- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
algı hep bikere yapan bidaha yapar hiçmi istisnası yok bunun ben bu adamın o yaptıgına karşılık bin tane iyi özelligini sayarım neden gerçekten pişman olma olasılıgını hesaba katmıyosunuzÖzel alan sandığın aslen kum havuzunda oynamayı sürdürmeyi tabi ki seçebilirdin.
ben bile kendime şaşırdım aslında böyle bi durumda dayanamaz yüzyüze konuşmaya giderdim mutlaka ama bende anlamadım tutuldum sanki en iyisi bisüre beklemek eğer net kararıysa hiçbişey yapmaz bende yoluma bakarım o zamanEğer bu süreçte kendisi adım atarsa sen de ona göre hareket et yoksa sen adım atarsan ki bence bitirmesi fazla sert olmuş, ileride en ufak birşeyde başına kakar yine bitirir. Sakinleşince o da mantıklı düşünecektir mutlaka
En doğrusu bitanemben bile kendime şaşırdım aslında böyle bi durumda dayanamaz yüzyüze konuşmaya giderdim mutlaka ama bende anlamadım tutuldum sanki en iyisi bisüre beklemek eğer net kararıysa hiçbişey yapmaz bende yoluma bakarım o zaman
algı hep bikere yapan bidaha yapar hiçmi istisnası yok bunun ben bu adamın o yaptıgına karşılık bin tane iyi özelligini sayarım neden gerçekten pişman olma olasılıgını hesaba katmıyosunuz
eksik olma canım benimEn doğrusu bitanem
bu kadar kontrol fazla diye ayrıldı diyorum ya bu sefer sorun bendeydi yapmadığım şey kalmadı kendisi bilir bu sefer saygı duyucam hertürlü kararınaAy pişman olan neden şu an senden ayrılmış olsun? Madem pişmandı neyine hala sürdürüyordun takıntılı davranışlarını?
Bin tane iyi özellikli adamdıysa derdin neydi o zaman? Hayır tutarsızlık, dengesizlik diz boyu oluyor ilişkilerde, acaba başkası ne yapıyor, ne ediyor, bilmem kim kıskanç da ben neden olmayayım, bilmem kim nasılsa ben de olayım vs.
canım böyle bir konuda bu tarz davranması çok çocukça. insanlar neler atlatıyorda yıkılmıyor. bu yüzünü şimdi göstermesi daha iyi oldu henüz başlarındasın ilişkinin takma kafanaMerhaba kızlar 10 aylık bir ilişkim var(dı) erkek arkadaşımla başlarda sorunlarımız vardı ama son 3-4 aydır aramız oldukça iyiydi..Ben sürekli kontrol ediyodum telefon mail bilgisayar ne varsa, bunları çaktırmadan yapıyodum ama dün anladı bana kızdı,güvenini kazanmak için elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak dedi benden ayrılmak istedi böyle biriyle evlenmek istemiyorum dedi helallik istedi teşekkür etti herşey için..Halbuki dün sabah ne güzel planlar yapıyoduk sınavlarım bitince şuraya gideriz şunu yaparız falan..Sınavlarınla değil benimle uğraşıyomuşsun sen hep dedi bende bişey diyemedim kabul ettim en son dün 4 te vedalaştık o zamandan beri hiçbişey yok girmiyorum whatsapa ama durumunu değiştirmiş bu bilgiyi öğrendim sadece..Gerçekten kararlı bi şekilde gitti sizce bişeyler yapayımmı yoksa susayımmı?Önceden bana kızdığında hemen yanına gidiyodum ama bu sefer bişey yapmayı düşünmüyorum yada yapmalımıyım bilmiyorum sadece mutsuz olduğumu biliyorum.
teşekkür ederim canım kısa sürede atlatırım inşallah zor görünüyo amacanım böyle bir konuda bu tarz davranması çok çocukça. insanlar neler atlatıyorda yıkılmıyor. bu yüzünü şimdi göstermesi daha iyi oldu henüz başlarındasın ilişkinin takma kafana
herşeyimi burayla paylaşıyorum başka bu kadar yakın olduğum biri yok herkes farklı olduğumu düşünüyodur ama içimde yaşıyorum aslında çoğu şeyi..evet şifrelerini verdi ama kendi rehberindeki kişileri ben gizlice kendime kaydetmiştim görünce kızdı kontrolüde abarttın artık dedi son olay bu oldu en azındanBen konularını az çok biliyorum . Güven dediğimiz bir şey var . Gittiğinde geri getirmek çok zor . Devamlı sıkıntılı konular açıyordun . Biraz kendine zaman ver . Hatalı olduğunu düşünmüyorum ama senin konunda hatalı olmadığını düşünüyorum . Başka birisi olsa neden bakıyorsun başkasını hesabı vs .karıştırlır mı derdim ama . Zaten bakman içinde şifreleri o vermiş galiba . Şimdi de neden bakıyorsun diye ayrılıyor
gözlerim seni aradı valla canım teselliye ihtiyacım var :) 30,5 saat olduOkumaktan yoruldum vallahi :)
Tekrar barışırsınız siz.
herşeyimi burayla paylaşıyorum başka bu kadar yakın olduğum biri yok herkes farklı olduğumu düşünüyodur ama içimde yaşıyorum aslında çoğu şeyi..evet şifrelerini verdi ama kendi rehberindeki kişileri ben gizlice kendime kaydetmiştim görünce kızdı kontrolüde abarttın artık dedi son olay bu oldu en azından
gözlerim seni aradı valla canım teselliye ihtiyacım var :) 30,5 saat oldu
haklısın canım şuan 30,5 saattir susmak benim için büyük başarı aslındaBirisi bir şey yapmak istedikten sonra onu engellemek zordur . Sen sadece bu kadar detaylı takip ederek kendini üzüyorsun . Bazen oluruna bırakmalısın .
bu sefer gerçekten ciddi gibiydi saygılı bi şekilde ayrıldık bişey diyemedim resmenGeldim geldim.
Kıyamam saat sayıyor.
Dayan!
Yine arayacak.
bu sefer gerçekten ciddi gibiydi saygılı bi şekilde ayrıldık bişey diyemedim resmen
çok teşekkür ederim canım ne kadar iyi geldi hep aklımın bi köşesinde olucak söylediklerin..bi şekilde kendimi rahatlatma yöntemiydi onu kontrol etmek ama o kırıldı, bundan sonra ne olur bilmiyorum bianda kızıp gitse belki döner derdim ama gayet sakince konuştuk bu kadar kontrolde fazla diyip ayrılmak istedigini söyledi bende ona zaman veriyorum ilerde dönmezse şansımı denermiyim bilmiyorum o kadar zor bi süreçkiBir olay üzerine bu şekilde kontrole başlamışsınız anladığım kadarıyla ama şunu söylemeliyim ki, kontrol gerçekten her iki taraf için de yıpratıcı ve incitici. Kendinizi ahlak polisi konumuna koymanız sizin için de incitici, onun çocuk gibi sürekli kontrol edilmesi de.. Bu bir yerde kesinlikle patlak veriyor. Tecrübeyle sabit.
Barışır mısınız bilemem,yorulmuş gibi duruyor sevgiliniz anlattıklarınıza bakarsam.
Ama barışırsanız tek tavsiyem kontrolü tamamen bırakmanız.
Ya güvenin, ya da yol verin.
Bence (çocuklar da dahil) bir insana "sen kötü bir şey yapacak kadar alçak değilsin" bakış açınız olduğunu hissettirirseniz, o kişi onurluysa zaten kendisine yakıştırmıyor. Siz kontrol etmiyorsunuz ve ipi tamamen ona veriyorsunuz. Ha eğer yine de yapıyorsa, bence yapılacak bir şey yok..