- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
evet kız bunlar kaçtığına göre biz en azından giyiyoruz bişeyler bunlar hiç bişe giymiyor demekki
bak 18 iyi oldu hemen üye olalım prenses ne dersin
abovvvvv prenses hemen düğün derbek paklar sizi
konularda görünmez olmak iyiymiş
hosgeldin ruzgos
nasilsin bi ara hastaydin iyilestin mi
kiz sen zaman pro lu oldun
artik bizim de pro lu arkidisimiz var
Hosbuldum canim evet iyim sukur 1 hafta felan oldu olali :) Son 1 uye kalmisti yardim kampanyasi icin oda bana nasipmis. Nasilsiniz bakalim ?
evet kız bunlar kaçtığına göre biz en azından giyiyoruz bişeyler bunlar hiç bişe giymiyor demekki
bak 18 iyi oldu hemen üye olalım prenses ne dersin
abovvvvv prenses hemen düğün derbek paklar sizi
konularda görünmez olmak iyiymiş
kiz senin hastaligin nasil oldu diye sorduk heraldeHosbuldum canim evet iyim sukur 1 hafta felan oldu olali :) Son 1 uye kalmisti yardim kampanyasi icin oda bana nasipmis. Nasilsiniz bakalim ?
hayirli olsun cnmiyiz allaha sükür
kiz senin hastaligin nasil oldu diye sorduk heralde
Kiz cok sukur iyim saolasin bu aralar doktora gidip geliyorum kan testleri felan iste
e abla uye girisi yapmadan da gorunmez geze bilirsin konuda
Kiz cok sukur iyim saolasin bu aralar doktora gidip geliyorum kan testleri felan iste
ne kan testi kizim bebis icin mi
yok ben kizi askidan astiktan sonra kocis beni boyle baglar
ciddimisin benimde birşeyden haberim yok vallahi ben bodozlama her konuya girip okuyorum hepte yakalanıyorum
Hormonlarima baktirdim bide muanem var yarin :18:
Evet bebis icin ugrasiyoruz da
yok ben kizi askidan astiktan sonra kocis beni boyle baglar
abla sen deziyaretci gibi geziyosun iste
merhaba ben sizin yorumlarınızla bazen karşılaşıyorum nedense size karşı içimde çok iyi kalpli bir insan olduğunuza dair izlenim oluştu
Allahın izniyle sizde bu sefer anne olacaksınız gibi hissediyorum herşeyin hayırlısı olsun tabi