Mutsuz giden evliliğim

Of okurken içim şişti insanların evine gelip üstüne birde 2çocuk yapmışsınız. Özel hayat yoksa çocukları nasıl yaptınız ? Konuşma tarzınızdan eğitimsiz cahil bir insan olduğunuz o kadar belliki. En başında aileniz istememiş zaten bu olay hep böyledir kaçan her zaman pişman oluyor. Bu kafayla karnınızdaki doğduğunda hiç ara vermeden 3.yü yapın aman doğum kontrol hapı kullanıp kısır falan olursunuz bir daha üreyemezsiniz allah muhafaza

sığınma evini ne zannediyorlar ben de onu merak ediyorum

oraya gidince telefon yok öyle kafana göre dışarı çıkmak yok. çünkü orada mantık can güvenliği olmayan kadını ortadan kaybetmek... orada kaynana yok ama cins cins bi sürü sorunlu kadın var, normal olarak, adı üstünde sığınma evi.

öyle kocası kendine ev açmayan kadın sığınma evine gidince ne olacak sanıyor acaba
6 ayda ancak doğum yapar.

sonra?
2 tane bebekle ne yapacak nereye gidecek mesela da nasıl düzen kuracak?

"düzen kurana kadar kalırım" ablacım 2 tane bebekle belki hiç tanımadığın bir şehirde (hangi şehirde olacaksan artık yer durumuna göre) tam olarak ne yapacaksın mesela??? hayır her ne yapacaksan şimdi yap madem.

Ayrı ev, ayrı ev, ayrı ev

Sürekli kullanmak kısır yapabiliyormuş. Daha önce bir çok kez kullanmıştım. Daha da kullanma dedi.

Dr mu kendisi? Prezervatif diye birşey de icat edildi hani çocuk çokta Allah'ın işi değilmiş. Ayrıca korunmak isteyen korunur şahsi kendi kararınız karışamaz bedeninize.

Söylenirken ki tepkiniz ne? Yüz buluyor demek ki.

Bu engin bilgileri nereden edindiniz ? Eşiniz kaç yaşında, gelir düzeyiniz nedir ? Kayınvalideniz bugün "yetti canıma, gidin kendinize ev tutun vb" dese ev tutup, geçinebilecek durumda mısınız ?

Kimse korunmak istemiyor valla her sene doğurur artık ev nüfusu çıkar 9-10 a

Sürekli üreyen bir gelin çekemem kaynana yol yapıyor

Daha kendin sığamamışsın bir eve bir de 2 masum bebegi de alet etmişsin, kendine ait düzenin yok , bir gelirin yok , e bir de kaçmışsın ailen de yok , demezler mi insana bu ne cesaret ! Çok yazık çok...

Mebaaliği ne demek

• kaçmışsın
  • 1 sene içinde cocuk yapmışsın
  • o daha 2 yaşında 3cüsü geliyor

bunları geç ...

8 ve 2 yaşında iki oğlum var, kendi iş yerim var
benim annem destek çıktığı halde 2 cocukla yapamıyorum

o yüzden düzenini kolay kolay kuramazsın hele ki ailen arkanda değilse ...

----------------
ailenin kaybetme korkusu yok, onlara bunu öğret.

sen kendini korumayı ve seni nasıl koruması gerektiğini öğreteceksin
önce hakarete tavrın olacak sonra sesin çıkacak
kocan hayırdır dediğinde seviyorum diyip susmayacaksın
susan sonsuza kadar ezilir ..

mebaliğ

• (Tekili: Meblâğ) Paralar, akçeler.
Osmanlıcaymış.
Ne alaka kullanıp duruyor anlamadım.
Mebaliğ dese iyi yine, Konu sahibinin Osmanlıca'dan haberi olduğunu sanmıyorum, vebal demek istedi herhalde, teşekkür ederim açıklama için

ailenin razı olmadığı bütün evlilikler böyle oluyor ah mı ediyorlar nedir tat alamıyorsun konumuza gelecek olursa eşinizle konuşup ayrı eve çıkmanız gerek yoksa hep itilip kakılırsınız ve bunun bi sonu yok mobbing sürekli artaracak mutsuz bi yuvaya çoçuk getirmek zaten başlı başına hata korunsaydınız kısır falan yapmaz o öyle kolay değil yoksa bütün kadınlar kısır gezerdik.

Esinizin basina kartal gibi cokup evden ayrilin. Anca oyle huzura vara bilirsiniz.

Size helal olsun herkes etrafımda dört dönmesine rağmen 2.ye tövbe ettim sizde ki yük çok fena..
Ben yerine olsam madem kv ‘de birlikte yaşamak istiyor bırakırım çocuklara baksın ben çıkarım çalışırım evi otel gibi kullanırım yani. Tabi çocuklarımla ilgilenirim ama bakıcı gibi davranın o zaman kayınvalideye bırakın baksın madem meraklı bu kadar torunlarına işinizi gördürün

Şimdi şöyle ki, sende mutlaka biliyorsundur ki iş kadın da değil erkek de bitiyor. Benlik bir durum yok yani. Korunmayan o. Bende çocuğu aldıracak değilim ki. Onun mebaaliğini alamam üzerime.

Dalga geciyorsun degil mi? Isteyerek hamile kaliyorsan zaten sikayet etmeye hakkin yok. Sen hatalari devam ettirip duruyorsun. Tabi ki herkes seni ezip durur. Artik akillanmanin vakti geldi de gecti. Böyle cocuk erkeklerle seks hayati bastan nasil oluyor aklim hic almiyor, ama bari bundan sonra korunun

Şimdi şöyle ki, sende mutlaka biliyorsundur ki iş kadın da değil erkek de bitiyor. Benlik bir durum yok yani. Korunmayan o. Bende çocuğu aldıracak değilim ki. Onun mebaaliğini alamam üzerime.

Mebaaliğini diye bir kelime yok, vebalini.
bu nasi bi cahillik ne demek senlik bi durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…