Nasıl sinirlendim şimdi.
Sütüm azalırmış umurumda mı diyen anne.
İçin sigara çoğaltır belki de...
Deseydiniz tutamıyorum kendimi içeceğim ama sonra emzirmeyeceğim belki anlaşılır da.
Yok yok..
Siz hiç iyi değilsiniz.
cute sapla samanı karıştırmamak gerek dıye düşünüyorum sıtede zaten islamı konular yasak ama şukadarını söyleyebılırım farz ibadetlerini dostoğru yapan sevabını alır diğer günahlarını bağlamaz
nasıl iyi oluyum diğer çocukların hasretinden.. eşim sigarayı söz vedi bırakmadı bnde içiym de rahatsz olmam belki dedm sütüm azalrsa niye umrmda olsun bizi beş kuruşsuz bırakacak olan eşim düşünsün kirayı bile ödemedi . alsın mama. ya sütm ağlamaktan zatn azaldı. anlasana ltfn
nasıl iyi oluyum diğer çocukların hasretinden.. eşim sigarayı söz vedi bırakmadı bnde içiym de rahatsz olmam belki dedm sütüm azalrsa niye umrmda olsun bizi beş kuruşsuz bırakacak olan eşim düşünsün kirayı bile ödemedi . alsın mama. ya sütm ağlamaktan zatn azaldı. anlasana ltfn
kendimi ayırmıyorm yani ev hanımı değildm ama eşim eve hapsetti.. kardeşlerm vs m.suyu içerkn kaynvaldem anneme kızmış .. asıl derdim ailesi eşime çok yükleniyor eşim vicdanı yüzünden beni bile görmüyor . nasıl göstereceğim. artı çocuklarmn hasreti.
haklısın..cute sapla samanı karıştırmamak gerek dıye düşünüyorum sıtede zaten islamı konular yasak ama şukadarını söyleyebılırım farz ibadetlerini dostoğru yapan sevabını alır diğer günahlarını bağlamaz
her koyun kendi bacağından asılır..
eşini elbette teşvik etmelisin namaz kılmaya, oruç tutmaya.... bundan daha normal hiç bişey olamaz..
ama herkesin günahı da sevabı da kendine ait.. Sen inandığın gibi yaşa, Allahım eşime de hidayet ver die dua et....
Bu arada hiç kimse çocuklarından değerli olmamalı..
gelmezse gelmesin, sen annesin yahu, bas git gör çocuklarını..yazık değil mi onlara..
bilmiorum ya, gerçekten görmek isteyen dağları deler, bunlar bahane
haklısın..
cutemm kardeş bilinçli kişi çocuğuna daha sahip çıkmalı ama ortam durum msait olmadı ... bu acım ondan.. ah imtihan işte. kim ister evladını bırakmak. bnm kızım 11 yaşnda 9 yaşndayken söyledklerini bir duysanız : anneciğim bu senn imtihanın sabret . babamı bırakmalısın.ama bizi bırakma . hz yakbn kıssasını hatrla dedi vss... çocklarm bile sonuca katlandı çünki elimden geleni yaptım olmadı
haklısın..
cutemm kardeş bilinçli kişi çocuğuna daha sahip çıkmalı ama ortam durum msait olmadı ... bu acım ondan.. ah imtihan işte. kim ister evladını bırakmak. bnm kızım 11 yaşnda 9 yaşndayken söyledklerini bir duysanız : anneciğim bu senn imtihanın sabret . babamı bırakmalısın.ama bizi bırakma . hz yakbn kıssasını hatrla dedi vss... çocklarm bile sonuca katlandı çünki elimden geleni yaptım olmadı
en son çare öyle olcak ama param yokki anlasana.. ya bir peyniri bile almayan biri... aslnda bana dayanamayıp 2. ay gönderdi ama ailesi yznden şimdi istesede para veremz:/
yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz size zerre kadar üzülmedim evlatlarınıza yazık
sinirimden öyle dedm açkcası ağlamakdan stm zatn azaldı yoksa istermym. bu kadar acı çeken ben neden bu yavrmu dşnmüym..şaka mı yapyosun? kaç kadın var sütüm yok diye dert edinip ağlayan artırmak için neler yapan..ya senin ve eşinin cezasını niye o 3 aylık yavru çeksin?..niye yaptınız o çocuğu bunun için mi?
inanamıyorum gerçekten.
1 yıllık evlisiniz 3 aylık hamilesiniz
evlenir evlenmez çocuk yapmasaydınız bari be arkadaşım.. diğer çocuklarını göremiyosun üstelik..
sigara olarak ne alayım diye sormanız da ayrı bi abes.. Bari bu yavrunuza acıyın da içmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?