- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
koca bir BAHANE yaptığı ,resmen ufak bir pürüz beklemiş gitmek için ve gitmiş !Merhaba kızlar 10 aylık bir ilişkim var(dı) erkek arkadaşımla başlarda sorunlarımız vardı ama son 3-4 aydır aramız oldukça iyiydi..Ben sürekli kontrol ediyodum telefon mail bilgisayar ne varsa, bunları çaktırmadan yapıyodum ama dün anladı bana kızdı,güvenini kazanmak için elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak dedi benden ayrılmak istedi böyle biriyle evlenmek istemiyorum dedi helallik istedi teşekkür etti herşey için..Halbuki dün sabah ne güzel planlar yapıyoduk sınavlarım bitince şuraya gideriz şunu yaparız falan..Sınavlarınla değil benimle uğraşıyomuşsun sen hep dedi bende bişey diyemedim kabul ettim en son dün 4 te vedalaştık o zamandan beri hiçbişey yok girmiyorum whatsapa ama durumunu değiştirmiş bu bilgiyi öğrendim sadece..Gerçekten kararlı bi şekilde gitti sizce bişeyler yapayımmı yoksa susayımmı?Önceden bana kızdığında hemen yanına gidiyodum ama bu sefer bişey yapmayı düşünmüyorum yada yapmalımıyım bilmiyorum sadece mutsuz olduğumu biliyorum.
Aldatirken dusunecekti güven kazanmanin zor olduğunu bir.Merhaba kızlar 10 aylık bir ilişkim var(dı) erkek arkadaşımla başlarda sorunlarımız vardı ama son 3-4 aydır aramız oldukça iyiydi..Ben sürekli kontrol ediyodum telefon mail bilgisayar ne varsa, bunları çaktırmadan yapıyodum ama dün anladı bana kızdı,güvenini kazanmak için elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak dedi benden ayrılmak istedi böyle biriyle evlenmek istemiyorum dedi helallik istedi teşekkür etti herşey için..Halbuki dün sabah ne güzel planlar yapıyoduk sınavlarım bitince şuraya gideriz şunu yaparız falan..Sınavlarınla değil benimle uğraşıyomuşsun sen hep dedi bende bişey diyemedim kabul ettim en son dün 4 te vedalaştık o zamandan beri hiçbişey yok girmiyorum whatsapa ama durumunu değiştirmiş bu bilgiyi öğrendim sadece..Gerçekten kararlı bi şekilde gitti sizce bişeyler yapayımmı yoksa susayımmı?Önceden bana kızdığında hemen yanına gidiyodum ama bu sefer bişey yapmayı düşünmüyorum yada yapmalımıyım bilmiyorum sadece mutsuz olduğumu biliyorum.
ha! Aldatma olayını bilmiyordum. Eee zaten asıl ayrılması gereken konu sahibiymiş...Aldatirken dusunecekti güven kazanmanin zor olduğunu bir.
İkincisi madem paranoyaya baglayacaktiniz neden affettiniz?
10 aylik bir ilişki için fazla türk filmi tadinda durumunuz.
kendisi bilir o an zaten algılayamadım kabul ettim bende en doğrusu bu belkide..Böyle birşey için ayrılıyorsa zaten seni gerçek anlamda sevmemiştir ve sakladığı bişeyler var diye düşünüyorum. boşver ilgilenme bırak napıyorsa yapsın.
bende bişey yapmamayı düşünüyorum tamam belki biraz abarttım ama oda abarttı yanlış yaptı kendisi bilirsırf bunu yaptıgın için sana evlenmek istemiyorum böyle birşey düşünmüyorum fan dediyse kendini haklı iken haksız duruma düşürmüş...Bana kalırsa hiçbirşey yapma
evet çok kez uyardı çünkü ben hep gizli gizli peşindeydimSeni bu konu da daha önce uyarmış mıydı ?
elimden başka bişey gelmez ama o kadar zorki bianda boşluğa düştüm sanki herşey güzelken kötü olduhaklı olarak kızmış ama tavrı ve tepkisi agır olmuş...
bence biraz beklemelisin.
aynen hem sakladığı bişeyi olmasa niye kızsınki fırsat kolluyomuş ayrılmak içinbahane aramış bunu yakalayıncada tam olmuş bence.
kız aldattığı nerde yazıo gözlerim görmedi benim orayıAldatirken dusunecekti güven kazanmanin zor olduğunu bir.
İkincisi madem paranoyaya baglayacaktiniz neden affettiniz?
10 aylik bir ilişki için fazla türk filmi tadinda durumunuz.
Aldatmanin bahanesi de iliskinin ilk baslarinda sevgisinin , hislerinin kuvvetli olmadigi idi ama yakalandıktan sonra çok seviyormuş asla böyle bir şey olmaz demiş bundan sonra:) bu aciklama beni şoka sokmuştu da unutmadim konu sahibinuha! Aldatma olayını bilmiyordum. Eee zaten asıl ayrılması gereken konu sahibiymiş...
Eski konularindakız aldattığı nerde yazıo gözlerim görmedi benim orayı