- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
dimi yok kizi o odaya sokmuyorumabboooooooooooooo kıs bu azerin öle yapmacıktan değil harbiden kokoş kıs Allah seni napmasın bi de benim prensesime laf ediyo heryeri dağıtıyo karıştırıyo diye kıs çocuk napsın böyle evde Allllaaaaaaaahhh eşyalara bak bunları karıştır karıştır bitmez valla
kizim evim de kokos iste
begenmedin mi yoosam
güle güle sağlıkla huzurla otur canımcım
ya kızlar o uzun donu giydiğinizi söylemeyin o ne öyle ya ben hiç giymedim giyememde
anacım bi kerem konuşuluyor ama konuşulamıyor ayrıca varla yok arası bişey güzel ama olmaz da bi yandan merak etmeyip te napıcan ama desen ki ettin de noldu hiiç çıka çıka aha da bu çıktı Eki Görüntüle 398092
hayal dağarcığımı meşgul etmeyin kardişimmmmmmmmm
ayrıca prenses hanım söyler misiniz ahada bi güzel giyinmişsiniz işte avatar bir a da görüldüğü üzre kimi kandırıyon sen bakiim hııııııııı
ya kızlar o uzun donu giydiğinizi söylemeyin o ne öyle ya ben hiç giymedim giyememde
bu ne kizim karizma yerlerdeanacım bi kerem konuşuluyor ama konuşulamıyor ayrıca varla yok arası bişey güzel ama olmaz da bi yandan merak etmeyip te napıcan ama desen ki ettin de noldu hiiç çıka çıka aha da bu çıktı Eki Görüntüle 398092
hayal dağarcığımı meşgul etmeyin kardişimmmmmmmmm
ayrıca prenses hanım söyler misiniz ahada bi güzel giyinmişsiniz işte avatar bir a da görüldüğü üzre kimi kandırıyon sen bakiim hııııııııı
gulu gule kuzukızlaaaaaarrrrrr bu gemi kalkaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
çok bile kaldım
bol muhabbetler
yaf ablacım bakma yazdıklarına bunların hepsi nümre nümre bu kızlar tangadan başak giymezler
kızlaaaaaarrrrrr bu gemi kalkaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
çok bile kaldım
bol muhabbetler
azom evin senin gibi çok asilmiş tatlım duvar kagıdına bayıldım aynısı burda çok lüx bir eşya mağazsının duvarında vardı orada çok beğenmiştim güle güle otur evinde
yaf ablacım bakma yazdıklarına bunların hepsi nümre nümre bu kızlar tangadan başak giymezler
az biraz da boyle seylerden konusursak kesin benim kalp sayim 5 olur
bilir o bilir
kiz o kadar da degil ben rahat edemem