Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

evet kız bunlar kaçtığına göre biz en azından giyiyoruz bişeyler bunlar hiç bişe giymiyor demekki :KK52:

bak 18 iyi oldu hemen üye olalım prenses ne dersin :KK9:

abovvvvv prenses hemen düğün derbek paklar sizi :KK19::KK52:

konularda görünmez olmak iyiymiş :KK52:

bende pro olmak istiyorum ama evlendikten sonra abla :KK1:

evet ancak dügün paklar bizi :KK23::KK23:

hosgeldin ruzgos:KK19:
nasilsin bi ara hastaydin iyilestin mi
kiz sen zaman pro lu oldun
artik bizim de pro lu arkidisimiz var:KK76:

Hosbuldum canim evet iyim sukur 1 hafta felan oldu olali :) Son 1 uye kalmisti yardim kampanyasi icin oda bana nasipmis. Nasilsiniz bakalim ?

evet kız bunlar kaçtığına göre biz en azından giyiyoruz bişeyler bunlar hiç bişe giymiyor demekki :KK52:

bak 18 iyi oldu hemen üye olalım prenses ne dersin :KK9:

abovvvvv prenses hemen düğün derbek paklar sizi :KK19::KK52:

konularda görünmez olmak iyiymiş :KK52:

e abla uye girisi yapmadan da gorunmez geze bilirsin konuda:KK9::KK9::KK9::KK9:

kizlar benim kiz bu gece de uyumazsa sonu boyle olacak:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
$en-farkli-komik-bebek-resimleri.jpg

Kiz cok sukur iyim saolasin bu aralar doktora gidip geliyorum kan testleri felan iste

merhaba ben sizin yorumlarınızla bazen karşılaşıyorum nedense size karşı içimde çok iyi kalpli bir insan olduğunuza dair izlenim oluştu
Allahın izniyle sizde bu sefer anne olacaksınız gibi hissediyorum herşeyin hayırlısı olsun tabi

merhaba ben sizin yorumlarınızla bazen karşılaşıyorum nedense size karşı içimde çok iyi kalpli bir insan olduğunuza dair izlenim oluştu
Allahın izniyle sizde bu sefer anne olacaksınız gibi hissediyorum herşeyin hayırlısı olsun tabi

Cok Tesekkur ederim o sizin kalbinizin guzelligi.Allah razi olsun insAllah Rabbim kimseyi evlatsiz koymasin Cok sagolun cok incesiniz..

X