Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

ya ben bu aralar şu temizlik işine fena taktım yaf prenses sen alamanyadaydın dimi şekerim var mı oralarda bikini bölgesi temizliği için farklı bişeyler yoksa buralardakilerle aynımı :44:

ya ben bu aralar şu temizlik işine fena taktım yaf prenses sen alamanyadaydın dimi şekerim var mı oralarda bikini bölgesi temizliği için farklı bişeyler yoksa buralardakilerle aynımı :44:

ayyy kiz sorma bende taktim yaz geliyor iyice temiz olmak istiyorum uzun süre ama malesef farkli bisey yok burada ben agdaya basladim memnunum ama uzun sürüyor bende.

epilasyon denedinmi?

kıs bak ya yapmış oraya kadıncıklar niye bakmayasın valla ben bi kaçını çok beğendim bazı konular baydı ama bazıları güzel bazıları biraz komik yani kimse kusura bakmasın komik yani yapacak bişey yok ama değişik bi gerçek amma ben şu öpücem öpücem konusunu sevdim kıs:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kıs bak ya yapmış oraya kadıncıklar niye bakmayasın valla ben bi kaçını çok beğendim bazı konular baydı ama bazıları güzel bazıları biraz komik yani kimse kusura bakmasın komik yani yapacak bişey yok ama değişik bi gerçek amma ben şu öpücem öpücem konusunu sevdim kıs:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

okuyorum su an cnm valla uykuma cildi sayende :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ama iyi tüyolar veriyorlar bence fantezisi olmayan kadinlara mikemmel bisey :KK1:

yok ben kendim icin dedim kusum calisiyorum ya ondan :KK1: estagfurullah yasli demek istemedim :KK19:

iyi de ben seni bekleyeyim oralar da kardişim ayrıca ben gördüm bu nadiş geldi ama çatlak kendi topiğine gelmiyor iyi mi madem gelmiycektin ne topik açıyosun dimi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yok ben kendim icin dedim kusum calisiyorum ya ondan :KK1: estagfurullah yasli demek istemedim :KK19:

iyi de ben seni bekleyeyim oralar da kardişim ayrıca ben gördüm bu nadiş geldi ama çatlak kendi topiğine gelmiyor iyi mi madem gelmiycektin ne topik açıyosun dimi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kıs aşkolsun sen de mi bürütüs:KK19::KK19::KK19::KK19:

beni beğenmiyör müsün :KK20::KK20::KK20:
kpss topikinde gördüm seni selam virdim
ama sen beni görmedin bilem:63::63::63::KK5::KK5::KK5:

bunu yazdım kara kaplı deftere
bidaha da yalnızım dostlarım der de ben de
iki sohbete gelirsem iki olsun:KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
patsyyyyyyyyyyyyyyyy o ne konu öyle :KK9: dur bende bi bakimmm
kız meraklı prenses ne konuları okudun öyle sen :KK52:
patsy bende merak ettim dur senin profilden bakayım :KK51::KK52:
okuyorum su an cnm valla uykuma cildi sayende :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ama iyi tüyolar veriyorlar bence fantezisi olmayan kadinlara mikemmel bisey :KK1:
ooo prenses hanım sende bugün baya bişeyler öğrendin :KK23::KK23::KK52:
azerin canım bak biz bu kızları yalnız bir başına bıraktık onlarda bak nerelere girip neler okumuşlar :KK9:

ya kardişim geliyoruz geliyoruz yoksunuz napalım valla ayrıca orası çok güzel ooooooo neler var neler :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: kıs napalım anacım sizde koca var bizde fantazi işte idare edin canııııııım hem teorik olarak sizin yaptıklarınız bizim yaptığımızdan daha ayıp şeyler ama dimi:KK17::KK17::KK17::KK17: ne de olsa biz sadece okuduk uygulamada bişey yok anacım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kıs aşkolsun sen de mi bürütüs:KK19::KK19::KK19::KK19:

beni beğenmiyör müsün :KK20::KK20::KK20:
kpss topikinde gördüm seni selam virdim
ama sen beni görmedin bilem:63::63::63::KK5::KK5::KK5:

bunu yazdım kara kaplı deftere
bidaha da yalnızım dostlarım der de ben de
iki sohbete gelirsem iki olsun:KK43::KK43::KK43::KK43:

kıs sen bunlarımı bana diyosun ben naptım ki yaf anlamadım ki :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

X