- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
kızlar itiraf zamanı kimler uzun don giyiyor kimler giymiyor hemen açıklayıverin
ben uzun doncuyum oh ne rahat anlatamam
ic camasiri olarak mi uzun don giyon abla :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar itiraf zamanı kimler uzun don giyiyor kimler giymiyor hemen açıklayıverin
kuzu ben sende 1 giyerim heralde en cok dantellileri seviyorum varya poponun altina kadar olanlar
Selamin aleykum gencler nabersinz
evet iste ondan accik yukari da ola bilir
hosgeldin ruzgos
nasilsin bi ara hastaydin iyilestin mi
kiz sen zaman pro lu oldun
artik bizim de pro lu arkidisimiz var
canım şaka tabiki bende bunlardan giyerim çok rahat oluyorlar vallahi benim kalçalar lopez gibi olduğu için yolda yürürüken sallamasınıda engelliyorlar
tabi yeri geldimi dantel ve tangada giyerim
vay vay vaycanım şaka tabiki bende bunlardan giyerim çok rahat oluyorlar vallahi benim kalçalar lopez gibi olduğu için yolda yürürüken sallamasınıda engelliyorlar
tabi yeri geldimi dantel ve tangada giyerim
prolu olmak için ne yapmak gerekiyorki bide ne avantajı varki anlatın kızlar belki bende olurum geri kalmayayım
vay vay vay
abla bizden baska kimse itiraf etmiyo galiba
yok sen bundan biraz kisasini dusun
prolu olmak için ne yapmak gerekiyorki bide ne avantajı varki anlatın kızlar belki bende olurum geri kalmayayım
yani kuzu bu tür giyiyorum bende senn ne demek istedigini anladim
ama heralde yakinda gerek kalmicak giymeye bende
ne demek yakinda
evet kız bunlar kaçtığına göre biz en azından giyiyoruz bişeyler bunlar hiç bişe giymiyor demekkivay vay vay
abla bizden baska kimse itiraf etmiyo galiba
bak 18 iyi oldu hemen üye olalım prenses ne dersinprolu oldugun zaman özel mesajlarda 10 dakika beklemek zorunda degilsin veeeee +18´de konu acip yorum yapabilirsin
evet baksana hepsi kacti gitti :122:
abovvvvv prenses hemen düğün derbek paklar siziyani kuzu bu tür giyiyorum bende senn ne demek istedigini anladim
ama heralde yakinda gerek kalmicak giymeye bende
bi de sanirim 30 tl para oduyosun ve konularda gorunmez olarak geze bilirsin imza kullana bilirsin