- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
vicdan konusunda muhteşemler.
Ben de çok yerinde durabilen bir tip değilim ki esasen :)) Haksızlığa gelemediğim için çok fevrileşebiliyorum,yutmuyorum...Tepkisiz kalamıyorum...Tez canlıyım,kabına sığmaz,heyecanlı bir kişiliğim....Buradan anlaşılamıyordur doğal olarak
Ben de çok yerinde durabilen bir tip değilim ki esasen :)) Haksızlığa gelemediğim için çok fevrileşebiliyorum,yutmuyorum...Tepkisiz kalamıyorum...Tez canlıyım,kabına sığmaz,heyecanlı bir kişiliğim....Buradan anlaşılamıyordur doğal olarak
bende terazi..bir yerde haksızlık yapılınca resmen cinnete döküyorum işi
Vicdanımın rahat etmesi,iç huzurum benim için çok önemli .....Kararsız biri değilim...
öo özellikler bendede varrr akrep burcumu tamamen yaşıyorum benim oğlum da akrepp annesi gibi
terazi olma ihtimalin var mı acaba
az daha geç doğsaydım akrep olacaktım
terazi burcuylada iyi anlasırım ben kova burcu arkadaşım omadı hiçç narmik hariççç
neyseki yakınız herhalde 13 kasım benim d.tar..
Ben her burçla anlaşırım,ortak paydalarda buluşuruz bir şekilde...Ama aşırı titiz başaklarla bazan sıkılabiliyorum...
narmık'ı reel de tanımam
ama hislerim ''kusursuz''olmasa da,,, ''sağlam bir karakter '' olduğunu söylüyor
tanıdığım bir başak var
hiçte titiz değil
eveeeet,o benim babam.
Hem burcu hem yükseleni başak olup bu kadar titizlikten bi haber olmayı nasıl becerebiliyor anlamam
Ben her burçla anlaşırım,ortak paydalarda buluşuruz bir şekilde...Ama aşırı titiz başaklarla bazan sıkılabiliyorum...
narmık'ı reel de tanımam
ama hislerim ''kusursuz''olmasa da,,, ''sağlam bir karakter '' olduğunu söylüyor
eveeeet,o benim babam.
Hem burcu hem yükseleni başak olup bu kadar titizlikten bi haber olmayı nasıl becerebiliyor anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?