Mutsuzum..

Sen de abartmışsın arkadaşım ama.
Empati yap biraz. Rehberi yedeklemek ne demek. Nefes alamıyor adam.

Bırak kendi haline, sakinlessin.
Aşk varsa, geri dönüş kaçınılmazdır ki seviyorsunuz birbirinizi.

Senin işin gücün yok mu? Kafayı başka şeylere yorsan azıcık.
abarttım biraz galiba, hayatım resmen onu düşünerek geçiyomuş o kadar boşluğa düştümki acil bişeyler bulmam lazım dediğin gibi arkadaşım, şimdi olay daha çok sıcak ondan bişey gelmedikçe canım daha çok acıyacak

abarttım biraz galiba, hayatım resmen onu düşünerek geçiyomuş o kadar boşluğa düştümki acil bişeyler bulmam lazım dediğin gibi arkadaşım, şimdi olay daha çok sıcak ondan bişey gelmedikçe canım daha çok acıyacak

Acilen bir uğraş bul en faydalisindan...

Bırak özlesin seni zor ama duracan. Ararsan bi ağırlığın kalmaz.
Cool ol. Sessiz kal canım. Sakın ama sakın arama.
Okul su yol olarak bunlar sana geri döner. :KK60:

Sana gozdagi vermeye calisiyordur buyuk ihtimalle..bir daha ozel hayatima mudahale edersen olacaklari düşün demek istiyordur..Ben olsam umursamazdim aramazdim. Goren der cocuklarinin babasi..bak keyfine ..umursama, gelirse senindir, gelmezse zaten hic senin olmamistir . Bu sebeple ciddi ciddi terkediyorsa sevmemistir.

Sana gozdagi vermeye calisiyordur buyuk ihtimalle..bir daha ozel hayatima mudahale edersen olacaklari düşün demek istiyordur..Ben olsam umursamazdim aramazdim. Goren der cocuklarinin babasi..bak keyfine ..umursama, gelirse senindir, gelmezse zaten hic senin olmamistir . Bu sebeple ciddi ciddi terkediyorsa sevmemistir.
bunu zaman göstericek sanırım sessiz kalmaktan başka çarem yok ne kadar zor olsada, teşekkür ederim canım

bunu zaman göstericek sanırım sessiz kalmaktan başka çarem yok ne kadar zor olsada, teşekkür ederim canım
sen aradikca kendini bulunmaz bursa kumasi zannedecek. yuz verdikce tepene cikacak. ben anliyorum seni, simdi surekli tel.i kontrol ediyorsundur mesaj atmismi falan diye..ama varya hepsi bos inan bana. tecrube konusuyor..hic de suclu hissetme kendini. kontrol ettiysen ettin. bir de su ayrilirkenki helallik isteme merasimleri varya hani bu tip erkeklerin, hepsi duygu somurusu, seni etkilemeye calismis, dur bi helallik de isteyeyim de gorsun nasil ciddi ciddi terkedyorum, azcik duygulansin, uzulsun bakalim demis..bunlar varya, hep poz hep palavra..

sen aradikca kendini bulunmaz bursa kumasi zannedecek. yuz verdikce tepene cikacak. ben anliyorum seni, simdi surekli tel.i kontrol ediyorsundur mesaj atmismi falan diye..ama varya hepsi bos inan bana. tecrube konusuyor..hic de suclu hissetme kendini. kontrol ettiysen ettin. bir de su ayrilirkenki helallik isteme merasimleri varya hani bu tip erkeklerin, hepsi duygu somurusu, seni etkilemeye calismis, dur bi helallik de isteyeyim de gorsun nasil ciddi ciddi terkedyorum, azcik duygulansin, uzulsun bakalim demis..bunlar varya, hep poz hep palavra..
sürekli telefon yanımda gözüm orada ama hiçbişey gelmiyo..üzmeyi çok iyi başardı şimdi mutludur umarım

Bence sen sınavlarını atlat önce.Ondan sonra da ona yaz.Bence haksızsın yani.Ama onunda tepkisi abartılı olmus.Yani ikiniz icinde ayrı ayrı söylüyorum bu yüzden sevdigin insanı kaybetmeye değmez.
ben de tamı tamına bunları yazacaktım:KK9:
bu arada profil fotoğrafına bayıldım, en sevdiğim filmin en sevdiğim sahnesi:cool:

Merhaba kızlar 10 aylık bir ilişkim var(dı) erkek arkadaşımla başlarda sorunlarımız vardı ama son 3-4 aydır aramız oldukça iyiydi..Ben sürekli kontrol ediyodum telefon mail bilgisayar ne varsa, bunları çaktırmadan yapıyodum ama dün anladı bana kızdı,güvenini kazanmak için elimden geleni yapıyorum senin yaptığına bak dedi benden ayrılmak istedi böyle biriyle evlenmek istemiyorum dedi helallik istedi teşekkür etti herşey için..Halbuki dün sabah ne güzel planlar yapıyoduk sınavlarım bitince şuraya gideriz şunu yaparız falan..Sınavlarınla değil benimle uğraşıyomuşsun sen hep dedi bende bişey diyemedim kabul ettim en son dün 4 te vedalaştık o zamandan beri hiçbişey yok girmiyorum whatsapa ama durumunu değiştirmiş bu bilgiyi öğrendim sadece..Gerçekten kararlı bi şekilde gitti sizce bişeyler yapayımmı yoksa susayımmı?Önceden bana kızdığında hemen yanına gidiyodum ama bu sefer bişey yapmayı düşünmüyorum yada yapmalımıyım bilmiyorum sadece mutsuz olduğumu biliyorum.
acıkcası adam senden sogumus iyice ve heycanı bitmiş ayrılmaya bahanesi olmus yada sın damla olmus yol ver gitsin kendini bişey sanmasın iyice üste cıkar ezer yoksa

Valla normal şartlarda erkek arkadaşını haklı bulurdum, ama geçmiş konularını bildiğimden hiç mi hiç haklı bulamıyorum.
Karşısındaki kadından güven bekleyen adam aldatmaz en başta.
Bu adamın onun yazışmalarını kontrol etmenize kızma sebebi hiç de öyle dediği gibi aranızdaki güvensizlik değil. Adam istediği gibi çapkınlık yapamıyor ona sinirlenmiş.
Şimdi size göz dağı veriyor. Ya çapkınlıklarına göz yumacaksınız, ya da sizden ayrılacak.
Bu çocuğu hiç ama hiç gözüm tutmuyor. Seni çok üzecek belli. Ayrıldığınız iyi olmuş. Şükret bence.

Valla normal şartlarda erkek arkadaşını haklı bulurdum, ama geçmiş konularını bildiğimden hiç mi hiç haklı bulamıyorum.
Karşısındaki kadından güven bekleyen adam aldatmaz en başta.
Bu adamın onun yazışmalarını kontrol etmenize kızma sebebi hiç de öyle dediği gibi aranızdaki güvensizlik değil. Adam istediği gibi çapkınlık yapamıyor ona sinirlenmiş.
Şimdi size göz dağı veriyor. Ya çapkınlıklarına göz yumacaksınız, ya da sizden ayrılacak.
Bu çocuğu hiç ama hiç gözüm tutmuyor. Seni çok üzecek belli. Ayrıldığınız iyi olmuş. Şükret bence.
bu sefer gerçekten bitti sanırım 51 saattir hiçbişey yok

bu sefer gerçekten bitti sanırım 51 saattir hiçbişey yok
Valla seni gerçekten seviyorsa en geç 1 hafta içinde geri döner. Dönmezse seni gözden çıkarmış demektir.
Erkekler bizim gibi ruh halleri değişken nevrotik yaratıklar değiller. Ayrılmışlarsa kafalarına gerçekten bitirmişler demektir.
Sakın iletişime geçme. Blöf yapıyorsa 1 hafta içinde barışmak için iletilmiştir geçer. Yok geçmezse senden vazgeçmiş demektir.
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bundan sonra seni mutlu edecek birini bulursun. :)

Valla seni gerçekten seviyorsa en geç 1 hafta içinde geri döner. Dönmezse seni gözden çıkarmış demektir.
Erkekler bizim gibi ruh halleri değişken nevrotik yaratıklar değiller. Ayrılmışlarsa kafalarına gerçekten bitirmişler demektir.
Sakın iletişime geçme. Blöf yapıyorsa 1 hafta içinde barışmak için iletilmiştir geçer. Yok geçmezse senden vazgeçmiş demektir.
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bundan sonra seni mutlu edecek birini bulursun. :)
teşekkür ederim gerçekten bi hemcinsinizi düşündüğünüzü hissediyorum bisüre daha beklicem eğer bişey gelmezsede yapcak bişey yok hayırlısı neyse o olsun

X