mutsuzluktan nefes bile alamıyorum.. :(

amin canım... çok büyük hata biliyorum, isyan etmemeye, hayırlı olan neyse onu yaşıyorum diye düşünmeye çalışıyorum ama bi yerden sonra mutsuzluğa teslim oluyorum tekrar...

cnm internette ruh ve sinir hstlıkları diye cıkmıyo ama devletteki her hastanede online randevuda alabilrisin direkt internetten

eski sevgilinden ayrılmak doğru bir karar olmuş çünkü onu kandırmış, kendini de mutsuz bir evliliğe sürüklemiş olacaktın..
hayatta yaşanan kötülükler de güzellikler de domino taşları gibi birbirine çarparak ilerler... seninki de üst üste gelmiş sadece, ahının tuttuğunu düşünmüyorum.. bugün kendine yeni bir sayfa aç her şeye yeniden başla..ama güzel düşünerek..

cnm internette ruh ve sinir hstlıkları diye cıkmıyo ama devletteki her hastanede online randevuda alabilrisin direkt internetten

canım benimm çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin tatlım gönlünden geçeni hayırlı kılsın ben iyice araştırayım olmazsa tek tek ararım bu halimden bi an önce çıkmak istiyorum...

vee hepinizden Allah razı olsun hanımlar, çok teşekkür ederim aylardır bu haldeyim en yakın arkadaşım dediklerim bile sizin şu bikaç saattir ilgilendiğiniz kadar ilgilenmedi... bu beni nasıl mutlu etti anlatamam, hepinizin tavsiyeleri benim için çok önemli ve hepsini tek tek uygulayacağım..

haklısın sanırım beni zorlayan, ümitsizliğe iten de herşeyin bu kadar üstüste gelmesi, bir derdimi halletmeden başka bi sıkıntımın çıkması.. herşeye sıfırdan başlayabilmeyi ben de istiyorum umarım başarırım

bende benzer durumdayım ah aldığımı düşünüyorum mutsuzluğumu ona bağlıyorum bir çözüm bulursan banada haber ver

Eger sen eski sevgiline bilerek ve isteyerek bi kotuluk yapmis olsaydin basina gelenlerin onun ahindan oldugunu dusunebilirdik ama sonucta sen onu sevmedigin icin iliskine son vermissin bu da senin en dogal hakkin sonucta kimse istemedigi biriyle olmak zorunda degil. Ona iyilik olsun, ya da o mutlu olsun diye onunla evlenecek degildin sonucta. Kismet degilmis olmamis. Ama sen onu mutsuz ettim butun kotulukleri hakediyorum gibi bir yanilgiys dusmussun ve kendini de buna iyice inandirmissin. Eger bu sekilde dusunmeye ve inanmaya devam edersen olumsuzluklar hic bizaman pesini birakmaz. Cunku iyi dusunursek iyilikleri kotu dusunursek kotulukleri kendimize cekeriz. Sen de artik bi an once iyi seyleri hakettigine inanmaya basla bence.

canım annemin bir lafı vardır ''GÖKTE NİKAH KIYILMADIKÇA YERDE DÜĞÜN OLMAZMIŞ'' herşeyin hayırlısı diyoruz ya sizin için hayırlısı buymuş bence.

evet ya gerçekten öyle ben kötü düşündükçe bütün olumsuzlukları iyice üzerime çekiyorum sanırım.. aslında bunun farkındayım kimseyi suçlayamam, mesela eskiden hemen hemen herkes beni çok severdi herkes benimle görüşmeye can atardı benden akıl isterdi vs. ama o zamanlar çok pozitiftim neşeliydim ve güleryüzlüydüm ve insanlar benimle mroal bulurlardı şimdi tam tersine negatif huysuz mutszu bi insan oldum biri nasılsın diye sormasın başlıyorum ağlaya ağlaya dert anlatmaya o yüzden etrafımda kimse kalmadı yalnız kaldım sevgilim bile iyice uzaklaştı dayanamıyo bu hallerime o yüzden de hayatımdaki herkes mutlu olduğu kişilerle görüşmeye beni yalnız bırakmaya başladı.. bunun suçlusunun ben olduğumun farkındayım ve dediğine yapacağım gerçekten mutlu olmak istiyosam bunu hakettiğime inanmam lazım ilk önce sonra gerisi gelir diye düşünüyorum...

bende 3 sene birliktelikten sonra onu sevmediğimi,mutlu olamayacağımı anladım ve bıraktım.en büyük hatamız , bunu neden en başında farkedemiyoruz.yıllarımızı geçirdikten sonra onlara ümitler verdikten sonra çekip gidiyoruz.ben öyle bi gidiş gittim ki helallik bile alamadım.senin durumundayım.vicdanen çok rahatsızım beni hiç affetmeyecek

Merhaba tatlım Ankara da psikiyatri olan hastaneleri yazıyorum sana.

İl : ANKARA
Klinik: Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları (Psikiyatri)
Hastane:
Ankara Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara Beypazarı Devlet Hastanesi
Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara Dr. Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi
Ankara Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi
Ankara Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi
Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi
Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi
Ankara Prof. Dr.celal Ertuğ Etimesgut Devlet Hastanesi
Ankara Sincan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi
Ankara Ulus Devlet Hastanesi
Ankara Yenimahalle Devlet Hastanesi

canım ben bu çocukla çıkmaya başladığımda 19 yaşındaydım ve itiraf etmeliyim o yaşlarda ayaklarım hiç yere basmıyodu, hayata ve ilişkime pembe gözlüklerle bakıyodum, geleceği hiç düşünmüyodum sadece anı yaşıyodum o yüzden onunla beraber mutluydum geziyoduk, beraber eğleniyoduk, gülüyoduk beni seviyodu vs.. ama ne zaman ki evlilik lafı girdi aramıza ben işte o zaman gerçekten düşünmeye başladım acaba evlenmek istediğim adam bu mu diye, hareketlerini, yaşam tarzını, ailesini, alışkanlıklarını vs daha bi gözlemlemeye başladım ve bunu yapmaya başladığım an aslında evlenecek kadar sevmediğimi farkettim benim sevgim tamamen arkadaşlığa dönmüştü... belki sende de aynı durum olmuş olabilir niye yıllar önce anlayamadım diye suçlamanın bi anlamı yok kendini haa ben de isterdim en başından olamayacağını farketmeyi ama olmadı işte...

inanamıyorum tatlımm yaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok teşekkür ederim Allah da senin yüzünü güldürsün hep ama... :) ne diyeceğimi bilemiyorum bana öyle bi ışık oldunuz ki anlatamam...

canım benim sana naçizane önerim bu içindeki sıkıntının sebebini bul...
ben tabi bir okuyuşta seni çözemem ama bana bu eski çıktığın (6 yıllık olan) geldi..
bence ilişkilerde yapılan en büyük hata bir anda ayrılmaktır.. ani ayrılık...
yani sindirememişsin ben bu yüzden oldugnu dusunuyorum...
git o eski çıktıgınla konus, azıcık hatrın varsa seni dinler eminim,
git ona içini dök, ağlayacaksan ağla, ama ona herşeyi anlat, seni anlamasını sağla.. aşkta gurur yoktur unutma.
kendini BOŞALT yani kısaca canım anlıyor musun.. içinde HİÇBİRŞEY kalmasın ki rahatlayasııın ...
ben bir keresinde hastalıklı derecede aşık oldum ayrılmayı tasavvur etmem bile ağlamama yetiyordu, ki ben asla sulugöz biri değilim.
ama ayrıldım. cok zor oldu ama ayrıldım. ve bunu kendime yedirdim... içimde en ufak şüphe, endişe yok onunla ilgili. içimde kalan hiçbişey yok çünkü. söylemek isteyip de söyleyemediğim hiçbirşey yok ... benim tavsiyem sen de bu eski ilişkini ve bitişini yedirememişsin kendine.. yapma bunu..

seni çok iyi anlıyorum.. şuan birlikte olduğum kişiyle daha önce sevgiliydik olmadı, yapamayacağımı söyledim ve ayrıldık.. ahını aldım , onun bi suçu yoktu diye kendimi yedim baya.. başıma gelen her olayda o geldi aklıma, ahı tutuyo diye.. sonra yeniden başladık hemde 5-6 sene sonra.. ve o benim için asla kötü bişey düşünmediğini , istemediğini söyledi.. konuşma imkanın varsa konuş , en azından rahatlarsın biraz.. yaşadıkların onula alakalı şeyler değil , hayat inişli , çıkışlı unutma..

inanamıyorum tatlımm yaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok teşekkür ederim Allah da senin yüzünü güldürsün hep ama... :) ne diyeceğimi bilemiyorum bana öyle bi ışık oldunuz ki anlatamam...

Ne demek canım benim biran önce feraha kavuşursun inşaAllah. Eğer ayrıldığın kişi şuan hayatına güzelce devam ediyorsa, kendini harap etme lütfen.
Her sevgilisinden ayrılanın hayatı alt üst olmaz.

Canim benim cok temiz kalplisin. Cok ince dusuncelisin.
Erkek arkadasindan helallik istemissin zaten. Oda sana umarim mutlu olursun demis.
Bence ona karsi vicdan azabi cekme artik. Sonucta iletisime gecmissin bi sekilde.
Onu birakip gittin diyede dusunme. Sen dogru olani yapmissin.
Sonradan mutsuz olacagini hissettigin icin ayrilmissin.

Bu yasadiklarin senin sinavin. Bol bol dua et. İcin ferahlar...
Ayrica psikologada gitmen cok iyi olur senin icin...
Kimseyide kafaya takma... Kalbinin temiz oldugu belli zaten..
Umarim hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…