- 8 Eylül 2011
- 3.602
- 30
Cok Tesekkur ederim o sizin kalbinizin guzelligi.Allah razi olsun insAllah Rabbim kimseyi evlatsiz koymasin Cok sagolun cok incesiniz..
Amin canım herşeyin hayırlısı Rabbimin bir bildiği vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok Tesekkur ederim o sizin kalbinizin guzelligi.Allah razi olsun insAllah Rabbim kimseyi evlatsiz koymasin Cok sagolun cok incesiniz..
azom seninde gözünde yavrumbişe kaçsın sen bu zekayla evde boşa harcanıyorsun Ciddiyim amayok ben kizi askidan astiktan sonra kocis beni boyle baglar
abla sen deziyaretci gibi geziyosun iste
kizlar bana yarim saat musade
Amin canım herşeyin hayırlısı Rabbimin bir bildiği vardır
aslında bende öyleyim ama bu kızlarıda çok seviyorum artık burdan kopamıyorum senide her zaman bekleriz canımEvet Vakti saati gelince olur elbette. :) Benim surekli takildigim bir yer yok aslinda her yere konuk olurum :)
okey tatlım ama gçen günkü gibi olması harbi Türk kahvaltısı isteriz ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra girerim görüşürüz herkese kolay gelsin kızlarhanimlar yarin sabah erken gelin kahvalti hazirlicam size
aslında bende öyleyim ama bu kızlarıda çok seviyorum artık burdan kopamıyorum senide her zaman bekleriz canım
okey tatlım ama gçen günkü gibi olması harbi Türk kahvaltısı isteriz ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra girerim görüşürüz herkese kolay gelsin kızlar
aslında bende öyleyim ama bu kızlarıda çok seviyorum artık burdan kopamıyorum senide her zaman bekleriz canım
okey tatlım ama gçen günkü gibi olması harbi Türk kahvaltısı isteriz ben şimdi çıkıyorum öğleden sonra girerim görüşürüz herkese kolay gelsin kızlar
kiz patsy cok pis yakaladim seni
e bu kadar konudan sonra oralara ugraman normal aslinda
azerin bak bence kıs valla yalnız şeyleri okuma o hastalıktı tedaviydi bayıyo onlar şekerim ama diğerleri abbo hele bişey buldum valla acayip göstereyim mi kıs sana da
merhabaaaaaaaaaaaaaa
calisiyormuyum uyuyormuyum belli degil acayip uyku bastirdi artik cnm calismak istemiyor yaaaaaa
kizzz neymis o bana göster merak ettim
uykumu alamiyorum kuzu napiyim azerin nereye kayboldu yine yaaayaf kısım çık şu yataktan bi of
hem göster diyo hem gidiyo :44::44::44::44::44::44: