorumlardan bildiğim kadarıyla aklıselim bir kadınsınız Piraye.
Silkinip hepsini hayatınızdan atacağınıza ve iyi olacağınıza inanıyorum ben.

42 yaş ve ölüm ,ikisi yanyana inanın hiç güzel durmuyor. Yaşayın,evladınız için tutunun hayata,siz çok güçlü ve yorumlardan bildiğim kadarıyla aklıselim bir kadınsınız Piraye.
Silkinip hepsini hayatınızdan atacağınıza ve iyi olacağınıza inanıyorum ben.
güzel yorumunuz için minnettarım dostum :KK200: iyiyim zaten, vicdanim rahat enazından, elimden geleni yaptım, yapıyorum, hala gülüyorum , anne olunca pes etmek bile lüks işte, biliyorsunuz...

güzel yorumunuz için minnettarım dostum :KK200: iyiyim zaten, vicdanim rahat enazından, elimden geleni yaptım, yapıyorum, hala gülüyorum , anne olunca pes etmek bile lüks işte, biliyorsunuz...
Allah evladınızı size ,sizi evladınıza bağışlasın:KK200: en içten duam bu oldu bugün.
Kahramanısınız kızınızın ve elinizden gelmeyeni bile başarırsınız isterseniz zira bir annenin evladı için yapamayacağı hiçbirşey yok.
Asla vazgeçmek,pes etmekte yok.

Back