Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

eeee sende ev isi yap biraz ufaklikta uyuyor yemegini yaparsin camasir falan derken biz gelmis oluruz :KK1:

bazen kahvalti yapmiyorum cnm canim istemiyor ama gün geliyor 2 satte bir yemek yiyesim geliyor son zamanlarda istahim yok :KK1:

ay yemeyim var ama bu gun lahmacun yapicam.ay pardon ac zamaniniz da boyle seylerden bahs ediyorum ama:KK9::KK9::KK9::KK9:

valla ikiside olsa harika olur :) ben isimden sikayetci degilim ama erken kalkmasi zor oluyor ya bide yarim saat yol gidiyorummmm :KK19:

olabilir cnm :KK1: istersen bi topik acalim "ise gec gitmek isteyenler "

ben de şikayetçi değilim canım ama erkek kalkmak berbat bir şey :KK1: ben de yarım saat gidiyorum ve ayakta :KK31:

açalım valla çok talep olur eminim ki :KK76:

ben de şikayetçi değilim canım ama erkek kalkmak berbat bir şey :KK1: ben de yarım saat gidiyorum ve ayakta :KK31:

açalım valla çok talep olur eminim ki :KK76:

acalim cnm :)

her aksam diyorum kendime yarin ne olursa olsun erken kalkip süslenip ise git ama olmuyor malesef :KK60:

sabahları kaçta kalkıyosun peki? ben her sabah 7de kalkıyorum ve 08:06 da evden çıkıyorum :KK51:

ben en gec 8 de iste olmam lazim. son zamanlarda 6 da kalkip 7 de evden cikiyorum
1-1,5 sene önce saat 5 de kalkardim hazirlanirdim kahvaltimi yapip cikardim evden 7 de yine :KK52: simdi olmuyor malesef :KK1:

X