napcam ben ..... yardım

nasıl iyi oluyum diğer çocukların hasretinden.. eşim sigarayı söz vedi bırakmadı bnde içiym de rahatsz olmam belki dedm sütüm azalrsa niye umrmda olsun bizi beş kuruşsuz bırakacak olan eşim düşünsün kirayı bile ödemedi . alsın mama. ya sütm ağlamaktan zatn azaldı. anlasana ltfn

benzer şeyleri ben yazacaktım.. duygularıma tercüman oldunuz...

Rutin hatırlatmalarımı yapıp çıkıyorum:
Konuyu dine bağlamayın, sevap günahı karıştırmayın,
Sigara konusu sinirle ağzından çıkmıştır, üstünde durmayın,
Konu dışına çıkmayın,
Yorumlara takılıp polemiğe girmeyin...

yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz size zerre kadar üzülmedim evlatlarınıza yazık

Karıştırdığınız bir nokta var. Sütünüzü icen kocanız değil cocuğunuz! Siz nasıl bir annesiniz.!

eşiniz vicdan yapıyor aılesıne demıssınız onun ılk evlılıgımıydı ? benımde esımın ılk benım ıkıncı evlılıgımde o yuzden sordum
eger oyleyse bunu en bastan dusunecektı yanı sızınle evlendıgı ıcın vıcdan yapıyorsa aılesıne bu sızın degıl onun sorunu
cocuklarınızı gormeden nasıl duruyorsunuz ve seslerını duymadan

haklısın..
cutemm kardeş bilinçli kişi çocuğuna daha sahip çıkmalı ama ortam durum msait olmadı ... bu acım ondan.. ah imtihan işte. kim ister evladını bırakmak. bnm kızım 11 yaşnda 9 yaşndayken söyledklerini bir duysanız : anneciğim bu senn imtihanın sabret . babamı bırakmalısın.ama bizi bırakma . hz yakbn kıssasını hatrla dedi vss... çocklarm bile sonuca katlandı çünki elimden geleni yaptım olmadı

kendi çocuğunu düşünmüyor, senın çocuklarını mı düşünecek
söz verdi tutmadı; demek ki sözüne güvenilir biir değil.
namaz kılcam dedi; demek ki içinde yok.
evlendiniz çocuk yaptı; demek ki sorumluluk sahıbı olacak olgunlukta değil.
vaadlerle başlamışsınız ilişkiye, evlendikten sonra hayal kırıklığı.
hem içinde yoksa sen ne yaparsan yap, asla bişi yaptıramazsın
hoş, içinde yoksa zorla namaz kılınmaz, kalpten gelir; verilen sözlerden değil namaz kılmak.

ve sen, ailenden kurtulmak için
içindeki boşluktan dolayı evlenmişsin ve hüsranla sonuçlanmış.
belkıde hüsrana uğrayan bir tek sen değilsindir.
sonuçta çok başkasınız ikiniz de.

bu kadar kırıcı alaylı şeyler yazmak zorunda mısınız size göre saçma sapan olabilir ama o onun derdi daha güzel bi dille de eleştirebilirsiniz bazen gerçekten insanlara hayret ediyorum

şaka mı yapyosun? kaç kadın var sütüm yok diye dert edinip ağlayan artırmak için neler yapan..ya senin ve eşinin cezasını niye o 3 aylık yavru çeksin?..niye yaptınız o çocuğu bunun için mi?

inanamıyorum gerçekten.

en son çare öyle olcak ama param yokki anlasana.. ya bir peyniri bile almayan biri... aslnda bana dayanamayıp 2. ay gönderdi ama ailesi yznden şimdi istesede para veremz:/

benım oglumda 3.5 yasında dun aksam annem ustunuze afıyet kaba corek(lokma gıbı) kızartmıs komsulara dagıtmamı ıstedı sepetle saldı bende ısten gelıyorum sepetten aldım evlere giderek dagıttım en fazla 10 dk
oglum evlere gırdıgımı gordu balkondan oturmus taburenın uzerıne sessız sessız aglamıs ben gıttım dıye
ben bunu yazarken gozlerım doldu suanda

1 yıllık evlisiniz 3 aylık hamilesiniz
evlenir evlenmez çocuk yapmasaydınız bari be arkadaşım.. diğer çocuklarını göremiyosun üstelik..
sigara olarak ne alayım diye sormanız da ayrı bi abes.. Bari bu yavrunuza acıyın da içmeyin..

olay çok karışık, nasıl yazarlıktır ki bu kendi derdinizi anlatamıyorsunuz? yardımcı olmamız için biraz daha açıklayıcı, anlaşılır yazar mısınız lütfen? gerçekten yardımcı olmak fikrimi paylaşmak isterim ama gerçekten hiç anlaşılır değil. ve asıl problem sizi rahatsız eden nedir? eşiniz mi ailesi mi yoksa çocuklarınıza duyduğunuz özlem mi?:44:

Son düzenleme:

neden evlandın lütfen kendı hatalarınıda göz önune getir sen düşünmeden taşınmadan bı kurtuluş olarak görüp evlenmişsin ama böyle evliliklerde kaç kişi mutlu olabılmış hemende çocuk yapmışsın zaten ilk evliliğinden dilin yanık çocuklarını toplayamadın yanına gucun yetmedı cesaretın olmadı e nıye aynı hayatı ikinci kez yaşıyorsun ne kazandırdı sana hata ikinci kez olduğundan şimdi acısıda daha şiddetli

en son çare öyle olcak ama param yokki anlasana.. ya bir peyniri bile almayan biri... aslnda bana dayanamayıp 2. ay gönderdi ama ailesi yznden şimdi istesede para veremz:/

8 mılyarı gonderıp sızın onunuze yemekmı koyamıyor bu kısı ? sana gıt demıs ben gelemem sen gıt demıs

yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz size zerre kadar üzülmedim evlatlarınıza yazık

evlatlarımı mecbr brakdım anlatsam hakk verrsinizama dini mesellerle ilgili. bakın o çocklar için en doğrusu babalarıyla kalmakdı. ama onlara daim yakın olmalıydım olamadım annem huzur vermedi mecbr evlndm.

Böyle karmaşık kurmuşuk yazan, kelimeler arası harflerin çoğunu yazmaya üşenen bir yazarda ilkdefa görüyorumya la !

Kızımın eline kalem kagıt versem daha iyi ifade ederdi kendini.

Eş konusunda hayal kırıklarına dair tek diyecebileceğim şey oturup konuşmak,anlaşıp uzlaşmak..

Sana dediklerini vaad ettiyse ve yerine getirmediyse ona sorumluluklarını sürekli dikte edeceksin ama senin koca iflah olmaz gibi sindirme politikaların ters tepebilir..Oturup beklentilerini hoş bir dille ifade etmek daha mantıklı

Ama tabi anlarsa..Hoş buradan bakınca pek anlayacak bir tipe benzemiyor.

Son düzenleme:
sinirimden öyle dedm açkcası ağlamakdan stm zatn azaldı yoksa istermym. bu kadar acı çeken ben neden bu yavrmu dşnmüym..

çocklarımın acısı belki hafifler dedm . eve hapis oldm malum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…