- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.678
- Konu Sahibi homesweethome3
Aldatmayacaktı, yalan söylemeyecekti. Güven kolay kurulmuyor hele varken kaybedilirse daha da zor geri gelmesi. Sal ipini gitsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son bi konuşmayı hakediyoruz belkide burdaki arkadaşlar 10 aylık ilişki dramatize etmeye gerek yok diyolar ama 2-3 günde bir görüşünce ister istemez bağlandık..güvensizliğimi her fırsatta söylüyodum mutlaka konusunu açıyodum ama kızmıyodu sakince anlatıyodu sen yeterki güven ben sana herşeyimi anlatıyorum diyodu..ben yinede gizli gizli takip etmeye devam ettim şimdilik bisüre suscam kendisine kalsın düşünsün 27 saattir konuşmuyoruz ilk defaBenim yuzumden bu hale geldin deyisi sizi yine de dusundugunu gosteriyor ama boyle birden bire bitmedi aklinizda soru isaretleri birakacak emin olmadan bitecek hersey. İnsani anlamak zordur. Bence yine de bitecegini goze alarak onunla konusmayi ictenlikle denemeniz. Hatanizi kabul edin duygularinizi guvensizliginizi hic saklamadan ifade edin ama ezilmeden duygulariniza sahip cikin. Onu anlamaya calisin. Bitecekse de siz de emin olarak bitirin derim.
sal diyince salınmıyoki be canım oda üzülüyomu yoksa keyfi yerindemi tek başımamı üzülüyorum hiçbişey bilmiyorumAldatmayacaktı, yalan söylemeyecekti. Güven kolay kurulmuyor hele varken kaybedilirse daha da zor geri gelmesi. Sal ipini gitsin.
son bi konuşmayı hakediyoruz belkide burdaki arkadaşlar 10 aylık ilişki dramatize etmeye gerek yok diyolar ama 2-3 günde bir görüşünce ister istemez bağlandık..güvensizliğimi her fırsatta söylüyodum mutlaka konusunu açıyodum ama kızmıyodu sakince anlatıyodu sen yeterki güven ben sana herşeyimi anlatıyorum diyodu..ben yinede gizli gizli takip etmeye devam ettim şimdilik bisüre suscam kendisine kalsın düşünsün 27 saattir konuşmuyoruz ilk defa
çok teşekkür ederim canım destek olduğun için hayırlı olsun herşeyEvet biraz zaman biraz sabir. Hisettiginiz gibi yapin. Seviyorsa sizi anlayacaktir. Hatasiz insan olmaz. Onemli olan anlayisli olabilecek kadar sizi sevmesi.
güvensizliğimi her fırsatta söylüyodum mutlaka konusunu açıyodum ama kızmıyodu sakince anlatıyodu sen yeterki güven ben sana herşeyimi anlatıyorum diyodu..ben yinede gizli gizli takip etmeye devam ettim
haksız olan taraf o aslında ama bende az degilim kabul ediyorum şimdiden çok özledimYine yeni yeniden ayrılmanız iyi olmuş hastalık dediğin şeyle? tahammül sınırlarını zorlamışsın artık.
haksız olan taraf o aslında ama bende az degilim kabul ediyorum şimdiden çok özledim
çocuk haklı kim ister ki paranoyak sevgili?Merhaba kızlar 10 aylık bir ilişkim var(dı) erkek arkadaşımla başlarda sorunlarımız vardı ama son 3-4 aydır aramız oldukça iyiydi..Ben sürekli kontrol ediyodum telefon mail bilgisayar ne varsa, bunları çaktırmadan yapıyodum ama dün anladı bana kızdı,güvenini kazanmak için elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak dedi benden ayrılmak istedi böyle biriyle evlenmek istemiyorum dedi helallik istedi teşekkür etti herşey için..Halbuki dün sabah ne güzel planlar yapıyoduk sınavlarım bitince şuraya gideriz şunu yaparız falan..Sınavlarınla değil benimle uğraşıyomuşsun sen hep dedi bende bişey diyemedim kabul ettim en son dün 4 te vedalaştık o zamandan beri hiçbişey yok girmiyorum whatsapa ama durumunu değiştirmiş bu bilgiyi öğrendim sadece..Gerçekten kararlı bi şekilde gitti sizce bişeyler yapayımmı yoksa susayımmı?Önceden bana kızdığında hemen yanına gidiyodum ama bu sefer bişey yapmayı düşünmüyorum yada yapmalımıyım bilmiyorum sadece mutsuz olduğumu biliyorum.
en iyisi kontrol etmeyip akışına bırakmak yani?Az olmadığın yerler bundan sonraki ilişkilerinde de karşına çıkacak, kimisinde bu yüzden daha kısa sürede terkedilirsin, kimisinde azıcık zeki çıkarsa aldatıldığını anlayamazsın bile.
jelibonum nerdesin ya moralim çok bozuk inşallah anlar 28 saat oldu sadece susuyorumoyyy kıyamam bence bekle bir şey yapma canım benim. Tepkisi fazla olmuş belki sakinleşince kendisi de bunu anlayacaktır. Şimdi üstüne gidersen ters tepebilir
en iyisi kontrol etmeyip akışına bırakmak yani?
Geç girdim bugün kuzum :) üzülme onun da sakinleşmesini bekle şu anda her hareketin ters tepebilir. Mecbuen beklemelisinjelibonum nerdesin ya moralim çok bozuk inşallah anlar 28 saat oldu sadece susuyorum
Kardes valla bi "sen daha iyilerine layiksin" eksik kalmis mesajda.Benim yüzümden bu hale geldin tamam ben yokum bundan böyle lütfen dostça ve anlayışla bitsin teşekkür ederim herşey için üzerimde hakkın çok hakkını helal et..son mesajı buydu bu sefer bitti sanırım
belkide gerçekten pişman oldu benide üzmemek için herşeyi haber veriyodu izin veriyodu özel alanına girmeme ama ben ona fırsat vermedimki hep bi şekilde sorun çıkardımEn iyisi özgüven sahibi olup kimsenin seni aldatmasına izin vermemek, farkettiğin anda da bir daha geriye bakmamak, saçma sapan karakterli insanlar hep var olacak.
sağol canım benim desteğin için başka çarem yokGeç girdim bugün kuzum :) üzülme onun da sakinleşmesini bekle şu anda her hareketin ters tepebilir. Mecbuen beklemelisin
doğru söylüyosun valla hiç kavga gürültü ayrılması değildiKardes valla bi "sen daha iyilerine layiksin" eksik kalmis mesajda.
belkide gerçekten pişman oldu benide üzmemek için herşeyi haber veriyodu izin veriyodu özel alanına girmeme ama ben ona fırsat vermedimki hep bi şekilde sorun çıkardım
Eğer bu süreçte kendisi adım atarsa sen de ona göre hareket et yoksa sen adım atarsan ki bence bitirmesi fazla sert olmuş, ileride en ufak birşeyde başına kakar yine bitirir. Sakinleşince o da mantıklı düşünecektir mutlakasağol canım benim desteğin için başka çarem yok
doğru söylüyosun valla hiç kavga gürültü ayrılması değildi