uykumu alamiyorum kuzu napiyim azerin nereye kayboldu yine yaaa
kizim ben burdayim korkma
ne bileyim anacım bi buradaydı bana güldü sonra hop kayboldu :44::44::44:
gülüptemi gitti
kizzz sen göster bakim bana neymis bi okuyimda icim acilsin úykum kacsin
ya ben bu aralar şu temizlik işine fena taktım yaf prenses sen alamanyadaydın dimi şekerim var mı oralarda bikini bölgesi temizliği için farklı bişeyler yoksa buralardakilerle aynımı :44:
he kıs gel bak göstereyim accık bekle ama hatırlamıyorum hangisindeydi bulmam lazım sonra profilime bakınca görürsün zaten hangi topik olduğunu
tamam cnm 5 dakika sonra bakiyorum
kıs bak ya yapmış oraya kadıncıklar niye bakmayasın valla ben bi kaçını çok beğendim bazı konular baydı ama bazıları güzel bazıları biraz komik yani kimse kusura bakmasın komik yani yapacak bişey yok ama değişik bi gerçek amma ben şu öpücem öpücem konusunu sevdim kıs
ohoooooooo ne 5 dakkası yaf bi kaç saniye yeter yaf o kadan da yaşlı değiliz heralde dimii
yok ben kendim icin dedim kusum calisiyorum ya ondanestagfurullah yasli demek istemedim
yok ben kendim icin dedim kusum calisiyorum ya ondanestagfurullah yasli demek istemedim
iyi de ben seni bekleyeyim oralar da kardişim ayrıca ben gördüm bu nadiş geldi ama çatlak kendi topiğine gelmiyor iyi mi madem gelmiycektin ne topik açıyosun dimi
kız meraklı prenses ne konuları okudun öyle senpatsyyyyyyyyyyyyyyyy o ne konu öyledur bende bi bakimmm
patsy bende merak ettim dur senin profilden bakayımkıs bak ya yapmış oraya kadıncıklar niye bakmayasın valla ben bi kaçını çok beğendim bazı konular baydı ama bazıları güzel bazıları biraz komik yani kimse kusura bakmasın komik yani yapacak bişey yok ama değişik bi gerçek amma ben şu öpücem öpücem konusunu sevdim kıs
ooo prenses hanım sende bugün baya bişeyler öğrendinokuyorum su an cnm valla uykuma cildi sayendeama iyi tüyolar veriyorlar bence fantezisi olmayan kadinlara mikemmel bisey
kıs aşkolsun sen de mi bürütüs
beni beğenmiyör müsün
kpss topikinde gördüm seni selam virdim
ama sen beni görmedin bilem
bunu yazdım kara kaplı deftere
bidaha da yalnızım dostlarım der de ben de
iki sohbete gelirsem iki olsun