Mutsuzum..

Aldatmayacaktı, yalan söylemeyecekti. Güven kolay kurulmuyor hele varken kaybedilirse daha da zor geri gelmesi. Sal ipini gitsin.

son bi konuşmayı hakediyoruz belkide burdaki arkadaşlar 10 aylık ilişki dramatize etmeye gerek yok diyolar ama 2-3 günde bir görüşünce ister istemez bağlandık..güvensizliğimi her fırsatta söylüyodum mutlaka konusunu açıyodum ama kızmıyodu sakince anlatıyodu sen yeterki güven ben sana herşeyimi anlatıyorum diyodu..ben yinede gizli gizli takip etmeye devam ettim şimdilik bisüre suscam kendisine kalsın düşünsün 27 saattir konuşmuyoruz ilk defa

Evet biraz zaman biraz sabir. Hisettiginiz gibi yapin. Seviyorsa sizi anlayacaktir. Hatasiz insan olmaz. Onemli olan anlayisli olabilecek kadar sizi sevmesi.

güvensizliğimi her fırsatta söylüyodum mutlaka konusunu açıyodum ama kızmıyodu sakince anlatıyodu sen yeterki güven ben sana herşeyimi anlatıyorum diyodu..ben yinede gizli gizli takip etmeye devam ettim

Yine yeni yeniden ayrılmanız iyi olmuş hastalık dediğin şeyle? tahammül sınırlarını zorlamışsın artık.

haksız olan taraf o aslında ama bende az degilim kabul ediyorum şimdiden çok özledim

Az olmadığın yerler bundan sonraki ilişkilerinde de karşına çıkacak, kimisinde bu yüzden daha kısa sürede terkedilirsin, kimisinde azıcık zeki çıkarsa aldatıldığını anlayamazsın bile.

çocuk haklı kim ister ki paranoyak sevgili?

oyyy kıyamam bence bekle bir şey yapma canım benim. Tepkisi fazla olmuş belki sakinleşince kendisi de bunu anlayacaktır. Şimdi üstüne gidersen ters tepebilir

En iyisi özgüven sahibi olup kimsenin seni aldatmasına izin vermemek, farkettiğin anda da bir daha geriye bakmamak, saçma sapan karakterli insanlar hep var olacak.
belkide gerçekten pişman oldu benide üzmemek için herşeyi haber veriyodu izin veriyodu özel alanına girmeme ama ben ona fırsat vermedimki hep bi şekilde sorun çıkardım

belkide gerçekten pişman oldu benide üzmemek için herşeyi haber veriyodu izin veriyodu özel alanına girmeme ama ben ona fırsat vermedimki hep bi şekilde sorun çıkardım

Özel alan sandığın aslen kum havuzunda oynamayı sürdürmeyi tabi ki seçebilirdin.

sağol canım benim desteğin için başka çarem yok

doğru söylüyosun valla hiç kavga gürültü ayrılması değildi
Eğer bu süreçte kendisi adım atarsa sen de ona göre hareket et yoksa sen adım atarsan ki bence bitirmesi fazla sert olmuş, ileride en ufak birşeyde başına kakar yine bitirir. Sakinleşince o da mantıklı düşünecektir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…