Mutsuzum..

bugün 11 de aradı 1 de hazır ol gelip alıcam dedi çok seviyomuşta çok özlemiş neden sen hiç aramadın dedi bende sen arama dedin ayrıldın dedim sesi öyle masumduki süründürmek vardı ama kıyamadım telefon yanında hep bakıyomuş whatsapa sürekli merak etmiş alıştı tabi benim hemen barışmaya çalışmama canıma deysin

Okurken gülümsedim.
Bence de degsin.
Seviyor bu çocuk seni.
Buluştunuz mu peki? Nasıl geçti?
Rica ediyorum artık bi rahat durun.
Çalışmıyor musun?

Okurken gülümsedim.
Bence de degsin.
Seviyor bu çocuk seni.
Buluştunuz mu peki? Nasıl geçti?
Rica ediyorum artık bi rahat durun.
Çalışmıyor musun?
rahat durmayan benim artık buluştuk güzeldi ilgisi sürekli üzerimdeydi özletmişim kendimi :) o çalışıyorda ben okuyorum canım 3.sınıftayım bundan sonra güzel olur inşallah herşey çok teşekkür ederim ilgin için

Rica ederim, inşaAllah, mutlu ol yeter.

Canım ayarlarını düzenlemen lazım. Profil seçenekleri var ordan.

Canım sevindim şu anki duruma

Bundan sonra kıskançlıkları ve kontrol etmeleri bir kenara bırakın, her şey çok daha güzel oluyor bu şekilde, ben hep derim, kendine güvenen "ben prensipli bir insanım ve düzgün insanlar ancak benimle olabilir" imajı veren bir kadın her zaman daha çekicidir, bir adım öndedir, ulaşılmazdır, arzu edilendir. Şu an onun seni aramasıyla 1-0 öndesin Bunu değerlendir mutlaka, inşallah sorunsuz mükemmel bir ilişkin olur

çok teşekkür ederim canım bende şu kontrol huyumdan vazgeçmek istiyorum ama buda benim kötü huyum işte umarım zamanla atlatırım..çok doğru söylüyosun senden öğreneceğim çok şey var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…