- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
Ne mi yapıyorum sürekli seni çok seviyorum vs diyorum. Fikirlerini onaylıyorum çok diyaloğa girmiyorum. Yapmak istediğim şeyleri onay vermesede gizliden hallediyorum. Beni ezmeye çalıştığında egonu tatmin etmek için beni kullanma yemiyorum artık diyorum. Ve bana daha temkinli konuşuyo artık. Ailesi hakkında olumlu olumsuz hiçbir soru sormuyorum yorum yapmıyorum. Aynı sekilde kendi ailem hakkında bsy anlatmiyorum ve olumsuz bi yorum yapmasina müsaade etmiyorum. Gerçi artık olaylar konusunda pekte muhabbet ettiğimiz soylenemez. Yalnız kalınca film kahve vs. geçip gidiyo zaman. Ondan bi beklenti içine girmiyorum. Tabi cinsellik olmazsa olmazı onu ihmal etmiyorum ama bu bnmde olmazsa olmazım görev gibi yapmıyorum yani. Şimdilik böyle yuvarlanıp gidiyoruz. Bnm en büyük sansım ailesinden uzak şehirde olmamız çünkü her narşist gibi ailesinin yanında 180 derece değişiyo.
ben onu istemiyordum cinsel olarak, sonra ben istediğimde de o istemiyordu, sonra tamamen koptuk zaten. yakınlaşma anlarında bana bir şey oluyordu aniden geri çekiliyordum yani başlatmıyordum, o da anlıyordu tabi ki böyle yürümeyeceğini.
kendince tek gördüğü açığı kullandı en son, düzenimi yuvamı bozmak istemediğimi evime düşkün olduğumu biliyordu, bırakıp gideceğimi boşanacağımı düşünemedi, ama tam da öyle yaptım.
mahkemeye kardeşim de geldi, adam elinde telefon iş konuşarak davaya giriyor, şaka gibi. suratına bile bakmadım.
sizin psikolojiniz çok sağlam maşallah diyeyim. ben artık kaldıramaz olmuştum, annesinin suratını görsem sakin kalamazdım, o derece. hala bile görsem sakin kalabileceğimi sanmıyorum.