Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

yok ben kizi askidan astiktan sonra kocis beni boyle baglar:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

abla sen de:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:ziyaretci gibi geziyosun iste:KK1:
azom seninde gözünde yavrumbişe kaçsın sen bu zekayla evde boşa harcanıyorsun Ciddiyim ama
kizlar bana yarim saat musade

tatlım kolay gelsin bende kaçsam iyi olacak biri beni kurtarsın bağımlı oldun buraya :KK52:

Evet Vakti saati gelince olur elbette. :) Benim surekli takildigim bir yer yok aslinda her yere konuk olurum :)
aslında bende öyleyim ama bu kızlarıda çok seviyorum artık burdan kopamıyorum senide her zaman bekleriz canım
hanimlar yarin sabah erken gelin kahvalti hazirlicam size :KK52:
okey tatlım ama gçen günkü gibi olması harbi Türk kahvaltısı isteriz :KK56:ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra girerim görüşürüz herkese kolay gelsin kızlar

aslında bende öyleyim ama bu kızlarıda çok seviyorum artık burdan kopamıyorum senide her zaman bekleriz canım

okey tatlım ama gçen günkü gibi olması harbi Türk kahvaltısı isteriz :KK56:ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra girerim görüşürüz herkese kolay gelsin kızlar

insallah canim.....

türk kahvaltisi olucak hafta sonu kendim hazirladim evde resmini cektimmm :KK52:

kiz patsy cok pis yakaladim seni:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
e bu kadar konudan sonra oralara ugraman normal aslinda:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kısım niye gelmedin yazmadın kıs gül gül gül öldüm anacım hep yazıyor orada +18 yaf dedim bu kadan zamandır duruyo bi bakem ne yazıyo anacım neler var neler tey tey tey siz daha paçalıyı paçasızı konuşun millet nereler de uçuyo oooooo :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: kıs azerin o değilde ben bekarım görüyon mu o kadarn şey öğrendik bi halta yaramıycak anacım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

azerin bak bence kıs valla yalnız şeyleri okuma o hastalıktı tedaviydi bayıyo onlar şekerim ama diğerleri abbo hele bişey buldum valla acayip göstereyim mi kıs sana da:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

azerin sorucam sorucam unutuyom kıs bu millet niye sana züli diyo :44::44::44::44::44::44: benim bilmediğim bi şey mi var:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ben gidiyom kısım sen bişey yazmıyosun :44::44: tabi prenses incimnaz estoş neyin olsa yazarsın dimi :63::63::63: bak bi de diyosun ki oraya gidiyon da buraya gidiyon. e ben de eğlenmek istiyorum kardişim :KK37::KK37:

merhabaaaaaaaaaaaaaa

calisiyormuyum uyuyormuyum belli degil acayip uyku bastirdi artik cnm calismak istemiyor yaaaaaa

X