Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

güle güle sağlıkla huzurla otur canımcım

ya kızlar o uzun donu giydiğinizi söylemeyin o ne öyle ya ben hiç giymedim giyememde

azom evin senin gibi çok asilmiş tatlım duvar kagıdına bayıldım aynısı burda çok lüx bir eşya mağazsının duvarında vardı orada çok beğenmiştim güle güle otur evinde

abboooooooooooooo kıs bu azerin öle yapmacıktan değil harbiden kokoş kıs Allah seni napmasın bi de benim prensesime laf ediyo heryeri dağıtıyo karıştırıyo diye kıs çocuk napsın böyle evde Allllaaaaaaaahhh eşyalara bak bunları karıştır karıştır bitmez valla :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
dimi yok kizi o odaya sokmuyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

anacım bi kerem konuşuluyor ama konuşulamıyor ayrıca varla yok arası bişey güzel ama olmaz da bi yandan merak etmeyip te napıcan ama desen ki ettin de noldu hiiç çıka çıka aha da bu çıktı Eki Görüntüle 398092
hayal dağarcığımı meşgul etmeyin kardişimmmmmmmmm:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
ayrıca prenses hanım söyler misiniz ahada bi güzel giyinmişsiniz işte avatar bir a da görüldüğü üzre kimi kandırıyon sen bakiim hııııııııı:KK53::KK53::KK53::KK53:

aaaaaa bende bu dondan istiyorum ciddiyim bak :KK16: cok merak ediyorum bunlarii :KK60:

bilmedigim bick sey vardir cnm :KK19:

anacım bi kerem konuşuluyor ama konuşulamıyor ayrıca varla yok arası bişey güzel ama olmaz da bi yandan merak etmeyip te napıcan ama desen ki ettin de noldu hiiç çıka çıka aha da bu çıktı Eki Görüntüle 398092
hayal dağarcığımı meşgul etmeyin kardişimmmmmmmmm:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
ayrıca prenses hanım söyler misiniz ahada bi güzel giyinmişsiniz işte avatar bir a da görüldüğü üzre kimi kandırıyon sen bakiim hııııııııı:KK53::KK53::KK53::KK53:
bu ne kizim karizma yerlerde:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kızlaaaaaarrrrrr bu gemi kalkaaaaaaaaaaaarrrrrrrr

çok bile kaldım:KK1::KK1::KK1:
bol muhabbetler
gulu gule kuzu:KK5::KK5::KK5::KK5:

kızlar itiraf zamanı kimler uzun don giyiyor kimler giymiyor hemen açıklayıverin
ben uzun doncuyum oh ne rahat anlatamam :KK52:

X