- Konu Sahibi JASMINE_84
-
canım benim sana naçizane önerim bu içindeki sıkıntının sebebini bul...
ben tabi bir okuyuşta seni çözemem ama bana bu eski çıktığın (6 yıllık olan) geldi..
bence ilişkilerde yapılan en büyük hata bir anda ayrılmaktır.. ani ayrılık...
yani sindirememişsin ben bu yüzden oldugnu dusunuyorum...
git o eski çıktıgınla konus, azıcık hatrın varsa seni dinler eminim,
git ona içini dök, ağlayacaksan ağla, ama ona herşeyi anlat, seni anlamasını sağla.. aşkta gurur yoktur unutma.
kendini BOŞALT yani kısaca canım anlıyor musun.. içinde HİÇBİRŞEY kalmasın ki rahatlayasııın ...
ben bir keresinde hastalıklı derecede aşık oldum ayrılmayı tasavvur etmem bile ağlamama yetiyordu, ki ben asla sulugöz biri değilim.
ama ayrıldım. cok zor oldu ama ayrıldım. ve bunu kendime yedirdim... içimde en ufak şüphe, endişe yok onunla ilgili. içimde kalan hiçbişey yok çünkü. söylemek isteyip de söyleyemediğim hiçbirşey yok ... benim tavsiyem sen de bu eski ilişkini ve bitişini yedirememişsin kendine.. yapma bunu..
seni çok iyi anlıyorum.. şuan birlikte olduğum kişiyle daha önce sevgiliydik olmadı, yapamayacağımı söyledim ve ayrıldık.. ahını aldım , onun bi suçu yoktu diye kendimi yedim baya.. başıma gelen her olayda o geldi aklıma, ahı tutuyo diye.. sonra yeniden başladık hemde 5-6 sene sonra.. ve o benim için asla kötü bişey düşünmediğini , istemediğini söyledi.. konuşma imkanın varsa konuş , en azından rahatlarsın biraz.. yaşadıkların onula alakalı şeyler değil , hayat inişli , çıkışlı unutma..
Canim benim cok temiz kalplisin. Cok ince dusuncelisin.
Erkek arkadasindan helallik istemissin zaten. Oda sana umarim mutlu olursun demis.
Bence ona karsi vicdan azabi cekme artik. Sonucta iletisime gecmissin bi sekilde.
Onu birakip gittin diyede dusunme. Sen dogru olani yapmissin.
Sonradan mutsuz olacagini hissettigin icin ayrilmissin.
Bu yasadiklarin senin sinavin. Bol bol dua et. İcin ferahlar...
Ayrica psikologada gitmen cok iyi olur senin icin...
Kimseyide kafaya takma... Kalbinin temiz oldugu belli zaten..
Umarim hersey yoluna girer
Senin sorunun ilişki yürütememek bence.
2 sene önce ayrıldığında vicdan azabı çekmemişsin.
Yeni yeni çekmeye başlıyorsun.
Tüm olumsuzlukları ona bağladığın için.
Hem vicdan azabı çeken insan başka aşklara yelken açmaz.
Bu demek oluyor ki; sonraki birlikteliklerindeki birisiyle mutlu olsaymışsın çoktan unutacakmışsın onu.
Hem hayatını neden illa bir erkeğe endekslemek zorundasın?
Çok mu lazım bir sevgili?
Yürütemiyorsun bir ilişkiyi belli.
Olmuyorsa zorlamayacaksın.
Sen ilişki yürütemediğini bile bile tekrar tekrar deneyip yeni yaralar almışsın.
Hayır yani illa hayatımızın merkezinde bir erkeğin mi olması lazım?
Ailen yanında ve sağlıklı bunlara şükretmelisin..
Sen olmadıkça üstüne gitmişsin ve hiç birine ısınamamışsın.
Mutlu olmak için illa sevgili gerekmiyor.
Peki 6 yıllık ilişkinden önce yada sonra seni o kadar seven biri oldu mu? Sen o zaman oldugun kadar mutlu olabildin mi? Bazen alıskanlık aska gölge düsürüyor ama aslında bitmiyor..Ayrıldıgın icin pisman olmus ve bunu kabullenememis olabilir misin? Mutsuz olmak ve mutsuz etmek istememissin ama bence ondan sonra bir bosluga düsmüssün..Canım ne hissettigini anlamaya calıs..İcindeki huzursuzlugu sıkıntıyı düsünmeden kendine dısardan bak öncesini düsün..Ve biri seni cok severken ondan mahrum kalmakta etkilemis olabilir..Bana bunu hissettirdin..
amin canımm.. hakkını helal etmesini istedim sadece mutsuz olmanı istemem umarım mutlu olursun dedi.
o eski erkek arkadaşından helallik alman lazımm. ozaman bu durumundan psikolojik olarak kurtulacagına inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?