mutsuzluktan nefes bile alamıyorum.. :(

yaa dediğin de haklısın ama ben onu ortada bırakmış gibi hissediyorum o yüzden rahatsız hissediyorum kendimi..

MADDİ DURUMUNU BİLMİYODUM ÖZÜR DİLERİM
AMA DEVLETTE HERHANGİ BİR BÖLÜME GİTSEN BİLE(NÖROLOJİ,VS.)DERDİNİ ANLATSAN SANA YARDIMCI OLURLAR,İLAÇ.vb. KONULARDA
ÇÜNKÜ İNTİHARDAN BAHSEDİYOSUN,KORKTUM Bİ AN
Bİ ARKADAŞIMDA YAŞADI VE DR.A GİTTİ 1 AYDA DÜZELMEYE BAŞLADI

canım devlet hstleri varrr onlara gidebilirsin ama destek almalısın gibi geliyor bana
kesinlikle haklısın, yardım almam gerekiyo ciddi bi bunalım geçirdiğimi hissediyorum ben ki yaşamayı mutlu olamyı seven bi kızdım şimdi canımı al da kurtulayım diye yalvarıyorum Allaha..
devlet hastanelerinde var mı psikiyatrist..??? buna çok sevindim iştee en kısa sürede yardım almak istiyorum çünkü

canım duayı internette buldum yazdım kağıda artık bende okucam, ruh hastalıklarına, korkuya iyi geliyomuş. kalbi ferahlatıyomuş, unutkanlığa tembelliğe iyi geliyomuş. Allah razı olsun senden

estağfurullah canım özür dilemene gerek yok nerden bileceksin..
eğer öyleyse ben de giderim yoksa dediğin gibi ben de kendimden korkmaya başladım yapabileceklerim, aklımdan geçenler beni inanılmaz korkutuyo ve rahatsız ediyo bi gün tamamen koparıp gitmekten korkuyorum..
tavsiyen için tşk ederim

yaa dediğin de haklısın ama ben onu ortada bırakmış gibi hissediyorum o yüzden rahatsız hissediyorum kendimi..

peki o gerçekten ortadamı kaldı,onu görüyormusun? Onu aslında unutamamışsın gibi geldi bana
acaba diğer kötü birlikteliklerden sonra onun değerini anlayıp özlemeyemi başladın
bu olabilir ve çok doğal
onunla konuşmayı denesen

canım duayı internette buldum yazdım kağıda artık bende okucam, ruh hastalıklarına, korkuya iyi geliyomuş. kalbi ferahlatıyomuş, unutkanlığa tembelliğe iyi geliyomuş. Allah razı olsun senden

Hiii ramazanın ilk günü allah razı olsun almak...İçim ferahladı çok teşekkür ederim asıl sizden allah razı olsun. Güzellikler paylaşılmalı, paylaşılmalı ki çoğalsın...

Ne der inşirah suresinde ; ''Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!... Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır...''
Öyle

var elbette hemde internetten randevu alabiliyorsun artık bulunduğun şehrin tüm hastahaneleri listeleniyor

canım onun yeri hep ayrıdır benim için sonuçta 6 senemiz beraber geçti bana çok değer verdi çok el üstünde tuttu bunları unutmam mümkün değil ama hayır özlemiyorum sadece vicdanım rahatsız... hiç görmüyorum başka bi şehirde yaşıyo, en son helallik için aradım bana hala sinirliydi bende yeni bihayat kurmaya çalışıyorum senin yerinde olmak isteyen bi kızarkadaşım var dedi ama şimdi ne durumda bilmiyorum

canım Allah yardımcın olsun.umutsuzluğa kapılma dualarda işe yaramıyor diye çünkü Allah bütün kullarını sever ve kudretini üzerinden eksik etmez.vardır bunda da bir hayır muhakkak.
sen ne iyi bir insansın ki böyle büyük vicdan azabı çekiyorsun.aslında senin yaptığın sey birçok kişinin basından gecen bir şey.sanma ki herkes mutlu ilişkisinde yada sanma ki ilişkisinde mutsuz olan herkes karsısındaki üzülmesin diye devam ediyor.gercekten yaptığın çok normal aslında.sen o cocukla evlenseydin her geçen gün daha cok mutsuz olacaktın ve ıllaki ona da yansıtacaktın.o sekilde çok mu mutlu olacaktı sevgilin sence?bence en doğru kararı vermişsin ve suan bu kadar çok vicdan azabı çekiyor olman senin kötü olduğun anlamına gelmez aksine ne kadar iyi bir kalbin olduğunu österir.birçok şnsan ceker gider arkasına bile bakmaz unutma.
hayatında gelişen olumsuzlukları bu olaya bağlamamalısın çünkü Allah kulun lafına bakıp başka bir kuluna acı çektirmez diye düşünüyorum.

amin canımm... çok teşekkür ederim canım çok güzel şeyler söylemişsin.. umarım gerçekten dediğin gibidir ben kendimin gerçekten kötü bi insan olduğunu düşünmeye başladım sanki hiçbişeyi haketmiyomuş gibi... sanki mutsuz olmayı hakettiğim için mutsuzmuşum gibi, ve sanki beni sevenlerde yanımda olanlarda bu durumdan nasibini alıyolar.. lanetli gibiyim ve etrafımdaki herkes benim yüzümden zarar görüyo sanki koskoca batmaz denilen ankaranın en çok bilinen en çok iş yapan firması battı, babam iflas etti erkek arkadaşım işinden oldu ve elini şu anda neye atsa kuruyo hiçbişe yapamıyo tam bi atalet haline girdi o ayrı mutsuz...

canım bence bir psikiyatra gitmelisin.gecenlerde bende daraldım bayaa arastırdım devlet hastanelerinde falan var psikiyatr.sigortan varsa oralara gidebilirsin.yada özel hastanelerde sigortalılara 20-30 lira karsılığında bakıyorlar.

haklısın canım en kısa zamanda gitmem gerekiyo teşekkür ederim tavsiyen için..

canım hatta hangi ildesin bilmiyorum ama bir cok ilde sırf ruh ve sinir hastalıkları hastaneleri var sırf bu dal ile ilgilenen. tecribeliyimde ondan biliyorum

canım hatta hangi ildesin bilmiyorum ama bir cok ilde sırf ruh ve sinir hastalıkları hastaneleri var sırf bu dal ile ilgilenen. tecribeliyimde ondan biliyorum

ben ankarada yaşıyorum canım araştırıyorum numunede var sanırım başka bildiğin var mı acaba nerde yaşıyosun bilmiyorum ama..
ilgine çok teşekkür ederim canım

eğer geçmişte beraber olduğun insana ulaşma imkanın varsa helallik iste derim bazı insanlar istemeden ah ederler ve helalliklerini almadan rahata eremezsin.psikiyatriste gitmeni bende öneririm.ALLAH HUZURA ERDİRSİN cnm benim

Her hayatın zor dönemleri ve sınavları vardır, insanlar böyle yaratılmıştır. Erkek arkadaşından ayrılmana bağlama bunu, her olumsuzluk bir şeylerin cezası değil, insanın imtihanıdır. Dualar hiç geri dönmez, ancak bizler bir şey istediğimiz gibi olmayınca duamızın kabul olmadığı hissine kapılırız ki bu büyük bir hatadır. Allah bazı duaları ahiret için saklarmış.

İnancından hiç vazgeçme, her yokuşun bir düzlüğü var, bu ayrılık meselesini çok büyütmüşsün kafanda, alabiliyorsan doktor yardımı al. Şu hissettiklerin çok güçlü bir vicdana sahip olduğunu düşündürdü bana, eminim ki erkek arkadaşına kötülük yapmamışsındır. Hem bu işler kısmet, Rabbim izin verseydi elbet bir araya gelirdiniz, demek ki hayırlı değilmiş.

Üzme kendini artık, Allah yardımcın olsun.

amin canım... aradım hakkını helal et dedim helaL olsun demedi sadece umarım mutlu olursun mutsuz ol istemem dedi.. bi daha da aramaya çekiniyorum kendimi hatırlatıp onu bi kere daha üzmek istmeiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…