napcam ben ..... yardım

sinirimden öyle dedm açkcası ağlamakdan stm zatn azaldı yoksa istermym. bu kadar acı çeken ben neden bu yavrmu dşnmüym..

söyleyip söyleyip sonrada herşeye sinirimden diyorsunuz ama :44:

evlatlarımı mecbr brakdım anlatsam hakk verrsinizama dini mesellerle ilgili. bakın o çocklar için en doğrusu babalarıyla kalmakdı. ama onlara daim yakın olmalıydım olamadım annem huzur vermedi mecbr evlndm.

mune dini karıştırmayın diyor da konu sahibinin her yorumu o yönde..

dini mesele nedir? kız çocukları üvey baba ile büyütmemek mi? böyle dini sorun halloldu yani değil mi? kızınız bırakma bizi demiş 11 yaşındaki çocuk bunu demiş..

yeminle oturup ağlayasım var..

bi haftaır iyi değilim.. kalb sorunlarım çoğaldı. artı yazım imlam şu an berbat belki ama kendimde olsam debelenip durmam zaten. bu benmiyim?(((

evlatlarımı mecbr brakdım anlatsam hakk verrsinizama dini mesellerle ilgili. bakın o çocklar için en doğrusu babalarıyla kalmakdı. ama onlara daim yakın olmalıydım olamadım annem huzur vermedi mecbr evlndm.

bakın evlendınız ama şimdide mutlu olamdınız ayrıca bır tane daha evladınız oldu sorumluluğunuzda arttı üvey baba yanında buyutmek istemıyor olmanızıda anlıyorum bı derece evlenmekten başka çıkış yolu olmalıydı

eşinizin ailesıne para yollama meselesını engellemıyceksınız bence siz açta otursanız o devam edicek böyle alışmış yınede bütün düşüncelerinizi hiç ailesını karıştırmadın sizinde bı yuvanız olduğunu hatırlatın çocuklarınızla görüşmeyıde düzene koyun gunahı sevabı bılıyorsunuz madem evlatlarınızı ihmal etmeyın onların ahı peşinizdeyken asla mutlu olamazsınız

çocuk üvey babayla byümesin ama annesiz büyüsün çokta tın. olayı
keşke annenizle kalsaydınızda o 2 çocuk sizin yanınızda olsaydı.

sadce isgara sütü azaltıomş umrumdamı demştm... çnki sütüm zatn azaldı ağlamktn ya çıldrtmaynsana beni zatn daraldım ALLAH İÇİN YARDMCI OLUN...

tamam da kim burdan nasıl yardımcı olabilir ki yapmanız gereknleri söylüyorlar zaten eşinizle konuşmaktan başka bir çözümü yok baştan sona hatalı durumlar çünkü ama olan olmuş

nesini anlayacak arkadasım? bu nedir ya nasıl bir mantıktır. sütüm azalırsa niye umrumda olsun ne demek ya? anlayamıyorum sizi. ben hemşireyim ve belki bilmiyorsunuz diye söylüyorum anne sütü 3 aylık bebege yeter, ek gıda verilmesi doğru değildir. sen kalkmış keyfinden hem çocuga ek gıda vereceksin hem yanında sigara içeceksin hemde islamiyetten bahsediyorsun? bilmiyo musun sigara mekruhtur hatta harama yakındır. neden derdine çare olacak iyi şeylere değilde sigaraya yöneliyorsun? eşine kızıyorsun çocukların ne kabahati var? benim annem ilkokul 5. sınıf mezunu ama o cahil haliyle ki ilk çocuğunu 16 yaşında almış kucagına o asla böyle birşey yapmazdı eminim. babamda tam o zaman askere gitmiş. bizde de var böyle örnekler ama hiçbi zamanda bizi bırakmayı filan düşünmemiş. köye gidip tarlalarda çalışmış. siz bu dönemde nereye gitseniz iş bulursunuz ki yazarım diyorsunuz. ve güvendiğiniz bi bakıcı tutun hatta anneniz bile bakabilir boşayın şu herifi ya. ama asıl problem sizin düşünceleriniz. bütün bunların sebebi ve hala aynı hataları yapmaya devam ediyorsunuz. çok sinirlendim yahu

hayır .yanlışsınız.
en doğrusu annelerinin yanında olmalarıydı. onun şefkatli kolları arasında..

hani dini mesele deyip durduğun için yazayım dedim naçizane.. allah katında kocanın kılmadığı namazdan, tutmadığı oruçtan yana hiçbir sorumluluğunun olmadığını biliyorsundur muhtemelen.. ayrıca yine allah katında çocuklarına nasıl bakman gerektiğini de biliyorsundur.. ve sen bu kadar şeyi bilirken dert ede ede kocanın namazını mı dert ettin hakikaten? kaldı ki çocukları babalarına göndermenin kendince bir haklı sebebi olduğunu varsayalım, insanoğlu neler yaşamıyor ki.. ama elinin altında daha 3 aylık bir bebek varken ve süt sorunu yaşarken "bana ne babası düşünsün" demenin dinde ki yerini sen mi söylersin yoksa yıllarca eğitimini almış olan biri olarak ben mi söyleyeyim?

sadce isgara sütü azaltıomş umrumdamı demştm... çnki sütüm zatn azaldı ağlamktn ya çıldrtmaynsana beni zatn daraldım ALLAH İÇİN YARDMCI OLUN...

canım, nasıl bir yardım istiyorsun?
eşinin ailesine para göndermesıne engel olamayız.
çocuklarını görmene yardımcı olamayız.
eşinin sorumluluk sahıbı olmasına yardımcı olamayız.

her şey sende bitiyor, eşinle ciddi anlamda konuşmalısın
anlamıyorsa, içinden geleni yapmalısın

Son düzenleme:

O zamn 9 yaşndaydı bakın üvey babayla büytmek istemedmki.. babalarından mecbur boşandm artı babaları vermedkce alma hakkım yok.bunu anlamanız zor olabilir. keyfimden vermedm. babalarıyla şu an çok iyiler . ayrıca evlenmesem bile 1. eşim görştrmezdi.
oğlm 6 yaşında babasına demişki sen annmle görüştürmüyorsun ama büyüyünce gidip annemi bulacağım demiş.((( yaa Allah için islamı düşündüğüm konuştuğum yok sizler açıyorsunuz. bakın ben çocuklarımı çok özledim. 1. eşimle yeniden evlenmek için 2. evlilik yapmam gerekiyordu. inanaın çocklarm için aşkımı herşeyi terk ederim ama burdada ni kızım oldu.iyice saplandım kaldım. tek istediğim bari düzenli çockları görüyüm ama destek olan yok eşim bile... şimdi dertlerimi azaltmak için npabilirim diyorum? çnki kalp rahatsızlığım çoğaldı..

Sakin ol öncelikle..Keşke bu bebeği yapmasaydın diyeceğim ama olan olmuş..Olanda ölene çare yoktur bilirim..

Eşine bu durumu elinden geldigince anlatmak zorundasın..Anladıgım kadarıyla evden ayrılsan gidecek bir kapın yok zaten.
O halde eşine karşı politik davranacaksın..Onu bir şekilde kurdugunuz bu birlikteliğe adapte edip kendi safına çekeceksin..

Bazen bir insanın kendine yaptıgını cümle alem bir araya gelse ona yapamaz seninki de o hesap..Yagmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun..

Şahsen ilk evliliginden yüzün gülmediyse en azından ölçüp biçip tartsaydın bu adamı..Vaadler karın doyurmuyor sen tecrübesiz bir kadın degildin..

Madem olan olmuş kocanı da bırakamayacaksan üstteki önerim aynen geçerlidir..

bak sen yazarmışsın elinin altındaa internet var ve önceden de 2 bebekk büyütmüşsün. sigara içip aynı zamanda emziremezsin. sen sigara içince kocanı mı cezalandıracaksın ? '' bak sen içiyorsun ben de içiyorum oh olsun sana '' mı diyeceksin ya da mama aldırıp bu şekilde mi kocanı cezalandıracaksın kocanın umrunda olmaz söyleyim. '' içmeseydin sigara sütün de kesilmeyeydi '' diyecek herşeyi bi kenara bırak o bebeğin rızkına nasıl mani oluyorsun ? insanlar bebeklerini emziremiyor sütleri yok diye internette süt anne arıyorlar bir gram süt için sen bunu nasıl yapıyorsun ya ?

arada gizlice kürtçe konuşuyorlar diyorsun da bu insanların ana dili bu belki de kendilerini o şekilde daha iyi ifade ediyorlar. para meselesine gelince madem kocan sözden laftan anlamıyor borca sokacaksın zorla ya ev ya araba bişeyin kredisi altına gireceksiniz başka yolu yok.

ayrıca senin çocuklarını görmek için yanında kocana gerek yok, kocaman kadınsın git gör çocuklarını para mı vermiyor cazgırlığa bağla iste.

telefon, internet demişsin internet hepimizin hayatında, hepimiz yeni telefon alınca günlerce kurcalıyoruz olacak o kadar. sen lohusa depresyonunda olabilir misin ?

iyice şaşırdınız o konuyu iyice araştırın gerçekten 2.evliliğe ihtiyaç varmıydı acaba

sadece namazı dert etmiyor, onun için asıl sorun ailesine çok para göndermesi. gerisi sorun değil

ya niye sadece ben düşünüym A llah için tam okuyun yada yorum yazmayn islamı karışırmayn orda demek istediğim hgöründüğü gibi değilmiş beni kandırdı dedm yani derdim bir değil onu anlattm.. hükümse sorduğun kusra bakmada babası rızkımızı temin etmezse nasıl sütüm olsun vs... 3.5 maaş alıo 4000 aileye gidio hadi söyle babası düşünsün derken haksız mıyım

Vay be hülle diyorsun yani? E cocuk da yapman gerekiyor muydu? O cocuk ne olacak peki? Bundan da mı bosanacaksın.

çocuklar küçük. ne demek baba vermez. direkt size veriliyor çocuk.

Oha ebrar ya..Hülle mi yaptınız anam ne bu saçmalık ?

Madem 1.eşle tekrar evlenecektin niye boşandın ?

Madem 2.eşinle evlendin 1.eşine dönmek için adamı katakulliye getirdin niye çocuk yaptın ?

Madem amacın 1.eşine dönmekti adamla niye seviştin ?

Öff kafamda deli gibi sorular..
Valla suan eşine hak verdim zavallı adam hiç birşeyden haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…