- Konu Sahibi JASMINE_84
canım benim sana naçizane önerim bu içindeki sıkıntının sebebini bul...
ben tabi bir okuyuşta seni çözemem ama bana bu eski çıktığın (6 yıllık olan) geldi..
bence ilişkilerde yapılan en büyük hata bir anda ayrılmaktır.. ani ayrılık...
yani sindirememişsin ben bu yüzden oldugnu dusunuyorum...
git o eski çıktıgınla konus, azıcık hatrın varsa seni dinler eminim,
git ona içini dök, ağlayacaksan ağla, ama ona herşeyi anlat, seni anlamasını sağla.. aşkta gurur yoktur unutma.
kendini BOŞALT yani kısaca canım anlıyor musun.. içinde HİÇBİRŞEY kalmasın ki rahatlayasııın ...
ben bir keresinde hastalıklı derecede aşık oldum ayrılmayı tasavvur etmem bile ağlamama yetiyordu, ki ben asla sulugöz biri değilim.
ama ayrıldım. cok zor oldu ama ayrıldım. ve bunu kendime yedirdim... içimde en ufak şüphe, endişe yok onunla ilgili. içimde kalan hiçbişey yok çünkü. söylemek isteyip de söyleyemediğim hiçbirşey yok ... benim tavsiyem sen de bu eski ilişkini ve bitişini yedirememişsin kendine.. yapma bunu..
tatlım ben ayrılığa çat diye karar vermedim 1,5 sene boyunca ölçtüm, tarttım, ayrılık mı daha doğru devam etmek mi bizim için bu süre zarfında kafa yordum her şeyiyle enine boyuna artısıyla eksisiyle düşünerek ayrılık kararını aldım yani benim içime sinmişti, tek sindiremediğim onu mutsuz etmek oldu onunla da konuştum, onu üzdüğümü bildiğimi bu yüzden de gerçekten üzgün olduğumu söyledim.. mesajını okuyunca düşündüm acaba gerçekten bişe kaldı mı içimde bu yüzden mi böyleyim diye ama yok canım benimki tamamen suçluluk duygusu..