• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsistmiş! 😱

Iyi yapıyorsunuz. Tebrik ederim sizi.
Ben yapamadım, hep geçineyim diye uğraştim. Şimdi aklıma geleni söylüyorum. Çıldırıyor resmen, benimle öyle konuşma, emretme diyor. Ben de ne yapacaksın boşayacak misin, diyorum. Korkum yok ki artık. Sizi canugönülden tebrik ediyorum.

Ben yapamadım, hep geçineyim diye uğraştim. Şimdi aklıma geleni söylüyorum. Çıldırıyor resmen, benimle öyle konuşma, emretme diyor. Ben de ne yapacaksın boşayacak misin, diyorum. Korkum yok ki artık. Sizi canugönülden tebrik ediyorum.
Bizi bu hâle kendileri getirdi. Körle yatan şaşı kalkar misali :KK47:

Aslan karışım akrepti kendisi (yani öyleymiş ben yeni merak sardım astrolojiye aslan burcu olduğu için sadece onu temsil ettiğini düşünür anlam veremezdim huylarına), yükselen akrep ki güneş burcuna göre daha çok etkilermiş akrepte cidden uzak durulası erkekler yani kindar, her şey benim dediğim gibi olsun, narsistik, bencil...boşanırken ilk tanıştığımız zamanlardaki bir lafımı söylemişti tam 6 sene unutmamış.

Şöyle de bir örnek vereyim, bir gün özel bir anda gülerken burnunda siyah nokta var dedim, onu unutmamış çok benzer bir anda ön dişin ayrık senin de dedi. Ailesiyle sorun yaşadığımda benim aileme 10 kat tepki verirdi, kardeşim geldi yılda 1 kere gelir hoş geldin bile demedi çıkmadı yanına neler neler yani bu kadar kindar olunmaz. Bir de üstüne sen kindarsın derdi, ailesi benimle uğraşmasına ve hepsini yutmama rağmen.
Benim eşim de aslan ve yükselen akrep ama böyle değil sizinki astrolojiye indirgenemeyecek kadar patolojikmiş. Allah kurtarmış

Benim eşim de aslan ve yükselen akrep ama böyle değil sizinki astrolojiye indirgenemeyecek kadar patolojikmiş. Allah kurtarmış

Her Aslan yükselen akrep aynı değildir, zaten burçlar tek başına asla gösterge değil. Sadece bazı huylarda benzerlik olabiliyor o da kişinin haritasındaki diğer açılara bağlı. Herkes kendine özgün aslında.

Akrepte iyi olan özellikler de var, kötü de, her burçta olduğu gibi. Ama kötü özellikleri cidden kötü :(

Inanin pasif olanlar cok cok tehlikeli... hicbir sey yapmadiklari icin, sizi yavas yavas kemirdikleri icin siz verdiginiz tepkilerle deli konumuna dusuyorsunuz. En çok da vefasizliklari çok ilginç. Kendilerine dünyanın iyiliğini yapmış en yakınlarına bile kolayca sırtlarını dönüyorlar. Çilekli dondurma eşinizin narsist olduğuna emin mısınız? Çünkü hicbir narsist boyun eğmez, kaybetme korkusu yaşamaz. Tabi ben doktorun dediklerini söylüyorum. Yani büyüka, suyuna da gitseniz çok kurnaz (!) oldukları için onun da altında bir sebep ararlar. Belki de sizinki sadece kendini ovmeyi seven bir insan. Çünkü narsistlerin en temel özellikleri buyuklenmecilik gibi görünse de aslında empatik olmamalarıdır. Yani acıdan önünde kıvranın kalk ilacını kendin al derler. Allah kolaylık versin .
Kesinlikle öyle benim boşanma karari aldigimiz eş kişisi de pasif agresif narsist ve yalnizken beni patlayacak noktaya getiriyor insan içinde en sevmedigim şeyi yapip ya şaka maskesi yapip gicik bir laf söyleyip beni patlatiyor sonra insanlarin içinde ben kötü duruma düşüyorum onlarin yaninda şaka yaptim diye sırıtıp yalniz kalinca da beni rezil ettin diye başlayan dünya laf yiyorum. Sen de kücük düştün beni de küçük düşürdün baskalarinin yaninda bu yaptigin dogru muydu diyor evet dogru degildi demekten başka çarem kalmiyor bazen çunki sen de şöyle yapmistin demek faydasiz kavga alip basini gidiyor.

Ve o hasta olup acidan kivranma durumu da ayni hem yalniz birakir ilgilenmez hem de benim sözümü dinlesen hasta olmazdin hakettin sen bunu oh olsun der.

1. En tipik özelliği olarak asla hata kabul etmiyor, asla özür dilemiyor ve pişkin pişkin beni suçluyor.

2. Aşırı derecede kolay şekilde yalan söylüyor, yemin ediyor.

3. Narsistler anneleriyle anormal bağlar kurarlarmış, yani ya aşırı bağımlı ya aşırı kopuk. Ben aşırı bağımlısına denk geldim. Öyle ki annesine resmen tapıyor.

4.

5. Ailesi kukla olduklarının farkında değil, aksine bence hepsi narsist. Özellikleri tutuyor.

6.

7. Boşanacağımı söylediğimde; kendisini öldürmekle beni tehtid ediyor.

8. Topluluk içinde beni rencide etmeye çalışıyor, sürekli bir laf sokma ve alay etmeye çalışma halinde.

9. Bir kaç devlet büyüğüne, onlar yerinde ben olmalıydım, benim hakkım gibi aşırı saçma yorumlar yapıyor.

10. Laf arasında şu eşyamı seviyorum dediğimde, kavga esnasında kırdığı ilk eşyam o oluyor.

11. Sürekli olarak sözünü dinlemediğimi, itaat etmem gerektiğini, annesiyle samimi olmam gerektiğini vurguluyor.

12. Çocuk konusunda aşırı baskı yapıyor (bunun sebebi ise empatını kendisine bağımlı hale getirme düşüncesiymiş)

13.

14. Psikoloğa git dediğimde, "asıl sen git" gibi, bir eleştiri yaptığımda "sen de şöylesin, böylesin" gibi asla kabul etmeyip aksine beni suçluyor

Evet bu tariftekiyle benim eşim aynısı. Olmadık şeyler, bitmeyen yalanlar,ayrılmak istediğimde kendini bıçaklamaya kalkmalar,ailesini arayıp bu deliymiş ben deli almışım demeler, aile bağı düşkünlüğü asla karşı gelememe adeta kuklaları, anneside bunu kullanır sürekli kendileri hayatlarını yaşarlar plan bana olur ve olmadık eziyetler. Allah yardımcımız olsun

Evet bu tariftekiyle benim eşim aynısı. Olmadık şeyler, bitmeyen yalanlar,ayrılmak istediğimde kendini bıçaklamaya kalkmalar,ailesini arayıp bu deliymiş ben deli almışım demeler, aile bağı düşkünlüğü asla karşı gelememe adeta kuklaları, anneside bunu kullanır sürekli kendileri hayatlarını yaşarlar plan bana olur ve olmadık eziyetler. Allah yardımcımız olsun
Yapabilirseniz hemen uzman yardımı alın. O daha iyi teşhis koyacaktır. Buradan eşinizin narsist olup olmadığı belli olmaz.

Yapabilirseniz hemen uzman yardımı alın. O daha iyi teşhis koyacaktır. Buradan eşinizin narsist olup olmadığı belli olmaz.
Evet gideceğim doktora. Şuan boşanma aşamasındayım ne olursa olsun zaten gitmeyen bir evlilik şuan ben yaşadıklarıma ayrı değmeyen birine harcadığım zamana ayrı yanıyorum

Kesinlikle öyle benim boşanma karari aldigimiz eş kişisi de pasif agresif narsist ve yalnizken beni patlayacak noktaya getiriyor insan içinde en sevmedigim şeyi yapip ya şaka maskesi yapip gicik bir laf söyleyip beni patlatiyor sonra insanlarin içinde ben kötü duruma düşüyorum onlarin yaninda şaka yaptim diye sırıtıp yalniz kalinca da beni rezil ettin diye başlayan dünya laf yiyorum. Sen de kücük düştün beni de küçük düşürdün baskalarinin yaninda bu yaptigin dogru muydu diyor evet dogru degildi demekten başka çarem kalmiyor bazen çunki sen de şöyle yapmistin demek faydasiz kavga alip basini gidiyor.

Ve o hasta olup acidan kivranma durumu da ayni hem yalniz birakir ilgilenmez hem de benim sözümü dinlesen hasta olmazdin hakettin sen bunu oh olsun der.
Bende hasta olduğumda kızdıysa bana yüzüme bakmaz acıdan kıvranırım kalkıp su vermez. Ailemi aradım gelin beni alın hastalıktan ölüyorum diye bu seferde peşimden gelir meyve falan almış olur bir poşet insan içinde bana elleriyle yedirir. Korku filmi gibi

Evet gideceğim doktora. Şuan boşanma aşamasındayım ne olursa olsun zaten gitmeyen bir evlilik şuan ben yaşadıklarıma ayrı değmeyen birine harcadığım zamana ayrı yanıyorum
Ben de. Bir yanım kurtulduğuna sevinirken diğer yanım neden bunları yaşadım, hiç mi mutlu olmaya hakkım yoktu deyip kırılıyor.
Geçer elbet. Ne diyeyim.

Ben de. Bir yanım kurtulduğuna sevinirken diğer yanım neden bunları yaşadım, hiç mi mutlu olmaya hakkım yoktu deyip kırılıyor.
Geçer elbet. Ne diyeyim.
Hanımlar korkmayın hepsi geçecek. Narsist biri ile evliydim boşandım. Bosandiktan sonra kafanızda bütün olayları tek tek yaşayacaksıniz. Her an, her saniye, kafanızda film gibi tekrar başa sarıp dönecek. Minimum 6 ay yada maximum 1,5-2 yıl gibi bir süre. Psikolojinizi ne kadar bozduğunu ve ne kadar süre ile psikolojik şiddete maruz kaldığınıza bağlı olarak değişecek bu süre. Engel olamadiginiz ve durduramadiginiz film kafanizda oynarken sakın, KATİYEN kendinizi sorgulamayin, suçlamayin. İyileşme sürecinizi çok uzatır. Yaşamış biri olarak söylüyorum inanin bana geçecek. Hatta daha da güçlü cikacaksiniz. Bakın you tube da Adil Yıldırım videololarin izleyin. Çok neşeli videoları var. Ilişki kocu harika bi adam. Kendisi de boşanmış. Melek olup gökten yeryüzüne inseydiniz, bu insanlara yaranamazdiniz. Allah sizi kurtarmış üzülmeyin sükredinnn.

Çok iyi gizliyorlar gercekten. Insanlarin içinde (kendi ailesi haric) başka yalnizken başka biriydi hep. Herkes imrenirdi sana çok düşüyor çok seviyor derdi . Içi beni yakiyordu. Kendi aileme çevreme bile inandiramadim yaptiklarini, abarttigimi şimardigimi söylediler hep . Şimdi görüyorlar gercek yuzunu biz neye dusmusuz böyle diyorlar. Ben aylardir söylüyorum inanmadiniz bana dedim. Haklilar beni bile kaç defa kandirdi onlar uzaktan uzaga nasil kanmasin.
Bu kadar mı olur ya. Benim eski eş kişisi de aynen böyleydi. Boşanma aşamasında psikolog um söyledi kuvvetle muhtemel narsist diye. İnsan için yarabbim beni gözünden sakınır evde adam kaptan mağara adamı gbi. Bu da yengeçti sözüm ona evine ailesine bağlı ama o ev ve aile ben değil kendi ailesi.

bu aptallar birde yapma denilen durumu gözünün içine baka baka yapmak dan haz alıyorlar değil mi

Bu kadar mı olur ya. Benim eski eş kişisi de aynen böyleydi. Boşanma aşamasında psikolog um söyledi kuvvetle muhtemel narsist diye. İnsan için yarabbim beni gözünden sakınır evde adam kaptan mağara adamı gbi. Bu da yengeçti sözüm ona evine ailesine bağlı ama o ev ve aile ben değil kendi ailesi.
Demekki çok bunlardan. Bizde seçilmiş kişileriz galiba. Böyle olup tanıdıklarımında ya çocuğu düşmüş oluyor stresten yada olmuyor muhtemelen. Herkes ne kadar efendi kocan var seni ne kadar seviyor diyor içten içe gülüp ağlıyordum hallerime birde yaşadıklarımı bilseler konduramazlardıda sonradan gördğ herkes. Kaynanam sürekli laf arasında derdi aman oğlumu herkes severdi aşık olurlardı keşke benim kocam olsa dite söylerdi birde bana en son dedim keşke alsaydın birini en azından ben çekmezdim demiştim kaldı öylece.

bu aptallar birde yapma denilen durumu gözünün içine baka baka yapmak dan haz alıyorlar değil mi
Hem de nasıl. Mesela bir müzik açıp duruyordu, sevmiyordum onu çok rahatsız edici geliyordu. En az 5 kere "kapat lütfen yada kulaklıkla dinle" dememe rağmen inadıma yapmazdı. En son kendimi çığlık atarken bulurdum, o da geçer karşıma kahkaha atardı.
Pislik yaratık.

Back