Mutsuzum..

Bir konuya kızmak, tepki koymak farklıdır, bunun için terk etmek farklı... Yeterince sevmediği için kendine bir çıkış yolu ararken eline bir fırsat geçmiş bir adam görüyorum ben bu resimde, üzgünüm.

Türk erkeğinin de eşi benzeri yok valla, ne orijinal şeylerle geliyor bunlar.

Telefonunu mailini karıştırdığına göre,eveliyatında güvenini sarsan vukuati olmuş.Böyle de hayat geçmez ki.Karıştır kurcala,şüphe et nereye kadar.Bence hiçbirşey yapma.Biraz oluruna bırak.Kimseyi pohpohlamanın anlamı yok.Bazen en büyük tepki,tepkisiz kalmaktır.

şimdilik bende sessiz kalmayı düşünüyorum çünkü öncedende bu tarz muhabbetlerden kızdı ve ben işyerine falan gidiyodum ona alıştı belkide o nasılsa döner diye düşünüp bişey yapmaz

Bence sen sınavlarını atlat önce.Ondan sonra da ona yaz.Bence haksızsın yani.Ama onunda tepkisi abartılı olmus.Yani ikiniz icinde ayrı ayrı söylüyorum bu yüzden sevdigin insanı kaybetmeye değmez.
en kötüsüde bugün son sınavım vardı ve bianda boşluğa düştüm:/

çaktırmadan yapsaydım keşke ayrılmak istedi bende dur demedim zaten kendisi bilir

koca bir BAHANE yaptığı ,resmen ufak bir pürüz beklemiş gitmek için ve gitmiş !
kendisi bilir yanlış yapıyo farkında değil

Aldatirken dusunecekti güven kazanmanin zor olduğunu bir.

İkincisi madem paranoyaya baglayacaktiniz neden affettiniz?

10 aylik bir ilişki için fazla türk filmi tadinda durumunuz.
ben o olayı hatırlatıyorum iki kıza yazmışım karşılıklı konuşma bile olmamış eylülde olmuş ben hatırlamıyorum bile geçmişle yaşıyosun ve çok abartıyosun dedi şüpheci biriyim zaten kontrollerle rahatlıyodum belkide ama yakalanmak kötü oldu

Ama size karşı hislerinin yeterli olmadigi için bu kizlara yazma gereği duyduğunu söyleyen de kendisiydi.

Yani siz midenizde kelebeklerle uçuşurken sevildiğinizi düşünürken sizinl tam tersi hisle başka kızlarla muhabbet arayan bir adamla karsi karsiyasiniz.

Ben aldatilmayi hazmedip unutani görmedim. Evliliğini/ilişkisini unuttum geçer diyerek sürdürüp birbirine zehir edenleri gördüm. Siz de bunlardan birisiniz.

Biri bana yapsa, ben de aynı tepkiyi veririm. Telefonumu, bilgisayarımı karıştırmak ne demek! Mailleri mi okumak?

Bu kadarcık için ayrılır mı diyenlere şaşırdım doğrusu.
önceki olan bi olay yüzünden böyle oldu eylülde bi vukuatı vardı bi programdan iki kıza yazmış ama kızlardan cevap yok (keşke konuşma olsaydıda okusaydım) ve programı silmiş ben bunu 1-2 ay sonra gördüm ve ogünden beri takipteyim hemde ne takip:) bişey olmadığını gördükçe rahatlıyodum çünkü burda yazarak anlatılmaz ama gerçekten bana değer veren seven biri vardı karşımda güvenimi kazanmak için herşeyi yapıyodu samimiydi bana öyle geliyodu en azından bilmiyorum ayrılmak kötü oldu belkide hayırlısı böyledir..

son 4 aydır o kadar normal bi ilişkiydiki ben hala devam ettim takiplere sorunu başta çıkaran oydu ama sonunu ben hazırladım gibi bişey oldu

26 saat oldu ve ilk defa bu kadar konuşmadık anlamsız bi boşluktayım

Hakkında en hayırlısı olsun canım. Bilmiyorsun neyin gerçekten daha iyi olacağını. Dönsün diye dua etme, hayırlısı neyse o olsun de. Bu güvensizlik sırf ona zarar değil, seni de yıpratır sonuçta.

evet ilk zamanlar çok kavga ederdik asla savunmuyorum çünkü unutamadım bitürlü haklısınız..ama son 4 aydır gerçekten adam gibi bi ilişki olmuştu şurda yazdıklarımdan anlaşılmaz ama gerçeğini ben biliyorum..sürekli ararız mesajlaşırız buluşmadan eve döndügümüzde görüntülü konuşuruz sevdigini hissettiriyodu hatta arada soruyodum kızlarla konuşuyomusun diye fırsatmı veriyosun diye gülüyodu..şuan nedense sadece güzel şeyler var aklımda

teşekkür ederim canım şuan olayı tam idrak edemedim ilk şok dedikleri sanırım:) o hatalıydı ama bende fazla üstüne gittim kabul ediyorum hayırlısı neyse o olsun..

ben de ilk zamanlarda her şeyini kontrol ediyordum psikopat gibi, telefonunu bile kurcalıyordum. yanımdan tuvalete vs giderken masadan bile almaz telefonu, kontrol etmemin sebebini güvenmek istiyorum güven duymak istiyorum diye açıklamıştım o da al her şeyim senin bi çekincem yok demişti. maillerinde hep iş ya da oyun mailleri telefonunda desen hep benim fotolarım hep benimle ilgili şeyler ya da erkek arkadaşlarının mesajları. artık ben yaptığımdan utandım o benim şifrelerimi ne istedi ne de telefonumu bir kez eline aldı. ben şeffaf olalım istedim kendi şifrelerimi de verdim. o bana sana inanıyorum bakmama da gerek yok dedi. şimdi içim çok rahat 7/24 sürekli telefon mesaj iş yerinden evden her yerden görüşüyoruz her zaman haber verir bana ben ona... şimdi şifrelerini bildiğim halde açıp bakmıyorum. bana hep sadece bana inan bana güven başka bişiy istemiyorum derdi. girdiğim zamanlarda bazen haksız yere saçma sapan sorular sorardım bana kızardı ama ayrılığa kadar gelmedi hiç bir zaman. yaptığımdan utandım kişisel hayata tecavüz resmen. ama insan sevince merak ediyor ben kimseyi onu sevdiğim gibi sevmedim. velhasıl kelam artık bakmıyorum. erkeklerin zoruna gidiyor böyle şeyler bişiy saklasa zaten vermez. umarım barışırsınız ama ağır olmuş yaptığı.

sagol canım sen beni iyi anlarsın buda bi hastalık sanırım..oda aynen öyle herşeyi haber verir şifreleri verir ama o bana şunu yapcam dediginde bile ben onu takip ettim gerçekten öylemi diye ve hep öyle oldugunu gördüm ama devam ettim durduramadım kendimi dayanamadı belkide..kabul ettim ayrılma teklifini yokmuşum gibi davranıyorum o öyle istedi çünkü..ne güzel bir ilişkin var maşallah

basdan aldatmissa canim tamiri mumkun degil birak gitsin insan bekarken evet diyor ama evlenince sinderemeyecekdin hep kafanin bir yerinde durup seni kemirecekdi eve gec gelse aklin baska seye takili kalacakdi azicik bakim yapsa acabami diyecekdin neden nicin bunca uzuntu stres kici kirik bir erkek icin bosverrrrr gidene yol ver kendine bir iyilik yap sana deger veren biriyle yola devam etariza cikarinida tamirciye birak bi zahmet

hımmm olayda bir de aldatılma var... konu sahibi e bu adam direk ofsayt.. sil gitsin bi kere yapan bi daha yapar... biraz sert olacak ama tamamen bahane aramış sizi sevmiyor bence umrunuzda olmasın

teşekkür ederim tatlım inşallah sen de mutlu olursun... takılma ona daha iyi insanlar çıkar karşına

işte bana deger veren o bunu bi kadın hissetmezmi burdaki herkes ilgisizlikten konu açıyo yinede seni sevmiyo anlamına gelmez deniyo adam benimle nerdeyse 24 saat ilgileniyodu ama sevmiyo diyosunuz bilmiyorum yanlış düşünüyosamda inşallah geri dönmez

hımmm olayda bir de aldatılma var... konu sahibi e bu adam direk ofsayt.. sil gitsin bi kere yapan bi daha yapar... biraz sert olacak ama tamamen bahane aramış sizi sevmiyor bence umrunuzda olmasın
bahane aradıysa kendisi bilir engel olmadım

Telinin kurcalanmasindan bu kadar rahatsiz olmamaliydi temiz biriyse. Ve senin guvensizligini anlayisla karsilamaliydi seviyorsa. İnsanlara guvenmek kolaymi..

Telinin kurcalanmasindan bu kadar rahatsiz olmamaliydi temiz biriyse. Ve senin guvensizligini anlayisla karsilamaliydi seviyorsa. İnsanlara guvenmek kolaymi..
yok telden rahatsız olmazdı ama yanında yokken sürekli avea online işlemlerini kontrol ediyodum buna bozuldu asıl senin yaptığın gizli iş diye

O zaman dönüp özür dileyebilirsiniz hatalı oldugunuzu düşünüyorsanız..

Ama ben bir adamı aldatsam, affedilsem benim telimi vs karıstırır görsem sadece hala güvenmediği için üzülür kendime bin kere daha kızardım.
Ona parlamak hatta terk etmek aklıma gelmezdi...

Benim yüzümden bu hale geldin tamam ben yokum bundan böyle lütfen dostça ve anlayışla bitsin teşekkür ederim herşey için üzerimde hakkın çok hakkını helal et..son mesajı buydu bu sefer bitti sanırım

Benim yuzumden bu hale geldin deyisi sizi yine de dusundugunu gosteriyor ama boyle birden bire bitmedi aklinizda soru isaretleri birakacak emin olmadan bitecek hersey. İnsani anlamak zordur. Bence yine de bitecegini goze alarak onunla konusmayi ictenlikle denemeniz. Hatanizi kabul edin duygularinizi guvensizliginizi hic saklamadan ifade edin ama ezilmeden duygulariniza sahip cikin. Onu anlamaya calisin. Bitecekse de siz de emin olarak bitirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…